Köp sidobord online, stort sortiment - Reforma Sthlm

Sidobord, avlastningsbord och sideboards

Välkommen till vårt stora utbud av sidobord, avlastningsbord och sideboards. Här nedan finner du de perfekta borden som passar i alla typer av rum och miljöer. Sidobordet har oändligt med användningsområden. 

Handla sidobord och brickbord online

De kan passa som ett komplement eller alternativ till det klassiska soffbordet. Men det kan också användas som en avlastningsyta genom att ställa det åt sidan i ett rum. Vissa sidobord passar dessutom perfekt att använda som en snygg bänk under TVn istället för den klassiska mediamöbeln. Här nedan finner du mängder med olika typer av sidobord i flera olika prisklasser och modeller. Oavsett om du letar efter ett klassiskt sidobord i rustikt trä eller ett mer modernt sidobord i stål eller metall, kommer du hos oss på Reforma hitta något som passar in hemma hos dig. Ett hem kan aldrig få för mycket avlastningsyta. Ett sidobord går lika bra att använda som sängbord bredvid sängen som att använda som en snygg piedestal för dina böcker eller krukväxter. Genom att höja upp dina krukväxter och ställa dem på ett sidobord skapar du djup i din inredning och rummet kommer genast kännas mer hemtrevligt och personligt. Ställ ditt sideboard längs med väggen i sovrummet eller vardagsrummet för att få en snygg och trendig yta att ställa allt från blomkrukor till bordslampor på. Sidobordet passar även ypperligt i hallen eller varför inte som ett komplement till soffbordet framför soffan i vardagsrummet? I vårt sortiment hittar du mängder med klassiska sidobord men även en hel del alternativ på brick-bord. Brickbord är en trend som växt sig stark på sistone just för att det är så otroligt praktiskt att kunna lyfta av bordsytan, det vill säga brickan, om du önskar servera någon frukost på sängen eller enkelt ställa undan brickbordet.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
TV-bänk 'Stockholm'
4499 kr
1-2 arbetsdagar
15
Sidobord 'Tidningsställ' - Svart/Trä
1179 kr (1389 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord 2 st - Lycke (Vit)
1599 kr
1-2 arbetsdagar
Sideboard - Nordic
5899 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord 3 st - Dalby (Vit)
1899 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sängbord 'Nordisk' - Ek
3009 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sideboard 'Twine' - Natur
6259 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord 2 st - Copenhagen - Svart
1349 kr
1-2 arbetsdagar
Sideboard - Stockholm
12123 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord - Industrial Table
3499 kr
1-2 arbetsdagar
33
RESPONSIBLE
Soffbord 'Vintage' - Vit Patina/Trä
1999 kr (2999 kr)
1-2 arbetsdagar
15
RESPONSIBLE
Sidobord - Natur/Svart
1529 kr (1799 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord 'Class'
4584 kr
1-2 arbetsdagar
20
Populär
Soffbord - Industrial Table L
3919 kr (4899 kr)
1-2 arbetsdagar
43
RESPONSIBLE
Soffbord 'Ferrol Teak' - Natur/Svart
1139 kr (1999 kr)
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
2-set Soffbord - Vit/Trä
2097 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord 'Nordisk' - Ek/Järn
1499 kr
1-2 arbetsdagar
35
Soffbord 'Orto' - Järn
2799 kr (4297 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Sideboard 'Dalton' - Brun
2801 kr (3295 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bänk - Brun 180x36
2479 kr (2919 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord/Sängbord - Återvunnet trä
1837 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Konsolbord med lådor - Trä/ Svart
2707 kr
1-2 arbetsdagar
53
Soffbord 'Panana' - Guld S
1709 kr (3666 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord/Byrå 'Aska' - Svart
4997 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Sham' - 2set
4584 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Jason'
1547 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord - Grå Betong
3037 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Block' - Spegel L
2786 kr
1-2 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Sidobord - Ekträ och marmor L
1942 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Dendron' L
1747 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Oblong'
1599 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Noir'
1696 kr
1-2 arbetsdagar

Moderna sidobord i metall och ljus ek eller vintage sidobord i återvunnet trä?

Oavsett vilken inredningsstil du gillar bäst har vi på Reforma garanterat något som passar ditt hem bäst. När du ska köpa ett nytt sidobord eller avlastningsbord på nätet bör du fundera på vad som kommer att passa bäst i ditt hem. Har du ett större rum bör du kanske satsa på ett högre och rymligare sideboard att ställa längs väggen. Har du ett mindre vardagsrum skulle ett runt och litet sidobord passa perfekt att ha som soffbord framför soffan.

Sidobord från Bloomingville, House Doctor, Madam Stoltz, Ib Laursen m.fl.

På Reforma kan du handla de allra senaste inom inredningstrender online. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och en tillmötesgående kundtjänstpersonal. I vårt sortiment av brickbord, sidobord och avlastningsbord hittar du fantastiska möbler undertecknade kända varumärken så som House Doctor, Bloomingville och Nordal. Önskar du förgylla ditt hem med ett snyggt sidobord från House Doctor har du hamnat helt rätt. På Reforma kan du handla bord från såväl House Doctor som Bloomingville, alltid med prisgaranti och därmed marknadens bästa priser. Vi erbjuder trygga betalningar och snabba leveranser vilket vi är mycket stolta över!

Ett nytt sideboard, sidobord eller mindre bord till hemmet?

Letar du efter ett nytt sidobord? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av sideboards, som t.ex. små siobord, stilrena sideboards, avlastningsbord, hallbord, vintage sidobord och sideboards med dansk design. Vi har sidobord i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta det bord som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder sidobord från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra sideboards passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa små bord på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.