Köp sidobord online, stort sortiment - Reforma Sthlm

Sidobord, avlastningsbord och sideboards

Välkommen till vårt stora utbud av sidobord, avlastningsbord och sideboards. Här nedan finner du de perfekta borden som passar i alla typer av rum och miljöer. Sidobordet har oändligt med användningsområden. 

Handla sidobord och brickbord online

De kan passa som ett komplement eller alternativ till det klassiska soffbordet. Men det kan också användas som en avlastningsyta genom att ställa det åt sidan i ett rum. Vissa sidobord passar dessutom perfekt att använda som en snygg bänk under TVn istället för den klassiska mediamöbeln. Här nedan finner du mängder med olika typer av sidobord i flera olika prisklasser och modeller. Oavsett om du letar efter ett klassiskt sidobord i rustikt trä eller ett mer modernt sidobord i stål eller metall, kommer du hos oss på Reforma hitta något som passar in hemma hos dig. Ett hem kan aldrig få för mycket avlastningsyta. Ett sidobord går lika bra att använda som sängbord bredvid sängen som att använda som en snygg piedestal för dina böcker eller krukväxter. Genom att höja upp dina krukväxter och ställa dem på ett sidobord skapar du djup i din inredning och rummet kommer genast kännas mer hemtrevligt och personligt. Ställ ditt sideboard längs med väggen i sovrummet eller vardagsrummet för att få en snygg och trendig yta att ställa allt från blomkrukor till bordslampor på. Sidobordet passar även ypperligt i hallen eller varför inte som ett komplement till soffbordet framför soffan i vardagsrummet? I vårt sortiment hittar du mängder med klassiska sidobord men även en hel del alternativ på brick-bord. Brickbord är en trend som växt sig stark på sistone just för att det är så otroligt praktiskt att kunna lyfta av bordsytan, det vill säga brickan, om du önskar servera någon frukost på sängen eller enkelt ställa undan brickbordet.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
60
Sidobord 'Tidningsställ' - Svart/Trä
479 kr (1199 kr)
1-2 arbetsdagar
70
RESPONSIBLE
Soffbord 2 st - Lycke (Vit)
959 kr (3199 kr)
1-2 arbetsdagar
75
RESPONSIBLE
Soffbord 3 st - Dalby (Vit)
959 kr (3799 kr)
1-2 arbetsdagar
41
RESPONSIBLE
Sidobord 'Apulia' - Vintage
1299 kr (2199 kr)
1-2 arbetsdagar
69
RESPONSIBLE
Sidobord - Natur/Svart
999 kr (3199 kr)
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Tray' - Ek
3012 kr
1-2 arbetsdagar
40
Sidobord 'Timpa' - Vit marmor/Mässing
1379 kr (2299 kr)
1-2 arbetsdagar
41
RESPONSIBLE
Bord Lyon - Svart 60x60
999 kr (1699 kr)
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Class'
5867 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Dendron' L
2047 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord - Svart
219 kr
1-2 arbetsdagar
Konsolbord 'Class'
5847 kr
1-2 arbetsdagar
41
RESPONSIBLE
Sidobord 'Nordisk' - Ek/Järn
1129 kr (1899 kr)
1-2 arbetsdagar
68
RESPONSIBLE
Sängbord 'Nordisk' - Ek
1419 kr (4399 kr)
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Tray' - Ek
1697 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord 'Mundu' - 2st
2157 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Litet träbord 'Unik' - Vintage
4761 kr
1-2 arbetsdagar
Skrivbord 'Barbier' - Svart
4493 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Volan' - Guld
6890 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Hardy' - Valnöt
12580 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Piedestal - Ek
614 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord 'Aska' - Svart
4545 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord - Svart 2 set
749 kr
1-2 arbetsdagar
41
RESPONSIBLE
Soffbord 'Ferrol Teak' - Natur/Svart
2549 kr (4299 kr)
1-2 arbetsdagar
9
Sidobord 'Regance' - Svart
1243 kr (1362 kr)
1-2 arbetsdagar
Sidobord - 'Brok'
2202 kr
1-2 arbetsdagar
51
Sidobord 'Frost' - Kopparlackerat järn
909 kr (1849 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Sidobord 'Timpa' - Grön marmor/Mässing
1379 kr (2299 kr)
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Crane' - Svart
2093 kr
1-2 arbetsdagar

Moderna sidobord i metall och ljus ek eller vintage sidobord i återvunnet trä?

Oavsett vilken inredningsstil du gillar bäst har vi på Reforma garanterat något som passar ditt hem bäst. När du ska köpa ett nytt sidobord eller avlastningsbord på nätet bör du fundera på vad som kommer att passa bäst i ditt hem. Har du ett större rum bör du kanske satsa på ett högre och rymligare sideboard att ställa längs väggen. Har du ett mindre vardagsrum skulle ett runt och litet sidobord passa perfekt att ha som soffbord framför soffan.

Sidobord från Bloomingville, House Doctor, Madam Stoltz, Ib Laursen m.fl.

På Reforma kan du handla de allra senaste inom inredningstrender online. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och en tillmötesgående kundtjänstpersonal. I vårt sortiment av brickbord, sidobord och avlastningsbord hittar du fantastiska möbler undertecknade kända varumärken så som House Doctor, Bloomingville och Nordal. Önskar du förgylla ditt hem med ett snyggt sidobord från House Doctor har du hamnat helt rätt. På Reforma kan du handla bord från såväl House Doctor som Bloomingville, alltid med prisgaranti och därmed marknadens bästa priser. Vi erbjuder trygga betalningar och snabba leveranser vilket vi är mycket stolta över!

Ett nytt sideboard, sidobord eller mindre bord till hemmet?

Letar du efter ett nytt sidobord? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av sideboards, som t.ex. små siobord, stilrena sideboards, avlastningsbord, hallbord, vintage sidobord och sideboards med dansk design. Vi har sidobord i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta det bord som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder sidobord från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra sideboards passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa små bord på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!