Serveringsfat - Skålar & Fat - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Serveringsfat

Ta din dukning till nya höjder med vackra skålar och serveringsfat från Reforma! Här kan du låta dig inspireras av en mängd serveringsfat i olika stilar och storlekar för att garanterat lyckas tillföra det lilla extra till din dukning. Du hittar serveringsfat i hög kvalitet från välkända varumärken i allt från klassiskt porslin till serveringsfat i rustik sten eller stilrent trä - allt för att du enkelt ska hitta det serveringsfat som passar just dig!

Handla skålar och serveringsfat online hos Reforma Sthlm.

Ta med dig restaurangkänslan hem när du dukar upp med våra vackra serveringsfat och skålar från Reforma. Ett vackert serveringsfat lyfter vilken dukning som helst och vi vill göra det enkelt för dig att lyckas med din dukning vare sig det kommer till vardag eller fest. Vårt sortiment består av serveringsfat och skålar i hög kvalitet från välkända varumärken där du hittar allt ifrån nya klassiker från House Doctor till den trendiga skifferskivor från Nicolas Vahé.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
37
Tårtställ 'FIG' - Glas
443 kr (699 kr)
1-2 dagar
Köp
Serveringsfat 'Columbine' - Brun
405 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
49
Serveringsskål 'Marwin' - Beige/Rosa
969 kr (1899 kr)
1-2 dagar
Köp
61
Serveringsfat 'Bea' - Naturvit
157 kr (399 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
50
Marmorfat - Runt
549 kr (1099 kr)
1-2 dagar
Köp
45
Serveringsfat 'Shell' - Vit
1249 kr (2269 kr)
1-2 dagar
Köp
Ishink 'Ananas' - Guld
799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
20
Fat/Skärbräda 'Deko' - Mangoträ
359 kr (449 kr)
1-2 dagar
Köp
Serveringsfat - Trä
2299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsskål 'Camellia' - Blå
267 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsfat 'Sandrine' - Blå
328 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Fixa dukningen med serveringsfat och skålar i hög kvalitet från välkända varumärken hos Reforma

Middagsbjudningen, frukostbuffén eller vardagsmaten - allt smakar bättre när det presenteras på ett trevligt serveringsfat. Lägg fram dina rätter genom att mixa och matcha med vackra serveringsfat och skålar i olika storlekar och färger för att pigga upp din dukning, eller presentera dina charkuterier och ostar på ett stilrent serveringsfat i schiffer. Vilken känsla du än vill förmedla med din dukning är vi på Reforma övertygade om att du hittar dina nya favoriter till dukningen här hos oss.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!