Bordslampor

Välkommen till Reformas breda utbud av bordslampor. Här nedan finner du mängder med alternativ i olika prisklasser och stilar.

Handla vintage bordslampor och moderna bordslampor online på Reforma

Visste du att ett rum bör ha fem till åtta olika ljuskällor? Detta är något som alla inredningsexperter rekommenderar dig som önskar skapa en mysig och härlig atmosfär i dina olika rum hemma. Ett hem kan aldrig få för många bordslampor då denna typ av lampa är en ypperlig ljuskälla att addera till ditt rum. En bordslampa kan användas till mycket och ljus upp de mörkaste av hörn och på så sätt skapa en livfull atmosfär även på platser av ditt hem som tidigare känts bortglömda och tråkiga! En bordslampa går att använda på exempelvis sängbordet i sovrummet, sideboardet i vardagsrummet eller på fönsterblecket i valfritt rum. Ett hett tips är att ljusa upp köket genom att låta en vacker bordslampa pryda även köksbänken. Detta kommer omedelbart ge ditt kök ett mer ombonat uttryck och göra så att även matlagning känns mer trendigt och härligt! Vi på Reforma älskar bordslampans sätt att komplettera och fullfölja en inredningsstil och därför är vi mer än stolta att kunna erbjuda ett så pass brett utbud av olika stilar och varianter av bordslampor.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
Ljusslinga 'Dew Drop'
639 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Alva' - Stål
249 kr
1-2 arbetsdagar
40
Bordslampa 'Dome' - Glas/Guld
1073 kr (1788 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Mushroom' - Grå
733 kr
1-2 arbetsdagar
58
Bordslampa - kopparskärm
995 kr (2395 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa Highland - Vit
1129 kr
1-2 arbetsdagar
Jordglob/Lampa - Antik
1309 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa - Guld/Vit
1497 kr
1-2 arbetsdagar
40
Bordslampa Brush - Koppar
1199 kr (1999 kr)
1-2 arbetsdagar
Bordslampa - Mässing
1105 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Cue'
3423 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Conical'
2248 kr
1-2 arbetsdagar
23
Bordslampa - Vintage
1995 kr (2599 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampa - Glaskupa S
498 kr
1-2 veckor
Bordslampa 'Fokus'- Svart
2394 kr
6-10 arbetsdagar
13
Skrivbordslampa 'Jock' - Grön/Mässing
949 kr (1089 kr)
1-2 veckor
Lampa 'Oceana'
999 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Tray' - Vit
598 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Cupola'
4995 kr
6-10 arbetsdagar

Handla bordslampor från House Doctor, Madam Stoltz, Hubsch och Nordal online

Reforma är som bekant specialister på rustika och vintage bordslampor med patina och charm. Därför kan du hos Reforma handla dessa vintage bordslampor med ett knapptryck och få dem levererade direkt till dörren. Är du istället ute efter en mer modern bordslampa i dansk eller skandinavisk design kan du hos Reforma även handla dessa typer av bordsbelysning. Hos Reforma finner du senaste nytt inom inredningsvärlden och där bland finns ett stort utbud av bordslampor från välrenommerade varumärken inom hem och design så som House Doctor, Bloomingville, Hubsch, Nordal, Madam Stoltz och DAY Home. Oavsett om du är ute efter en stilig bordslampa i svartfärgad metall, vacker vit marmor, eller lyxig mässing – kommer du hos Reforma finna just den bordslampan som du är ute efter! Missa inte våra populära Carl-Johan lampor, formade som en svamp, från Olsson & Jensen. Dessa bordslampor kommer i färgerna svart, vit och mässing och säljs dessutom i två olika storlekar, just för att du ska kunna uppdatera ditt hem med den storlek som passar ditt hem bäst.

Köp lampor och bordslampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och bordslampor, moderna lampor och bordslampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och bordslampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och bordslampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och bordslampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha lampor och bordslampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och bordslampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!