Handla Prisvärda Mattor Online på Reforma Sthlm - Alltid de Bästa Priserna

Mattor

Trött på kalla och kala golv? Då har du hittat rätt! Med mattor skapar du trevnad och värme till alla dina rum.

Mattor online, direkt till dörren

Vare sig du letar efter en praktisk och snygg badrumsmatta, en dekorativ och iögonfallande större matta till vardagsrummet, en lantlig och härlig köksmatta eller en slitstark och tålig hallmatta har Reforma Sthlm garanterat något för dig. Handla dina mattor online och få dem levererade direkt till dörren. Det finns inget bättre sätt att nå dit än att inreda med en ny vacker matta! Vi har klimatkompenserat för all materialanvändning, elförbrukning under tillverkning samt transport för våra mattor. Därför kan du vara säker på att den matta du handlar här på Reforma är ett snäll mot vår miljö och ett bra val för framtiden. Nedan finner du mattor från flera välkända varumärken inom design och inredning samt med en stor variation av prisklass. Vår vision är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att göra ditt hem vackert och hemtrevligt. Genom att uppdatera ditt hem med en ny vacker matta ger du din inredning ett omedelbart och härligt inredningslyft!

Filtrera på
Välj kategori
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Key' 60x90 cm - Taupe
474 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Zena' - 180x180
1911 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Ivory 90x60
593 kr
1-2 arbetsdagar
40
Hallmatta 'Lines' - Sand 150x67 cm
527 kr (879 kr)
1-2 arbetsdagar
Dörrmatta - Jute
767 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Taupe 90x60
593 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Doodle'
999 kr
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Dusty Blue 90x60
323 kr (539 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Jute' - Svart
534 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Jute' - Grå
534 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Nepal' 67x245
1929 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Bid' 200X300 - Röd
6419 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Magic' - 160x240
1652 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Jute' - Natur S
701 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Nubia' - 160x210
1864 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Zebra' - Grå/Svart
593 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Day Hemp' - 200x250 cm
3922 kr
6-10 arbetsdagar

Inred med stora & små mattor!

På Reforma säljer vi mattor av flera olika kända varumärken. Bloomingville, Madam Stoltz, House Doctor, Ib Laursen, Hubsch och Nordal är bara några exempel på varumärken du kan handla mattor ifrån hos oss. Orientaliska mönster eller nordisk minimalism, handknutna eller vävda, runda eller rektangulära, stora eller små. Vi garanterar dig att du kommer hitta just den matta du söker i vårt stora och generösa sortiment! När du ska handla en ny matta till ditt hem bör du först fundera över vad för typ av storlek du behöver på mattan. Är du ute efter en lång och smal matta till ditt kök? Eller kanske en stor härlig matta till vardagsrummet eller sovrummet? Eller är det så att du vill ha en slitstark och hållbar matta till din hall? Eller en badrumsmatta som lyfter din inredning i badrummet? När du har bestämt dig för vilken matta just du behöver är det bara att undersöka vilken matta som du tycker är snyggast, klicka hem den och invänta leveransen direkt till din dörr! Smidigare än så kan det inte bli!

Mattor från House Doctor, Nordal, Bloomingville och Madam Stoltz

Det går inte annat än att älska handknutna mattor med hög kvalité och designgrad. På Reforma finner du ett brett sortiment av mattor i flera olika färger, former och stilar. Är du ute efter en rund matta i jute, en stor lurvig matta med fina färger, en enkel matta med grafiska former eller en smalare matta till köket? På Reforma finner du alla dessa olika typer av mattor till ditt hem och vi kan garantera dig att du hos oss kommer att hitta något som passar just dig och din smak! Vi säljer bland annat Nordals populära matta Diamonds, House Doctors matta Art, mattor tillverkade av återvunna PET-flaskor från Dixie samt gulliga barnmattor från Bloomingville i regnbågens alla färger! Inspireras och njut av detta underbara utbud av mattor för hall, badrum, kök och vardagsrum!