INREDNING / Dekoration / Speglar

Speglar

Välkommen till Reformas breda sortiment av speglar. Här hittar du runda speglar och fyrkantiga speglar, klassiska speglar och tonade industriella speglar. Låt dig inspireras och handla speglar från Nordal, House Doctor, ByON och Hubsch.

Handla en ny hallspegel, badrumsspegel eller dekorativ spegel online på Reforma

En spegel fyller en både dekorativ och praktisk funktion i ditt hem och din inredning. Med hjälp av en spegel kan du omedelbart förvandla ett rum till att kännas mycket större och mer rymligt än det tidigare uppfattas. En spegel kan även lyfta din inredning rent dekorativt då många av speglarna som vi säljer nedan kommer i en estetiskt tilltalande och snygg design och form. Oavsett om du letar efter en klassisk spegel med lyxig känsla, eller en mer rustik och industriell spegel, kommer du på Reforma hitta det som just du är ute efter. Kanske mest populära är våra runda speglar från exempelvis varumärket House Doctor, då dessa är perfekta att hänga upp på väggen likt en tavla för att skapa rymd och känsla i din inredning! En spegel i hemmet är verkligen lika delar praktisk som dekorativ och ett hem kan aldrig få för många av denna underbara inredningsdetalj.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
Bordsspegel Oval - Mässing
228 kr
1-2 arbetsdagar
40
Väggspegel 'Metall' - Guld
577 kr (961 kr)
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Spirit' - Svart
6773 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Black Beam'
1297 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Poke' M
1097 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel 'Pure Nature' - Återvunnet trä
3269 kr
1-2 arbetsdagar
30
Spegel 'Kunst' - Svart
1029 kr (1479 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Väggspegel med Hylla 'Nordisk' - Ek/Natur/Glas
1782 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel 'Unik' - Återvunnet Trä/Vintage
602 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel 'Holda' - Återvunnet Trä
549 kr
1-2 arbetsdagar
Väggspegel - Ek
829 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel 'Kaspian'- Natur
1199 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Square' - Svart
2590 kr
1-2 arbetsdagar
Väggspegel 'ANGEL' - Guld
4297 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Rund' 40cm
908 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Leaning' - Vit
1693 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Oval' - 15x45
1177 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel/Klädstång - Svart
3387 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel med hylla - Guld
797 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Square Cut Edges'
513 kr
10-15 arbetsdagar
Spegel 'Jersey' - Svart/Guld
1695 kr
10-15 arbetsdagar
Väggspegel Rund - Mässing
354 kr
10-15 arbetsdagar
Spegel 'Spirit' - Guld
6773 kr
10-15 arbetsdagar
Spegel 'Spirit' - Trä
8965 kr
10-15 arbetsdagar
Spegel 'ASIO' - Svart L
2745 kr
10-15 arbetsdagar
Spegel 'Raw' - 50x200 cm
7760 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Golvspegel 'Nordisk' - Ek/Natur
2802 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Väggspegel Rund - Ek
1199 kr
23-28 arbetsdagar
Väggspegel - Rosa
1170 kr
10-15 arbetsdagar
16
Spegel 'Chic' - Svart med hylla
1599 kr (1899 kr)
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel med järnram - Grå
4043 kr
10-15 arbetsdagar
Väggspegel 'Round' - 50 cm
489 kr
6-10 arbetsdagar

Köp runda speglar, fyrkantiga speglar och rektangulära speglar på nätet

Letar du efter en snygg rund spegel att hänga upp över ditt sideboard i vardagsrummet? Då har du kommit helt rätt. Letar du efter en rektangulär och stor spegel att ha i hallen för att skapa rymd? Då har du också kommit helt rätt! Oavsett om du letar efter en rund spegel eller en fyrkantig spegel har vi på Reforma garanterat något för dig. Skapa en spegelvägg i ditt hem, eller kombinera dina tavlor och posters med en spegel på tavelväggen och njut av hur personlig och unik din inredning kommer att bli! På Reforma hittar du allt från klassiska speglar med vackra spegelramar i trä eller mässing, samt mer rustika och industriella speglar med svart ram i järn eller svartmålat trä. Att inreda med speglar är ett effektivt och nytänkande sätt som både får ditt hem att upplevas större samt sätter en personlig prägel på dina rum. Visste du förresten att alla speglar du handlar på Reforma är klimatkompenserade för och därmed är ett mer medvetet och miljövänligt val när du handlar möbler och inredning till ditt hem.

Handla speglar, badrumsspeglar och hallspeglar online

Trött på dina speglar, badrumsspeglar och hallspeglar hemma? Ta ett titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta nyaSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar som faller dig i smaken! Behöver du en ny spegel till badrummet? En helspegel till sovrummet? En ny spegel till hallen eller speglar till barnrummet? Vi harSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Trademark Living, Hubsch m.fl. Hitta dina nya speglar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har Speglar, badrumsspeglar och hallspeglar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den spegel som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder Speglar, badrumsspeglar och hallspeglar från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra speglar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpaSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.