Handla Bordslampor till de Bästa Priserna - Online på Reforma Sthlm

Bordslampor

Välkommen till Reformas breda utbud av bordslampor. Här nedan finner du mängder med alternativ i olika prisklasser och stilar.

Handla vintage bordslampor och moderna bordslampor online på Reforma

Visste du att ett rum bör ha fem till åtta olika ljuskällor? Detta är något som alla inredningsexperter rekommenderar dig som önskar skapa en mysig och härlig atmosfär i dina olika rum hemma. Ett hem kan aldrig få för många bordslampor då denna typ av lampa är en ypperlig ljuskälla att addera till ditt rum. En bordslampa kan användas till mycket och ljus upp de mörkaste av hörn och på så sätt skapa en livfull atmosfär även på platser av ditt hem som tidigare känts bortglömda och tråkiga! En bordslampa går att använda på exempelvis sängbordet i sovrummet, sideboardet i vardagsrummet eller på fönsterblecket i valfritt rum. Ett hett tips är att ljusa upp köket genom att låta en vacker bordslampa pryda även köksbänken. Detta kommer omedelbart ge ditt kök ett mer ombonat uttryck och göra så att även matlagning känns mer trendigt och härligt! Vi på Reforma älskar bordslampans sätt att komplettera och fullfölja en inredningsstil och därför är vi mer än stolta att kunna erbjuda ett så pass brett utbud av olika stilar och varianter av bordslampor.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
60
Bästsäljare
Bordslampa 'Triple' - Svart/Mässing
428 kr (1069 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Tropez'
1008 kr
1-2 arbetsdagar
20
Bordslampa 'Note' - Brun Mässing
2514 kr (3143 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Lampfot 'Big' - Mörkgrå
2013 kr (2678 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampa - Metall/ljusgul
1729 kr
1-2 arbetsdagar
32
Lampfot 'Balder' - Svart 46 cm
666 kr (977 kr)
1-2 arbetsdagar
34
Lampfot 'Balder' - Svart 56 cm
735 kr (1117 kr)
1-2 arbetsdagar
27
Bordslampa 'Game' - Mässing
1901 kr (2599 kr)
1-2 arbetsdagar
24
Bordslampa 'Little Fellow' - Multi
1565 kr (2048 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa - Svart & natur
1347 kr
1-2 arbetsdagar
Lampa 'Disc'
1349 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Bring Me' - Svart
1680 kr
1-2 arbetsdagar
Lampa - Metall - grön/röd
1117 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa- Svart
1935 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Madrid' - Svart/Brun
1497 kr
1-2 arbetsdagar
33
RESPONSIBLE
Lampskärm 'Diya' - Grå/Brun
465 kr (693 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Bordslampa 'Woma' - Sand
1829 kr (2286 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Tray' - Vit
567 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa - Mässing
1189 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Hailey ' - Vit
1104 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Toppu' - Vit
1629 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Tropez' - Ek
1108 kr
1-2 arbetsdagar
21
Bordslampa 'Art Deco' - Svart
3357 kr (4253 kr)
1-2 arbetsdagar
-12
Bordslampa 'Noida'
1022 kr (1022 kr)
1-2 arbetsdagar

Handla bordslampor från House Doctor, Madam Stoltz, Hubsch och Nordal online

Reforma är som bekant specialister på rustika och vintage bordslampor med patina och charm. Därför kan du hos Reforma handla dessa vintage bordslampor med ett knapptryck och få dem levererade direkt till dörren. Är du istället ute efter en mer modern bordslampa i dansk eller skandinavisk design kan du hos Reforma även handla dessa typer av bordsbelysning. Hos Reforma finner du senaste nytt inom inredningsvärlden och där bland finns ett stort utbud av bordslampor från välrenommerade varumärken inom hem och design så som House Doctor, Bloomingville, Hubsch, Nordal, Madam Stoltz och DAY Home. Oavsett om du är ute efter en stilig bordslampa i svartfärgad metall, vacker vit marmor, eller lyxig mässing – kommer du hos Reforma finna just den bordslampan som du är ute efter! Missa inte våra populära Carl-Johan lampor, formade som en svamp, från Olsson & Jensen. Dessa bordslampor kommer i färgerna svart, vit och mässing och säljs dessutom i två olika storlekar, just för att du ska kunna uppdatera ditt hem med den storlek som passar ditt hem bäst.

Köp lampor och bordslampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och bordslampor, moderna lampor och bordslampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och bordslampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och bordslampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och bordslampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha lampor och bordslampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och bordslampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!