Speglar

Välkommen till Reformas breda sortiment av speglar. Här hittar du runda speglar och fyrkantiga speglar, klassiska speglar och tonade industriella speglar. Låt dig inspireras och handla speglar från Nordal, House Doctor, ByON och Hubsch.

Handla en ny hallspegel, badrumsspegel eller dekorativ spegel online på Reforma

En spegel fyller en både dekorativ och praktisk funktion i ditt hem och din inredning. Med hjälp av en spegel kan du omedelbart förvandla ett rum till att kännas mycket större och mer rymligt än det tidigare uppfattas. En spegel kan även lyfta din inredning rent dekorativt då många av speglarna som vi säljer nedan kommer i en estetiskt tilltalande och snygg design och form. Oavsett om du letar efter en klassisk spegel med lyxig känsla, eller en mer rustik och industriell spegel, kommer du på Reforma hitta det som just du är ute efter. Kanske mest populära är våra runda speglar från exempelvis varumärket House Doctor, då dessa är perfekta att hänga upp på väggen likt en tavla för att skapa rymd och känsla i din inredning! En spegel i hemmet är verkligen lika delar praktisk som dekorativ och ett hem kan aldrig få för många av denna underbara inredningsdetalj.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brons Brun Glas Grå Grön Guld Klar Mässing Natur Rosa Silver Spegel Svart Transparent Trä Vintage Vit
Varumärke
Affari Sweden Bloomingville Broste Copenhagen Dutchbone Eightmood House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Nordal Olsson & Jensen On Interiör OYOY Trademark Living Zuiver
Spegel 'Uma' - 20x50
400 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Square' - Guld
2338 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Square' - Svart
2488 kr
1-2 arbetsdagar
Oval spegel - Mässing
715 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Vintage Window'
3239 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel - Hylla/krokar
1097 kr
1-2 arbetsdagar
Fyrkantig spegel - Trä
686 kr
6-10 arbetsdagar
Fyrkantig spegel - Svart
686 kr
6-10 arbetsdagar
Oval spegel 'Renga' - Rosa
1044 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Spirit' - Guld
6250 kr
1-2 veckor
Spegel 'Oval Brass' - Nordal
993 kr
6-10 arbetsdagar
Väggspegel 'Carve'
1389 kr
1-2 veckor
Spegel 'Rund' 40cm
969 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Leaning' - Vit
1449 kr
1-2 veckor
Spegel 'Rund' 60cm
1379 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Bandit' - Guld
2139 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Poke' M
959 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Poke' L
1279 kr
1-2 veckor
Spegel 'Savona'
899 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Fuse' - L
979 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Fuse' - S
639 kr
6-10 arbetsdagar
Golvspegel - Ek/natur
2299 kr
6-10 arbetsdagar
343 kr
1-2 veckor
Spegel 'Uma' Blå - 25x60
550 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Uma' Brun - 30x70
600 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Mun'
1820 kr
6-10 arbetsdagar
Golvspegel - Järn
7839 kr
6-10 arbetsdagar

Köp runda speglar, fyrkantiga speglar och rektangulära speglar på nätet

Letar du efter en snygg rund spegel att hänga upp över ditt sideboard i vardagsrummet? Då har du kommit helt rätt. Letar du efter en rektangulär och stor spegel att ha i hallen för att skapa rymd? Då har du också kommit helt rätt! Oavsett om du letar efter en rund spegel eller en fyrkantig spegel har vi på Reforma garanterat något för dig. Skapa en spegelvägg i ditt hem, eller kombinera dina tavlor och posters med en spegel på tavelväggen och njut av hur personlig och unik din inredning kommer att bli! På Reforma hittar du allt från klassiska speglar med vackra spegelramar i trä eller mässing, samt mer rustika och industriella speglar med svart ram i järn eller svartmålat trä. Att inreda med speglar är ett effektivt och nytänkande sätt som både får ditt hem att upplevas större samt sätter en personlig prägel på dina rum. Visste du förresten att alla speglar du handlar på Reforma är klimatkompenserade för och därmed är ett mer medvetet och miljövänligt val när du handlar möbler och inredning till ditt hem.

Handla speglar, badrumsspeglar och hallspeglar online

Trött på dina speglar, badrumsspeglar och hallspeglar hemma? Ta ett titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta nyaSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar som faller dig i smaken! Behöver du en ny spegel till badrummet? En helspegel till sovrummet? En ny spegel till hallen eller speglar till barnrummet? Vi harSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Trademark Living, Hubsch m.fl. Hitta dina nya speglar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har Speglar, badrumsspeglar och hallspeglar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den spegel som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder Speglar, badrumsspeglar och hallspeglar från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra speglar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpaSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar på nätet!