Företagsbeställning

MÖBLER OCH INREDNING FÖR FÖRETAG


Vi finns här för att hjälpa dig att beställa hem produkter som passar er. Oavsett om du har ett hotell, kontorshotell eller restaurang så har vi något för er. Vi hjälper till med större beställningar och tillämpar förskottsbetalning. Vi erbjuder snabba leveranser på lagervaror, har ett stort utbud och erbjuder ett mer hållbart val för er inredning.

Är du intresserad av att beställa möbler och inredning från Reforma? Kontakta vår kundservice så hjälper vi er!


Vår kundservice finns tillgänglig för er assistans vid köp av mer miljövänliga möbler!

Som företagskund kan du handla smidigt på hemsidan. Vi erbjuder även personlig service med förskottsbetalning vid behov av hjälp med er beställning. Vid erbjuder även speciella erbjudande och förmånliga priser för er som företagskund. För intresse och offerförfrågan, kontakta oss!

Kontakta oss för personlig service.


Mail: info@reformasthlm.se

Tel. 08-557 65 938
Öppettider kl:10-12


Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!