Dricksglas - Glas - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Dricksglas

Hos oss på Reforma hittar du de perfekta dricksglasen för att lyckas med din dukning. Här finner du allt från de traditionella dricksglasen som passar perfekt till middagsbordet till de vackra exklusivare glasen till festen. Vi erbjuder även ett brett sortiment av hållbara dricksglas i återvunnet glas!

Handla dricksglas online hos Reforma Sthlm

Fixa stilen med de tidlösa glasen i klassiskt klarglas eller varför inte pigga upp din dukning med genom att addera vackra dricksglas i alla möjliga härliga färger. Här finner allt du behöver för att ta din dukning till nya höjder. Glas är en viktig detalj i din dukninga både till vardag och fest och känslan när du har rätt dricksglas, champagneglas och en vacker karaff som passar till dina vinglas kan inte underskattas. Vi har disksglas från kända varumärken som Hubsch och House Doctor samt erbjuder även ett stort utbud av dricksglas i återvunnet glas med hållbarhet i fokus.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
43
Dricksglas - Grön
85 kr (149 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
43
Dricksglas - Bärnsten
85 kr (149 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Vintage bricka - 6 glas
349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Stol 'Gal' - Svart
659 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Dricksglas, vinglas och karaffer från populära varumärken till förmånligt pris hos Reforma

Glas kan man aldrig få för mycket av! Mixa och matcha med höga och låga glas för att skapa dynamik i din dukning på middagbjudningen eller känn vardagslyxen i att med små medel som riktigt snygga dricksglas kunna lysa upp din dukning till vardagsmiddagen. Låt dig inspireras av våra fina dricksglas och känn att den perfekta dukningen inte långt borta oavsett tillfälle!

Liva upp vardagen med dricksglas i härliga färger

Ett lätt sätt att få din dukning att bli uppskattad är att duka med dricksglas i olika färg. Färg piggar upp och sätter en personlig prägel på din dukning. Eller det kanske är dags att låta hållbarhet stå i fokus genom att bara duka upp med dricksglas i hållbart glas? Här på Reforma Sthlm kan du enkelt hitta de dricksglas du kommer att njuta av under framtida middagar och fester hemma hos dig.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!