Serverings- och Rullbord - Bord - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Vintage serverings- och Rullbord

Välkommen till Reformas serverings- och rullbord i trendigt vintage! Här nedan hittar du våra lite med industriella och rustika serverings- och rullbord som garanterat kommer tillföra en unik och personlig känsla till vilket rum som helst!

Serverings- och rullbord i vintage hos Reforma Sthlm

Den industriella inredningsstilen med rustika material, neutrala jordnära färger och raka linjer har blivit en allt större trend på senaste tiden. Med dessa serverings- och rullbord i vintage fångar du enkelt och lätt upp trenden samtidigt som dessa bidrar till en smart och rymlig förvaring som hjälper dig hålla hemmet organiserat. Använd din nya serveringsvagn som en iögonfallande drinkvagn i vardagsrummet eller fyll upp den med mindre lådor och korgar och lådor för den som en perfekt plats för småförvaring. Kolla även in våra mer rustika och industriella förvaringshyllor för större förvaring.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Bredd
Sortera
47
Rullbord 'Chelsea' - Vintage Grå
2789 kr (5229 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
42
Rullbord 'Chelsea' - Vintage Brun
3149 kr (5419 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Serveringsvagn 'Duke'
4999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Serveringsvagn 'Otto'
10499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Brickvagn - Koppar
3197 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Rullbord - Järn/Klarlack
2799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Rullbord galv. järn - Vintage
7349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Beställ vintage serverings- och rullbord snabbt och smidigt online hos Reforma Sthlm

Slipp långa färdsträckor med dina möbler och beställ smidigt din nya vintage serveringsvagn online och få den levererad ända fram till din dörr. Lagerhållda serverings- och rullbord skickas i order samma dag som du beställer och vi erbjuder en mängd olika flexibla leveransalternativ. Har du några frågor om din order så tveka inte att höra av dig till våran hjälpsamma kundtjänst.
Välkommen att beställa serverings- eller rullbord hos Reforma redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!