Handla Prydnadskuddar, Plädar och Handdukar - Online på Reforma Sthlm

Textilier

Med nya vackra handdukar, plädar, filtar och kuddar ger du nytt liv till ditt hem snabbt och enkelt!

Filtar, kuddfodral & badhanddukar online

På Reforma Sthlm finner du mjuka plädar och filtar i allt från ull till bomull, trendiga och naturnära kuddfodral i linne samt dekorativa badhanddukar som kommer få till och med ditt badrum att se ut som ett urklipp från ett inredningsmagasin. Med hjälp av exempelvis prydnadskuddar i sammet uppdaterar du snabbt och enkelt din soffa och förbättrar därmed atmosfären i hela ditt vardagsrum! Med en varm och vacker pläd håller du värmen under vintern samtidigt som du höjer mysfaktorn i både sovrummet och vardagsrummet. Textilier är helt enkelt rätt väg att gå om du med enkla medel vill förfina och sätta pricken över i:et till din inredning. Att addera textilier till din heminredning är det absolut bästa sättet att skapa en mysig och personlig atmosfär i ditt hem.

Filtrera på
välj kategori
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Grå/Vit
139 kr
Tillfälligt slut
Sittdyna 'Marpes' - Grön
159 kr
15-20 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Throw' - Recycled 1
177 kr
1-2 arbetsdagar
49
RESPONSIBLE
Pläd 'Line' - Svart
259 kr (510 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Throw' - Recycled 2
147 kr
12-17 arbetsdagar
Överkast/Filt - Linne/Beige
2321 kr
10-15 arbetsdagar
Diskmedel 'Forest Garden'
114 kr
1-2 arbetsdagar
Diskmedel 'Pure'
118 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Röd/Vit
199 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Grå
227 kr
1-2 arbetsdagar
Innerkudde 50x50
118 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Taupe 50x50
446 kr
1-2 arbetsdagar
28
Kuddfodral 'Inka' 50x50
282 kr (389 kr)
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Fringe' - Natur
448 kr
1-2 arbetsdagar
Säng 'Rainbow'
875 kr
10-15 arbetsdagar
39
Duk 'Rose' - Rosa
379 kr (624 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Grå/Naturvit
227 kr
1-2 arbetsdagar
Pläd med ränder - Röd/Vit
359 kr
1-2 arbetsdagar
25
Barnkudde - Blå
353 kr (471 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Filt med tofsar - Gul/Natur
227 kr
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Pom Pom' - Multi
683 kr
10-15 arbetsdagar
Kökshandduk - Stickad/Blå
158 kr
10-15 arbetsdagar
40
Linneservetter 2st - Gul
95 kr (158 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Blå/Vit
170 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd - Senapsgul/Bomull
177 kr
1-2 arbetsdagar
54
Bäddset 'Dot' - Svart 200cm
349 kr (756 kr)
1-2 arbetsdagar
31
Kuddfodral 'Day B&W'
189 kr (274 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Blå
170 kr
10-15 arbetsdagar
Barnkudde - Rosa/Röd
353 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Filt Återvunnen Bomull - Rosa
177 kr
1-2 arbetsdagar
Gardin - Natur
431 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'Mottainai' - Multi
503 kr
10-15 arbetsdagar

Så här inreder du med vackra textilier i ditt hem

Med nya textilier ger du nytt liv till din inredning med enkla och små medel. Exempelvis kan du omvandla hela känslan i ditt vardagsrum genom att hänga upp vackra gardiner, du kan ge nytt liv till din gamla soffa genom att endast addera ett gäng nya vackra prydnadskuddar, och du kan uppdatera badrummet med en härlig och lyxig ny badhandduk! Ett fjärde tips för att liva upp ditt hem med nya textilier är att använda en vacker pläd eller filt som överkast på sängen. Låt delar av ditt täcker synas under om filten inte täcker hela sängen – detta ger ett mysigt och lyxigt resultat som påminner om en hotellbäddning! På Reforma finner du allt inom textilier till hemmet! Hos oss kan du handla nya prydnadskuddar där kudde ingår, vackra kuddfodral, varma och mjuka filtar, skira gardiner i linne, överkast i linne, badhanddukar och kökshanddukar.

Handla textilier från House Doctor, Madam Stoltz, Bloomingville och andra kända varumärken

Hos Reforma Sthlm finns alla tänkbara typer av textilier du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Kuddar, prydnadskuddar, gardiner, filtar, plädar och mycket mer! Att dekorera med textilier är ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt hem en ny och härlig känsla! Vi har textiliter så som kuddar, kuddfodral och plädar flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de textilier som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha textilier med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen, Cozy Living, DAY Home kan det till och med bli svårt att välja bland alla favoriter! Vår textilier passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantlig inredning. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa textilier på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.