Tekoppar - Muggar & Koppar - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Tekoppar

Förgyll fikastunden med någon av dessa väl utvalda muggar och tekoppar från Reforma. Här nedan har vi samlat ett brett sortiment av trendsäkra muggar och tekoppar i hög kvalitet från välkända varumärken som garanterat sätter den extra guldkanten på din dukning och fikastund.

Handla tekoppar till din dukning från välkända varumärken hos Reforma

Sjunk ner i tv soffan med en varm tekopp i handen eller bjud in vännerna på fika och mixa och matcha med härliga tekoppar och muggar i olika färger i en lekfull dukning. Vi på Reforma har tagit fram ett brett utbud av tekoppar och muggar som passar alla tillfällen där och du kan fritt välja och vraka mellan allt från rustika tekoppar och muggar från House Doctor till mer romantiska och klassiska tekoppar från välkända varumärken som Olsson & Jensen och Bloomingville. Alla våra tekoppar och muggar är självklart av högsta kvalitet för att du ska ha möjlighet att njuta länge av dina nyfunna favoritkoppar från oss på Reforma.

67
Mega Mugg 'Nordic Sand' - 40 cl
99 kr (299 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
67
Tekopp 'Rustic'
49 kr (149 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
59
Kopp 'Pion' Ø 9cm - Grå/Vit
82 kr (199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info

Vilken känsla vill du ha på din fikastund?

Fikastunden är för många en av de heligaste stunderna på dagen. Här tillåter du dig själv att varva ner efter en hektisk dag på jobbet eller kanske bjuder du över vännerna till en mysig fika och härligt umgänge. Vare sig hur du väljer att spendera din stund så sätter dessa tekoppar och muggar från Reforma den extra guldkanten på din dukning. Här hittar du allt lekfulla, färgglada tekoppar frå ByOn och Madam Stoltz till nya moderna klassiker som de storsäljande tekopparna i mer rustik stil från populära varumärken som House Doctor och Olsson & Jensen. Vilken känsla du du än vill ha på dina tekoppar och muggar så hittar du dom garanterat här hos Reforma.

Handla dina tekoppar tryggt och säkert online på Reforma

Handla dina tekoppar och muggar snabbt och smidigt online och få ditt porslin skickat raka vägen till din dörr. Slipp långa färdsträckor med dina nya ömtåliga tekoppar och luta dig tillbaka medan vi på Reforma löser resten. Vi erbjuder snabba och smidiga leveranser, säkra betallösningar och har du några frågor gällande din beställning finns vår tillmötesgående kundtjänst givetvis här för att svara på dina frågor!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!