Köp sideboards online hos Reforma Sthlm

Sideboards

Sideboardet passar som snygg och praktisk förvaring i alla hemmets rum. På Reforma hittar du vintage sideboards samt sideboards från välkända varumärken så som House Doctor, Dutchbone, Bloomingville och Nordal.

Handla ett nytt sideboard online på Reforma Sthlm!

Är du ute efter en ny designmöbel som funkar både som avställningsyta men också som förvaringsmöbel? Då har du hamnat helt rätt. Ett sideboard går lika bra att använda som TV-bänk i vardagsrummet som förvaringsmöbel i sovrummet. Användningsområdena är många vilket bidrar till att sideboardet är en sådan självklar del i våra hem! Oftast placeras sideboardet i hallen, vardagsrummet eller i matsalen som en naturlig plats där du kan förvara allt från mössor och vantar, böcker och tidningar, till vinglas och porslin. Bordsytan som kommer med ett sideboard är en perfekt yta för att ställa fotografier eller krukväxter på display!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Byrå 'Prime' 6 lådor - Valnöt/Mässing
8989 kr
1-2 arbetsdagar
Sideboard - Nordic
5899 kr
1-2 arbetsdagar
15
TV-bänk - Svart/Guld
8399 kr (9899 kr)
1-2 arbetsdagar
TV-bänk 'Elle' - Ek/Svart
3009 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sideboard 'Twine' - Natur
6259 kr
1-2 arbetsdagar
15
Sideboard - Svart/Guld
5859 kr (6899 kr)
1-2 arbetsdagar
Sideboard - Stockholm
12123 kr
1-2 arbetsdagar
TV-bänk 'Line' - Ek/Svart
3999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
TV-bänk/Byrå 'Prime' - Valnöt/Mässing
9899 kr
1-2 arbetsdagar
TV-bänk 'Elle' - Vit/Koppar
4099 kr
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
2-set Soffbord - Vit/Trä
2097 kr
1-2 arbetsdagar
35
Soffbord 'Orto' - Järn
2799 kr (4297 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Sideboard 'Dalton' - Brun
2801 kr (3295 kr)
1-2 arbetsdagar
53
Soffbord 'Panana' - Guld S
1709 kr (3666 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord/Byrå 'Aska' - Svart
4997 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
TV-bänk 'Prime' - Valnöt/Mässing
5999 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord - Grå Betong
3037 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sängbord - Natur/Ek
3185 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord - Järn
1999 kr
1-2 arbetsdagar
Sideboard 'Marshalle' - Svart
7995 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Tajo' - Svart
2988 kr
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Nanded'
2159 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Skrivbord/Sidobord 'Leo' - Teak/Stål
3879 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord 'Lovely Bambu'
3583 kr
1-2 arbetsdagar
40
Hylla/Sidobord 'Display' L
4686 kr (7809 kr)
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Ayah' - Gul
1761 kr
1-2 arbetsdagar
40
Sidobord 'Square' - Svart/Metall
676 kr (1126 kr)
1-2 arbetsdagar

Vintage sideboards i återvunnet trä och moderna sideboards i valnöt och mässing

Ett sideboard har ofta lådor eller skåpsdelar med hyllplan för att du ska kunna gömma undan allt som du inte vill ska ligga framme. Vissa sideboard har öppna hyllplan med plats för korgar, förvaringslådor eller böcker. Sideboardet är därför dynamiskt och kan se ut på många olika sätt. På Reforma kan du handla vintage sideboards av återvunnet material online, moderna sideboards i valnöt och mässing, eller trendiga sideboards i nordisk ek och glas. I vårt utbud av sideboards finns en mängd olika varianter just för att du ska hitta ett sideboard som passar in i ditt hem. På Reforma hittar du sideboards från varumärken så som Nordal, House Doctor, Interstil, Bloomingville, Speedtsberg, Affari, Trademark Living och Ib Laursen. Fundera på vilken stil du vill att ditt sideboard ska vara, vilke förvaringsmöjligheter den ska ha samt storleken av sideboardet. Kanske ditt rum behöver ett högre sideboard eller ett lägre? Ett bredare eller smalare? Det viktigaste är att du köper en prisvärd möbel du tycker om och kan njuta av länge!

Miljövänliga och klimatkompenserade sideboards

Visste du att allt du handlar på Reforma Sthlm har genomgått noggranna kontroller från produktion till transport och att alla möbler dessutom är helt klimatkompenserade för?! Vi på Reforma har hög prioritet på vårt hållbarhetsarbete och jobbar ständigt för att kunna erbjuda mer miljövänliga alternativ till våra kunder. Köp ett miljövänligt sideboards online idag på Reforma!

Köp sideboards och sidobord på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage sideboards och sidobord, moderna sideboards och sidobord, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina sideboards och sidobord till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya sideboards och sidobord här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har sideboards och sidobord i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha sideboards och sidobord med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och sideboards och sidobord passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa ett sideboard eller ett sidobord på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.