Handla Prisvärda Golvlampor Online - Snabba leveranser - Reforma Sthlm

Golvlampor

Golvlampan är en effektfull inredningsdetalj som ger snabbt och smidigt ger en mysig atmosfär till ditt hem. Välkommen till Reformas breda utbud av golvlampor!

Handla golvlampor från Hubsch, House Doctor, Bloomingville, Nordal mfl online hos Reforma

En golvlampa är ett perfekt komplement till din inredning. Enligt inredningsexperter bör varje rum ha minst sex stycken ljuskällor och därför blir golvlampan en perfekt detalj att få upp detta antal med i alla hemmets rum. En golvlampa är en snygg inredningsdetalj till ditt hem och kan ses som lika mycket konstverk som ljuskälla. Hos Reforma finner du ett brett sortiment av golvlampor i flera olika stilar och prisklasser – allt för att du ska hitta en variant som faller dig i smaken. Nedan kan du handla trendiga golvlampor från välkända varumärken inom design så som House Doctor, Bloomingville, Hubsch och Nordal. Är du ute efter en mer rustik vintage variant har vi dessutom ett stort antal golvlampor tillverkade av återvunnet järn, där varje lampa är unik och bringar en rustik känsla och detalj till din inredning.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
Golvlampa Buckle Head - Svart
1777 kr
1-2 arbetsdagar
40
Golvlampa - Mässing & svart
1793 kr (2988 kr)
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Bulb' - Mässing
2698 kr
1-2 arbetsdagar
40
Golvlampa - Vit/Glas
1492 kr (2487 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampfot 'Lodge' - Brun 46 cm
899 kr
6-10 arbetsdagar
Lampfot 'Lodge' - Brun 78 cm
1599 kr
6-10 arbetsdagar
Lampfot 'Base' - Guld 45 cm
349 kr
6-10 arbetsdagar
Lampfot 'Base' - Krom 55 cm
449 kr
6-10 arbetsdagar
Lampfot 'Base' - Vit 55 cm
449 kr
6-10 arbetsdagar
Golvfot 'Chloe' - Svart 143 cm
2499 kr
6-10 arbetsdagar
Golvlampa 'Tripod' - Svart
2557 kr
6-9 arbetsdagar
Golvlampa 'Arc' - Vit
3527 kr
6-9 arbetsdagar
Golvlampa 'Bow' - Koppar
3249 kr
13-16 arbetsdagar
Golvlampa Buckle Head - Koppar
1929 kr
6-10 arbetsdagar
Golvlampa 'Pina'
3879 kr
6-10 arbetsdagar
Golvlampa - Mässing/Marmor
2352 kr
6-10 arbetsdagar
Taklampa 'Dramatic' - Svart
1446 kr
6-10 arbetsdagar
Golvlampa 'Day Slim'
3035 kr
6-10 arbetsdagar
Golvlampa - Svart/Bambu
2070 kr
6-10 arbetsdagar
Golvlampa 'Cone' - Naturvit
5172 kr
49-52 arbetsdagar


Skapa en härlig stämning i ditt hem med en ny golvlampa!

En golvlampa placeras med fördel i ett hörn i ett rum. Exempelvis passar den perfekt att ställa bakom en böjd soffa, bredvid sängen som ett alternativ till den klassiska sänglampan, eller i vardagsrummet bredvid din TV-bänk. Golvlampan skapar nivåer i din inredning tack vare det ljussken den sprider i mitten av ett rum. Behöver du punktbelysning i en bortglömd vrå av ditt hem är golvlampan en perfekt inredningsdetalj att införskaffa. En golvlampa är enkel att flytta på och du kan därför låta den lysa upp olika delar av ditt hem för att låta din inredning vara föränderlig – utan att behöva köpa nytt! Hos Reforma finner du ett stort antal olika golvlampor i flera olika material, stilar och former.

Köp lampor och golvlampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och golvlampor, moderna lampor och golvlampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och golvlampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och golvlampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och golvlampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha lampor och golvlampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och golvlampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!