Köp Prisvärda Fönsterlampor Online - ReformaSthlm.se

Fönsterlampor

En fönsterlampa är en ljuskälla som du enkelt kan hänga upp i fönstret för att ge valfritt rum ett mysigt och härligt sken.

Handla fönsterlampor hos Reforma online med prisgaranti

Fönsterlampan är en viktig del av din inredning när du önskar skapa en ombonad atmosfär. Fönsterlampan är enkel att hänga upp då den kopplas i ett vanligt eluttag och hängs i exempelvis en gardinstång, alternativt ställs på fönsterblecket. Bland våra fönsterlampor finner du många juliga varianter som passar perfekt som julbelysning för att komma i rätt stämning under november och december. Handla din nya härliga fönsterlampa hos Reforma och njut av snabba leveranser hela vägen till dörren, en tillmötesgående kundtjänst som hjälper till om du behöver hjälp, samt supersmidiga returer om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Reformas filosofi är att det ska kännas tryggt och enkelt att handla lampor och belysning på nätet och just därför vill vi göra våra kunders köpupplevelse så härlig som möjligt!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
22
Julstjärna 'Dot' Ø 54 - Guld
155 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
24
Lampa Silver - House Doctor
90 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Adventsljusstake 'Flow' - Svart
479 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Adventsljusstake 'Holy' 7 Lampor - Vit
800 kr (1000 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Adventsljusstake 'Navida' - Grå
588 kr (739 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Adventsljusstake 'Navida' - Natur
588 kr (735 kr)
1-2 arbetsdagar
22
Lampa 'Coso' - Batteridriven
257 kr (329 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Julstjärna 'Galaxy' Ø 100 - Vit
243 kr (309 kr)
1-2 arbetsdagar
29
Julstjärna 'Antique' Ø 60 - Vit
225 kr (315 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Adventsljusstake 'Holy' 5 Lampor - Svart
573 kr (719 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Lampskärm 'Zep' L - Bambu
1588 kr (1989 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Adventsljusstake 'Aura' - Trä
379 kr (479 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Ljusstake 'Kulle' - Svart
766 kr (959 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Lampljusstake 'Glans' - Svart
361 kr (459 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Lampa 'Vira' - Klar
855 kr (1069 kr)
6-10 arbetsdagar
20
Bordslampa - Borstat Guld
1595 kr (1999 kr)
6-9 arbetsdagar
Bordslampa 'Barun' - Guld
1597 kr
6-9 arbetsdagar
Fönsterlampa - Brunt glas
959 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fönsterlampa 'Klot'- Silver M
779 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fönsterlampa 'Klot'- Silver S
649 kr
6-9 arbetsdagar

Handla klimatsmarta fönsterlampor online på Reforma

Visste du att vi beräknar alla våra utsläpp och klimatkompenserar för 200% av dem? Handlar du en fönsterlampa hos oss har vi med andra ord beräknat hur mycket koldioxid just denna lampa har kostat klimatet i form av koldioxid, när det kommer till materialförbrukning, tillverkning och transport, och sedan sett till att klimatkompenserat för det dubbla! Vi är mer än stolta att kunna erbjuda miljövänliga och klimatsmarta möbler till våra kunder som bryr sig lika mycket om vår jords välmående, som de bryr sig om att ha ett vackert inrett hem! Handla klimatkompenserade lampor från House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Olsson & Jensen med flera här på Reforma!

Köp lampor och fönsterlampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och fönsterlampor, moderna lampor och fönsterlampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och fönsterlampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och fönsterlampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och fönsterlampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha lampor och fönsterlampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och fönsterlampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.