INREDNING / Textilier / Handdukar & bad

Handdukar & bad

Välkommen till Reformas breda utbud av mjuka och vackra handdukar och badhanddukar till badrummet och köket!

Vackra handdukar som blir pricken över i:et i din badrums- och köksinredning

Köp vackra handdukar, både till kök och badrum hos oss på Reforma. Här nedan finner du ett stort utbud av olika varianter från välkända varumärken så som House Doctor, Ib Laursen, Hubsch och HK Living. Med en ny handduk att hänga upp i köket eller badrummet ger du nytt liv till din inredning och rummet kommer omedelbart att få sig ett härligt lyft! Innan du införskaffar dig en ny handduk till hemmet bör du fundera över vilken storlek du är ute efter, vilket material du önskar samt vilken färgskala som kommer komplettera din heminredning bäst. Vi säljer vackra kökshanddukar i allt från jordnära färger i brunt, rostrött och mossgrönt, till renare och mer pigga färger som gult, blått och vitt. Här nedan kan du även klicka hem vackra badlakan och badhanddukar som är lika mycket inredningsdetalj som praktiskt redskap efter dusch och bad!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera

Handla miljövänliga handdukar och kökshanddukar på Reforma!

Visste du att vi beräknar alla våra utsläpp som genereras av hela vår produktionskedja, för att sedan se till att investera i vindkraftverk som ersätter kolkraft? Just därför kan vi kalla oss klimatneutrala och när du handlar hos oss på Reforma kan du därför vara säker på att du gör ett bättre val för klimatet och vår jord. Vill du handla miljövänliga kökshanddukar, handdukar och badlakan är Reforma svaret för dig. Vi erbjuder snabba leveranser, hjälpsam kundtjänst och superschyssta villkor för returer. Därför kan du enkelt och snabbt beställa hem dina nya handdukar hemma från soffan och få ordern levererad direkt till din dörr!

Handdukar och kökshanddukar från House Doctor, Bloomingville, Broste Copenhagen, Ib Laursen och Madam Stoltz

I vårt breda sortiment av handdukar och kökshanddukar finner du en mängd olika varianter och stilar från välkända varumärken så som House Doctor, Bloomingville, Broste Copenhagen, Ib Laursen och Madam Stoltz. Välj mellan diskreta varianter i ljusa färger, till mer utstickande alternativ i regnbågens alla färger och med härliga mönster! Det är underbart att våga mixa och matcha flera olika färger i exempelvis ett badrum då detta rum vanligtvis tenderar att annars bli kalt och tråkigt. Med hjälp av textilier kan du enkelt och snabbt liva upp detta kala rum och göra det till en härlig oas som du längtar till på morgonen när du vaknar! Missa inte våra vackra strandhanddukar i snygga kulörer från Ib Laursen som passar lika bra i badrummet efter duschen, som på stranden efter badet! Välkommen till Reformas utbud av handdukar, badlakan, strandhanddukar och kökshanddukar!

Köp handdukar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av handdukar du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage handdukar, moderna handdukar och mycket mer! Att dekorera hemmet med handdukar är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju handdukar vackra, så gör dina handdukar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya handdukar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har handdukar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de handdukar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha handdukar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla handdukar!Våra handdukar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa handdukar på nätet!