Belysning - OUTLET| | [TEXT_KORT]

OUTLET - Belysning

Filtrera på
Varumärke
Färg
Sortera
63
Industrilampa - Svart
599 kr (1599 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
43
Lampa 'Volumen' - Metall (S)
2699 kr (4749 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
61
Fabrikslampa vintage - Grå
699 kr (1799 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
23
Vägglampa 'Art Deco' - Rökfärgad
1649 kr (2149 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
29
Bordslampa 'Asla' - Blå
4099 kr (5749 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
34
Lanterna - 'Drop' (Small)
99 kr (149 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
15
Taklampa 'Saint' - Mässing
5199 kr (6099 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
40
Lampfot 'Balder' - Svart 56 cm
899 kr (1499 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
20
Spotlampa 'E14 LED 50 mm' - Klar/Vit
199 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
35
Lampfot 'Balder' - Silver 46 cm
849 kr (1299 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
34
Taklampa 'Roseville' - Svart Ø 42 cm
2249 kr (3399 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
38
Lampfot 'Balder' - Svart 46 cm
749 kr (1199 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info

Handla fin och exklusiv belysning på nätet här på vår Outlet! 

Härlig belysning i vår outlet nu på nätet hos Reforma Sthlm

Allt i denna kategori säljs just nu till outletpriser, vilket gör shoppingen extra rolig! Oavsett om du letar belysning till barnummet, till hallen, eller till vardagsrummet så finns det här. Vi har belysning som passar alla. All belysning från Reforma Sthlm har snygg design och nu dessutom nedsatt pris. En genomgående trend just nu bland vårt sortiment av produkter är att många lampor har mässingsinslag, eller är gjorda av vit och svart metall. Många lampor har även en vintage touch men det som är så härligt är att alla lampor är olika i form och färg! Här på Reforma Sthlm är det superenkelt och smidigt att beställa hem trendiga inredningsdetaljer på nätet.

Fin belysning i många varianter hos Reforma Sthlm på internet till outletpris! 

Spana in all vår fina belysning som du nu kan köpa till väldigt bra pris! Passa på att styla ditt hem så du har ett stilrent och härligt hem att komma hem till. Belysning kan göra mycket i rummen, kanske behöver du en lite utstickande lampa som häftig detalj för att sätta  färg på ett i övrigt neutralt rum? Med lamporna från Reforma som har det lilla extra kan vi garantera att du blir nöjd. Så kika bland vårt urval av fina designlampor och gör en riktigt bra deal!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!