INREDNING / Textilier / Plädar & filtar

Plädar & filtar

Plädar och filtar är en mycket viktig del av din inredning då de bringar värme och mjukar upp känslan på din soffa, balkong eller bäddning!

Klicka hem en ny ullpläd, bomullspläd eller linnepläd online hos Reforma

Plädar och filat är den perfekta inredningsdetaljen då de ger nytt liv till ditt hem på ett snyggt, smidigt och enkelt sätt! Att slänga en lyxig pläd över en soffa du kanske börjat tröttna på kommer garanterat få dig att älska ditt vardagsrum mycket mer! En ny härlig filt kommer att höja mysfaktorn och designgraden på soffan i ditt vardagsrum, på sängen i ditt sovrum eller varför inte på matstolarna i köket? Letar du efter en härlig ullpläd att värma dig under på hösten? Eller en lättare variant av pläd i bomull eller linne? Då har du hamnat helt rätt! På Reforma finner du ett brett sortiment av filtar i olika material, prisklasser, färger och storlekar. Just för att du ska hitta en variant som passar i just ditt hem och till dina behov!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
15
Pläd 'Recycled Cotton' - Grå
134 kr (158 kr)
1-2 arbetsdagar
8
Pläd med ränder - Röd/Vit
329 kr (359 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Pläd/Filt 'Yoga' 100% bomull - Naturvit
359 kr (422 kr)
1-2 arbetsdagar
Pläd med ränder - Grå/Vit
359 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Throw' - Recycled 1
584 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Mathea' - Kol
878 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Line' - Svart
729 kr
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Pläd 'Line' - Grå
527 kr (879 kr)
1-2 arbetsdagar
8
Pläd med ränder - Grön/Vit
329 kr (359 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Pläd - Lammull/Grå/Vit
1439 kr (1909 kr)
1-2 arbetsdagar
15
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Grå/Vit
193 kr (227 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Mönstrad pläd - Bomull/Grå
905 kr (1509 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Pläd - Rosa/Bomull
59 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
Pläd - Natur/Ull
1247 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Mathea' - Cedar
878 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Lara' - Rosa/Ull
997 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd 'Dovre' - Blå
1088 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Chevron' - Svart
729 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Lucian' - Svart
999 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Lara' - Rosa/Ull
999 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Steigen' - Beige/Grå
1198 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Dovre' - Beige/Grå
1088 kr
6-10 arbetsdagar
Pläd 'Dovre' - Brun
1088 kr
6-10 arbetsdagar
Filt 'Svampar' - Natur
598 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Throw' - Recycled 2
584 kr
6-10 arbetsdagar
Överkast/Filt - Linne/Beige
5353 kr
6-10 arbetsdagar

Plädar och filtar från House Doctor, Cozy Living, Ib Laursen och Bloomingville

Att välja pläd eller filt till ditt hem kan ibland kännas svårt då det finns en sådan uppsjö av alternativ. Men lugn, bara lugn, vi hjälper dig välja! Först bör du fundera på vad du vill använda din nya pläd till. Ska den värma ute på en balkong eller i soffan under kalla vinterkvällar, då bör du satsa på en hållbar ullpläd som håller värmen. Vill du istället ha en till varmare sommarkvällar eller något snyggt att lägga över soffan eller sängen? Då är en dekorativ och trendig linnepläd eller bomullsfilt något för dig! Därefter bör du fundera på vilken kulör du önskar ha på din pläd. Vill du ha en enfärgad eller kanske en mönstrad? En utstickande poppig färg, eller en lugnare subtil kulör? På Reforma hittar du allt från gosiga ullfiltar i sobra och naturnära färger, till snygga linneplädar i glada kulörer så som solgul, korallrosa och grönt! Vi har valt ut ett brett sortiment av filtar och plädar från flera olika leverantörer så som House Doctor, Cozy Living, Ib Laursen och Bloomingville, just för att du ska kunna hitta en pläd som passar i ditt hem!

Köp plädar och filtar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av plädar och filtar du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage plädar och filtar, moderna plädar och filtar och mycket mer! Att dekorera hemmet med plädar och filtar är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju plädar och filtar vackra, så gör dina plädar och filtar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya plädar och filtar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har plädar och filtar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de plädar och filtar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha plädar och filtar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla plädar och filtar! Våra plädar och filtar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa plädar och filtar på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.