Speglar

Välkommen till Reformas breda sortiment av speglar. Här hittar du runda speglar och fyrkantiga speglar, klassiska speglar och tonade industriella speglar. Låt dig inspireras och handla speglar från Nordal, House Doctor, ByON och Hubsch.

Handla en ny hallspegel, badrumsspegel eller dekorativ spegel online på Reforma

En spegel fyller en både dekorativ och praktisk funktion i ditt hem och din inredning. Med hjälp av en spegel kan du omedelbart förvandla ett rum till att kännas mycket större och mer rymligt än det tidigare uppfattas. En spegel kan även lyfta din inredning rent dekorativt då många av speglarna som vi säljer nedan kommer i en estetiskt tilltalande och snygg design och form. Oavsett om du letar efter en klassisk spegel med lyxig känsla, eller en mer rustik och industriell spegel, kommer du på Reforma hitta det som just du är ute efter. Kanske mest populära är våra runda speglar från exempelvis varumärket House Doctor, då dessa är perfekta att hänga upp på väggen likt en tavla för att skapa rymd och känsla i din inredning! En spegel i hemmet är verkligen lika delar praktisk som dekorativ och ett hem kan aldrig få för många av denna underbara inredningsdetalj.

Visa filter Dölj filter
Färg
Blå Brons Brun Grå Grön Guld Mässing Natur Silver Spegel Svart Transparent Trä Vintage Vit
Varumärke
Affari Sweden Bloomingville Broste Copenhagen Dutchbone Eightmood House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Nordal Olsson & Jensen On Interiör Speedtsberg Trademark Living Zuiver
Spegel 'Uma' - 20x50
286 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Uma' Brun - 30x70
429 kr
1-2 arbetsdagar
50
Tvåsidig bordsspegel - Svart
199 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
Oval spegel - Mässing
511 kr
1-2 arbetsdagar
0
Spegel med hyllplan
997 kr (997 kr)
1-2 arbetsdagar
Spegel med hylla - Guld
583 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel - Hylla/krokar
1095 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Spirit' - Guld
6293 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Square' - Guld
2195 kr
6-10 arbetsdagar
50
Tvåsidig bordsspegel - Koppar
299 kr (599 kr)
Slutsåld för tillfället
Väggspegel 'Carve'
1269 kr
1-2 veckor
Spegel 'Rund' 40cm
889 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Leaning' - Vit
1319 kr
1-2 veckor
Spegel 'Rund' 60cm
1259 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Black Beam'
1069 kr
1-2 veckor
Spegel 'Bandit' - Guld
1949 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Poke' M
879 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Savona'
825 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Fuse' - L
895 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Fuse' - S
585 kr
6-10 arbetsdagar
Golvspegel - Ek/natur
2100 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Uma' Blå - 25x60
393 kr
6-10 arbetsdagar
44
Spegel 'Bolina' - Koppar
499 kr (899 kr)
Slutsåld för tillfället
Golvspegel - Järn
7129 kr
6-10 arbetsdagar
Bordsspegel - Järn
699 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Ljus' - Guld
341 kr
3-5 arbetsdagar
Spegel 'Poke' L
1169 kr
6-8 arbetsdagar
Spegel 'Spirit' - Svart
7893 kr
24-26 arbetsdagar

Köp runda speglar, fyrkantiga speglar och rektangulära speglar på nätet

Letar du efter en snygg rund spegel att hänga upp över ditt sideboard i vardagsrummet? Då har du kommit helt rätt. Letar du efter en rektangulär och stor spegel att ha i hallen för att skapa rymd? Då har du också kommit helt rätt! Oavsett om du letar efter en rund spegel eller en fyrkantig spegel har vi på Reforma garanterat något för dig. Skapa en spegelvägg i ditt hem, eller kombinera dina tavlor och posters med en spegel på tavelväggen och njut av hur personlig och unik din inredning kommer att bli! På Reforma hittar du allt från klassiska speglar med vackra spegelramar i trä eller mässing, samt mer rustika och industriella speglar med svart ram i järn eller svartmålat trä. Att inreda med speglar är ett effektivt och nytänkande sätt som både får ditt hem att upplevas större samt sätter en personlig prägel på dina rum. Visste du förresten att alla speglar du handlar på Reforma är klimatkompenserade för och därmed är ett mer medvetet och miljövänligt val när du handlar möbler och inredning till ditt hem.

Handla speglar, badrumsspeglar och hallspeglar online

Trött på dina speglar, badrumsspeglar och hallspeglar hemma? Ta ett titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta nyaSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar som faller dig i smaken! Behöver du en ny spegel till badrummet? En helspegel till sovrummet? En ny spegel till hallen eller speglar till barnrummet? Vi harSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Trademark Living, Hubsch m.fl. Hitta dina nya speglar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har Speglar, badrumsspeglar och hallspeglar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den spegel som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder Speglar, badrumsspeglar och hallspeglar från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra speglar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpaSpeglar, badrumsspeglar och hallspeglar på nätet!