Köp hatthylla och skohylla online hos Reforma Sthlm

Hatthyllor & skohyllor

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
64
Skoskåp 'Elle' - Turkos/Mässing
2899 kr (7949 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
61
Klädhängare med skohylla - Valnöt
1159 kr (2949 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
41
Skoskåp 'Elle' - Svart/Mässing
4659 kr (7949 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
55
Hatthylla 'Bamboo' - Natur
649 kr (1439 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
Hatthylla 'La Cuisine' - Vintage Grå
1459 kr (2909 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Hatthylla - Metall
762 kr
1-2 dagar
Köp
Info
Skohylla - Mässing (L)
1243 kr
1-2 dagar
Köp
Info
61
RESPONSIBLE
Skohylla 'Sandee' 60 - Ek/Grå
1349 kr (3499 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
75
Kapphängare - Järn
199 kr (809 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Hatthylla 'Confetti' - Ek
995 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Confetti' - Svart
995 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Confetti' - Metall/ Ek
1795 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Confetti' - Metall/ Vit
1795 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Confetti' - Metall/ Svart
1795 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skoställ 'Confetti' 80 cm - Ek
995 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skoställ 'Milford' - Ek
1495 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Milford' - Ek/ Svart
1595 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skoställ 'Milford' - Vitpigmenterad
1495 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skoställ 'Milford' - Svart
1495 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Milford' - Svart
1595 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Jersey'
1395 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Inverness' 80 cm - Brun
2795 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skohylla 'Inverness' 80 - Brun
2395 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hatthylla 'Inverness' 45 cm - Brun
1495 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skoställ 'Blekinge' - Svart / Natur
2199 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
43
RESPONSIBLE
Skohylla 'Sindi' 100 - Ek/Grå
1499 kr (2649 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Vägghylla 'Feng' - Järn/Patina
2199 kr
38-43 arbetsdagar
Köp
Info
52
Skoskåp 'Elle' - Vit/Mässing
3799 kr (7949 kr)
20 v - Köp nu, betala vid leverans!
LÄGG I KUNDVAGNEN
Info
Skohylla - Mässing
943 kr
41-46 arbetsdagar
Köp
Info
40
Skoskåp 'Elle' - Ek/Svart
4749 kr (7949 kr)
20 v - Köp nu, betala vid leverans!
LÄGG I KUNDVAGNEN
Info
68
RESPONSIBLE
Skohylla 'Sandee' 100 - Ek/Grå
1499 kr (4699 kr)
18-23 arbetsdagar
Köp
Info
45
RESPONSIBLE
Skohylla 'Lone' 4 - Natur
599 kr (1099 kr)
23-28 arbetsdagar
Köp
Info
62
RESPONSIBLE
Skohylla 'Lone' 2 - Natur
399 kr (1049 kr)
33-38 arbetsdagar
Köp
Info

Här hittar du vårt breda sortiment av hallens absolut viktigaste möbler – hatthyllan och skohyllan. Dessa två förvaringsmöbler kommer att underlätta ditt liv och den känsla som dina gäster får när du kliver in i din hall.


Hallmöbler i snygg design som håller hög kvalité

På Reforma hittar du ett stort utbud av hatthyllor och skohyllor i flera olika material och utföranden samt från mängder med olika varumärken så som Madam Stoltz, Maze, Nordal, House Doctor och Tica Copenhagen Oavsett om du är ute efter en hatt- och skohylla i modern design eller en mer rustik och charmig hatt- eller skohylla kommer du hos oss på Reforma garanterat hitta något för dig.

Hallen kan ibland glömmas bort när vi tänker på vår inredning. Hallen kan ibland ses som bara en transportsträcka och lätt bli överbelamrad av kläder och skor. Vi tycker att det är dags att sätta hallen högre upp på prioritetslistan och ge detta viktiga rum den kärlek den behöver! Just din hall är ju faktiskt det första rum som du och dina gäster kliver in i och vi vet alla att det första intrycket är det viktigaste. Med nya hallmöbler så som en skohylla och en hatthylla får du ordning på såväl dina kläder som dina skor. Har du en mindre hall är detta dessutom extra viktigt då detta lilla utrymme omedelbart kommer att kännas mycket större! Satsa på en hatthylla och en skohylla som faller dig i smaken, går i linje med din övriga inredningsfilosofi och som håller hög kvalité. som kommer att hålla år efter år. Vill du ha en skohylla som placeras direkt på golvet eller en skohylla som monteras på väggen? Med det andra alternativet får du ofta mer golvyta där du på så sätt kan få plats med en förvaringskorg eller ännu fler skor. Välj den hatthylla och skohylla som fyller bäst funktion i just ditt hem.

Inred hallen med en vacker skohylla och en snygg hatthylla

Skohyllan och hatthyllan i din hall ska naturligtvis primärt vara funktionell och praktisk. Detta är möblerna som kommer att underlätta din vardag och få din hall att kännas mer rymlig och städad. Men hatthyllan och skohyllans funktion stannar inte där. Alla vill såklart att ens hatt- och skohylla ska vara lika snygg som praktisk. Med snygga och trendiga varianter av dessa möbler kan du enkelt få en mycket snyggare atmosfär i din hall då de drar till sig blickar och faktiskt bidrar till din inredning. Med hjälp av en skohylla som monteras på väggen kan du enkelt och smidigt bygga på höjden och få plats med mängder med skopar på ett snyggt sätt. Låt skohyllor pryda en hel väggyta från golv till tak och få äntligen ordning på dina, din partners och dina barns skor! Vårt sortiment av skohyllor och hatthyllor är handplockat och utvalt av de varumärken som ligger oss närmst om hjärtat.

Hatthyllor och skohyllor från Nordal, Madam Stoltz, House Doctor och vintage varianter.

I vårt stora sortiment av hallmöbler, hatthyllor ochs skohyllor finner du en stor kollektion av praktiska och vackra möbler att pryda din hall med. Våra hatt- och skohyllor kommer från en stor variation av varumärken och från flera olika prisklasser. Bland vårt sortiment hittar du bland annat de populära skohyllorna och hatthyllorna i mässing från det danska varumärket Madam Stoltz. Du kan även klicka hem populära hallmöbler från det svenska varumärket Maze som är tillverkade och designade i Sverige och håller en hög standard både stilmässigt och ur ett hållbarhetsperspektiv. Vidare finner du mängder med varianter av hallmöbler i både vintage och industriell stil samt med modern och skandinavisk stil.

Köp hatthyllor och skohyllor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage hatthyllor och skohyllor, moderna hatthyllor och skohyllor, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina hatthyllor och skohyllor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya hatthyllor och skohyllor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har hatthyllor och skohyllor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den bokhylla som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha hatthyllor och skohyllor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och hatthyllor och skohyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en hatthylla eller en skohylla på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!