Handla Prisvärda Golvlampor Online - Snabba leveranser - Reforma Sthlm

Golvlampor

Golvlampan är en effektfull inredningsdetalj som ger snabbt och smidigt ger en mysig atmosfär till ditt hem. Välkommen till Reformas breda utbud av golvlampor!

Handla golvlampor från Hubsch, House Doctor, Bloomingville, Nordal mfl online hos Reforma

En golvlampa är ett perfekt komplement till din inredning. Enligt inredningsexperter bör varje rum ha minst sex stycken ljuskällor och därför blir golvlampan en perfekt detalj att få upp detta antal med i alla hemmets rum. En golvlampa är en snygg inredningsdetalj till ditt hem och kan ses som lika mycket konstverk som ljuskälla. Hos Reforma finner du ett brett sortiment av golvlampor i flera olika stilar och prisklasser – allt för att du ska hitta en variant som faller dig i smaken. Nedan kan du handla trendiga golvlampor från välkända varumärken inom design så som House Doctor, Bloomingville, Hubsch och Nordal. Är du ute efter en mer rustik vintage variant har vi dessutom ett stort antal golvlampor tillverkade av återvunnet järn, där varje lampa är unik och bringar en rustik känsla och detalj till din inredning.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
Golvlampa 'Bow' - Mässing
3087 kr
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Bow' - Silver
2797 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Hessian' - Natur
951 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa - Metall/Nickel
1858 kr
17-22 arbetsdagar
Golvlampa Tripod -  Trä och vit
2286 kr
15-20 arbetsdagar
Golvlampa 'Bow' - Koppar
2631 kr
15-20 arbetsdagar
Golvlampa 'Cone' - Naturvit
5147 kr
14-19 arbetsdagar
30
Lampfot 'Balder' - Svart 46 cm
409 kr (587 kr)
1-2 arbetsdagar
Golvlampa - Svart & natur
1482 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Golvlampa 'Copenhagen' - Trä/Metall
3697 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Tripod' - Svart
2447 kr
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Pre' - Mässing
2270 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Arc' - Svart
3897 kr
10-15 arbetsdagar
Lampskärm 'SIGYN' - Bambu
1876 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Arc' - Vit
3897 kr
15-20 arbetsdagar
Golvlampa Buckle Head - Svart
1897 kr
10-15 arbetsdagar
Lampfot 'CHANDRA - Glas/Ljusrosa
1407 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa Buckle Head - Vit
2187 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Tripod' - Grå
1942 kr
25-30 arbetsdagar
Golvlampa - Mässing/Marmor
2323 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Golvlampa 'Cannes' - Svart/Brun
3697 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Osaka' - Vit
1310 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa 'Stander' - Vit/Svart
5299 kr
10-15 arbetsdagar
Golvlampa - Mässing/Svart
2387 kr
1-2 arbetsdagar
20
Golvlampa 'Black' - Metall/Mässing
1453 kr (1819 kr)
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Sien' - Natur/Svart
1997 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Golvlampa 'Raw' - Metall
2547 kr
10-15 arbetsdagar
Lampa 'JUNO' - Gyllene
1953 kr
6-10 arbetsdagar
25
Lampfot 'Lodge' - Vintage/Vit 63 cm
775 kr (1033 kr)
1-2 arbetsdagar

Skapa en härlig stämning i ditt hem med en ny golvlampa!

En golvlampa placeras med fördel i ett hörn i ett rum. Exempelvis passar den perfekt att ställa bakom en böjd soffa, bredvid sängen som ett alternativ till den klassiska sänglampan, eller i vardagsrummet bredvid din TV-bänk. Golvlampan skapar nivåer i din inredning tack vare det ljussken den sprider i mitten av ett rum. Behöver du punktbelysning i en bortglömd vrå av ditt hem är golvlampan en perfekt inredningsdetalj att införskaffa. En golvlampa är enkel att flytta på och du kan därför låta den lysa upp olika delar av ditt hem för att låta din inredning vara föränderlig – utan att behöva köpa nytt! Hos Reforma finner du ett stort antal olika golvlampor i flera olika material, stilar och former.

Köp lampor och golvlampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och golvlampor, moderna lampor och golvlampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och golvlampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och golvlampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och golvlampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha lampor och golvlampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och golvlampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.