Köp puffar och sittsäckar online hos Reforma Sthlm

Puffar och sittsäckar

Sittpuffar är det perfekta komplementet till soffan och fåtöljen. På Reforma Sthlm finner du ett stort utbud av både sittpuffar och fotpallar i allt från lyxig sammet till härligt och slitstarkt läder.

Puffar i olika former

Sittpuffen är en möbel som fått flytta in i mångas hem. Speciellt sammetspuffen. Vi tycker det är kul att se hur puffarna får nya former och färger. Den vanliga klassiska puffen är en rund puff men nu har de börjat komma puffar i andra former så som fyrkantiga puffar. Även erbjuder vi på Reforma puffar med härliga mönster online. Vi på Reforma tycker att man ska välja en puff som har en annan färg än sin soffa för att skapa en mer dramatiskt soffgrupp. När det kommer till material så är sammet det mest populära materialet och vi förstår varför, det är mjukt och upplevs lyxigt. På Reforma erbjuder vi även sittpuffar i material som ull och teddy online.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
33
Sittpuff - Sammet/Orange
879 kr (1319 kr)
1-2 arbetsdagar
Fotstöd 'Oluf' - Svart
1397 kr
1-2 arbetsdagar
Pall/Sittpuff - Rotting/Svart
1805 kr
1-2 arbetsdagar
18
Sittpuff 'Flare' - Beige
1319 kr (1599 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Sittpuff 'Glossy' - Aprikos
1871 kr (3119 kr)
1-2 arbetsdagar
Puff 'Weave' - Rotting
2275 kr
1-2 arbetsdagar
Sittpuff/Fotpall - Grå
2297 kr
1-2 arbetsdagar
0
0 kr (0 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Sittpuff 'Casablanca' - Svart/Läder
3069 kr (3610 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Sittpuff 'Memphis' - Svart/Läder
3069 kr (3610 kr)
1-2 arbetsdagar
Sittpuff 'Grid' - Brun
1173 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Puff 'Läder' - Svart
2390 kr
1-2 arbetsdagar
Sittpuff - Blå/Krom
2343 kr
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Pretty' - Beige
1999 kr (2499 kr)
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Pretty' - Grå
1999 kr (2499 kr)
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Pretty' - Blå
1999 kr (2499 kr)
6-9 arbetsdagar
Fotpall 'Round - Metall
2675 kr
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Macaron' - Röd
999 kr (1249 kr)
6-9 arbetsdagar
17
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Hexa' S - Grå
1819 kr (2189 kr)
6-9 arbetsdagar
Fotpall 'Sense Grey' - Grå
5273 kr
6-9 arbetsdagar
Fotpall 'Sense Cream' - Beige
5273 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Diamond' - Grå
1849 kr
6-9 arbetsdagar
Sittpuff 'Flare' - Gul
1599 kr
6-9 arbetsdagar
Sittpuff 'Teddia' - Vit/Leo
1599 kr
6-9 arbetsdagar
Sittpuff 'Suna' - Natur
2655 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Mellow' - Gul/Beige
1385 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fotpall 'Teak' - Natur
2555 kr
6-9 arbetsdagar
Sittpuff/Fotpall - Sand
3619 kr
6-9 arbetsdagar

Köp en ny puff till ditt vardagsrum hos Reforma

Hos Reforma hittar du alla möjliga slags puffar online. Både i massor av olika färger, men även i olika former och storlekar. Så vi vet att det finns en puff till alla i vårt stora utbud av puffar och sittsäckar. Puffen kan man med fördel placera i nästan alla husets rum, men i vardagsrummet bör alla ha en puff. Soffegruppen får direkt ett mycket mer ombonad och hemtrevligare utseende med din nya puff. Förutom att ge din soffgrupp ett mer ombonat utseende så är det väldigt praktiskt då det ger en extra sittplats som även går att flytta runt dit den behövs mest. Om du saknar en schäslong eller divan på din soffa kan puffen vara den perfekta fotpallen. Förutom i vardagrsummet passar sittpuffarna som du hittar hos Reforma online i andra rum såsom sovrummet. En snygg puff kan vara den perfekta möblen att ställa i hörnet av sovrummet som en avlastningsyta eller varför inte i din walk in closet för en plats att kunna sitta och vila.

Sittpuffar och sittsäckar i alla stilar i Reformas stora utbud online

I Reformas utbud på nätet av just puffar hittar du puffar i alla möjliga stilar. Om du söker en mer modern puff med mässingsdetaljer och i sammet så har vi det. Vi har även puffar för de som vill inreda ditt hem mer bohemiskt. Reforma har puffar för alla hem helt enkelt. I vårt utbud hittar du sittpuffar från kända designvarumärken som House Doctor, Hubsch, Bloomingeville, HK Living och Zuvier, för att nämna några. Så du har kommit rätt ifall du vill hitta en sittpuff eller sittsäck. Med hjälp av en ny sittpuff i ditt vardagsrum kommer du förvandla hela känslan snabbt och nedan hittar du sittpuffar för alla typer av hem och inredningsstilar ?Letar du efter en ny puff eller sittsäck? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av puffar, som t.ex. stilrena sittsäckar, sobra puffar och sittpuffar med dansk design.?Vi har puffar och sittsäckar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den sittpuff och sittsäck som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! ?Våra sittsäckar och puffar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa puffar och sittsäckar på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.