Plädar & filtar

Plädar och filtar är en mycket viktig del av din inredning då de bringar värme och mjukar upp känslan på din soffa, balkong eller bäddning!

Klicka hem en ny ullpläd, bomullspläd eller linnepläd online hos Reforma

Plädar och filat är den perfekta inredningsdetaljen då de ger nytt liv till ditt hem på ett snyggt, smidigt och enkelt sätt! Att slänga en lyxig pläd över en soffa du kanske börjat tröttna på kommer garanterat få dig att älska ditt vardagsrum mycket mer! En ny härlig filt kommer att höja mysfaktorn och designgraden på soffan i ditt vardagsrum, på sängen i ditt sovrum eller varför inte på matstolarna i köket? Letar du efter en härlig ullpläd att värma dig under på hösten? Eller en lättare variant av pläd i bomull eller linne? Då har du hamnat helt rätt! På Reforma finner du ett brett sortiment av filtar i olika material, prisklasser, färger och storlekar. Just för att du ska hitta en variant som passar i just ditt hem och till dina behov!

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Grön Blå Gul Lila Natur Orange Rosa Svart Trä Turkos Vit
Varumärke
Bloomingville Broste Copenhagen Cozy Living DAY Home Dixie Eightmood Eja HK Living House Doctor Hubsch Interstil Nordal Olsson & Jensen On Interiör Reforma Speedtsberg
Pläd - Rosa/Bomull
149 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Schack' - Beige
179 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd med ränder - Röd/Vit
329 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Mathea' - Curry
795 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd - Lammull/Grå/Vit
1429 kr
1-2 arbetsdagar
Mönstrad pläd - Bomull/Grå
1129 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Diamond' - Grå
619 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Diamond' - Naturvit
619 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Harlequin' - Svart/Natur
339 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd med fransar - Vit
249 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Velvet' - Azurgrön
479 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Herringbone'
499 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Missy'
449 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Chevron' - Svart
669 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Line' - Grå
669 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Diamond' - Granit
619 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd med ränder - Grå/Vit
329 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd - Natur/Ull
1395 kr
6-10 arbetsdagar
Överkast 'Waffle' M - Mud
1995 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Mathea' - Cedar
795 kr
6-10 arbetsdagar
Sängöverkast - Linne
3258 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Lucian' - Svart
919 kr
6-10 arbetsdagar
Fårskin 'Shirley' - Grön
949 kr
6-10 arbetsdagar
Fårskinn Shirley Stålblå
949 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Fringe' - Svart/Vit
339 kr
6-10 arbetsdagar
Överkast/Filt - Linne/Beige
2695 kr
6-10 arbetsdagar

Plädar och filtar från House Doctor, Cozy Living, Ib Laursen och Bloomingville

Att välja pläd eller filt till ditt hem kan ibland kännas svårt då det finns en sådan uppsjö av alternativ. Men lugn, bara lugn, vi hjälper dig välja! Först bör du fundera på vad du vill använda din nya pläd till. Ska den värma ute på en balkong eller i soffan under kalla vinterkvällar, då bör du satsa på en hållbar ullpläd som håller värmen. Vill du istället ha en till varmare sommarkvällar eller något snyggt att lägga över soffan eller sängen? Då är en dekorativ och trendig linnepläd eller bomullsfilt något för dig! Därefter bör du fundera på vilken kulör du önskar ha på din pläd. Vill du ha en enfärgad eller kanske en mönstrad? En utstickande poppig färg, eller en lugnare subtil kulör? På Reforma hittar du allt från gosiga ullfiltar i sobra och naturnära färger, till snygga linneplädar i glada kulörer så som solgul, korallrosa och grönt! Vi har valt ut ett brett sortiment av filtar och plädar från flera olika leverantörer så som House Doctor, Cozy Living, Ib Laursen och Bloomingville, just för att du ska kunna hitta en pläd som passar i ditt hem!

Köp plädar och filtar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av plädar och filtar du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage plädar och filtar, moderna plädar och filtar och mycket mer! Att dekorera hemmet med plädar och filtar är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju plädar och filtar vackra, så gör dina plädar och filtar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya plädar och filtar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har plädar och filtar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de plädar och filtar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha plädar och filtar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla plädar och filtar! Våra plädar och filtar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa plädar och filtar på nätet!