Puffar och sittsäckar

Sittpuffar är det perfekta komplementet till soffan och fåtöljen. På Reforma Sthlm finner du ett stort utbud av både sittpuffar och fotpallar i allt från lyxig sammet till härligt och slitstarkt läder.

Puffar i olika former

Sittpuffen är en möbel som fått flytta in i mångas hem. Speciellt sammetspuffen. Vi tycker det är kul att se hur puffarna får nya former och färger. Den vanliga klassiska puffen är en rund puff men nu har de börjat komma puffar i andra former så som fyrkantiga puffar. Även erbjuder vi på Reforma puffar med härliga mönster online. Vi på Reforma tycker att man ska välja en puff som har en annan färg än sin soffa för att skapa en mer dramatiskt soffgrupp. När det kommer till material så är sammet det mest populära materialet och vi förstår varför, det är mjukt och upplevs lyxigt. På Reforma erbjuder vi även sittpuffar i material som ull och teddy online.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld Natur Rosa Röd Svart Trä Vit
Varumärke
Bloomingville Bold Monkey Broste Copenhagen ByON Cozy Living Dixie Eightmood HK Living HKliving House Doctor Hubsch Madam Stoltz Nordal On Interiör Trademark Living
30
Sittpuff mocka - Grå
2299 kr (3299 kr)
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
Pall / Sittpuff - Ljusgrå
3129 kr
1-2 arbetsdagar
Sittpuff - Handvirkad/Svart
839 kr
1-2 arbetsdagar
Pall/Sittpuff - Rotting/Svart
2247 kr
1-2 arbetsdagar
Sittpuff 'Cotton' - Grå/Vit
995 kr
1-2 arbetsdagar
50
Sittpuff hampa - Hemp
699 kr (1399 kr)
1-2 arbetsdagar
Fotpall 'Round - Metall
2319 kr
6-10 arbetsdagar
Sittpuff/Fotpall - Grå
2319 kr
6-10 arbetsdagar
Pall/Sittpuff - Rotting/Natur
2249 kr
6-10 arbetsdagar
Fotpall 'Air' - Grå
5400 kr
6-10 arbetsdagar
Fotpall 'Air' - Röd
5400 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Diamond' - Grå
1689 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Diamond' - Khaki
1689 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sittpuff 'Round' - Vattenhyacinth
1473 kr
1-2 veckor
Sittpuff 'Time' - Kamel
4597 kr
6-10 arbetsdagar
Sittpuff 'Bunny'
831 kr
6-10 arbetsdagar
Sittpuff 'Rota' - Natur
2496 kr
6-10 arbetsdagar
Sittpuff 'Boston' - Grå
2597 kr
6-10 arbetsdagar
Sittpuff 'Flare' - Beige
1594 kr
6-10 arbetsdagar
Stor sittpuff - Mocka/Grå
10154 kr
6-10 arbetsdagar
Puff 'Macaron' - Gul
3895 kr
6-10 arbetsdagar
Puff 'Weave' - Rotting
3147 kr
6-10 arbetsdagar
Puff - Gammelrosa L
4600 kr
6-10 arbetsdagar
Fotpall 'Teak' - Natur
2735 kr
6-10 arbetsdagar
Fotstöd 'Oluf' - Natur
1938 kr
6-10 arbetsdagar
Fotstöd 'Oluf' - Svart
1898 kr
6-10 arbetsdagar

Köp en ny puff till ditt vardagsrum hos Reforma

Hos Reforma hittar du alla möjliga slags puffar online. Både i massor av olika färger, men även i olika former och storlekar. Så vi vet att det finns en puff till alla i vårt stora utbud av puffar och sittsäckar. Puffen kan man med fördel placera i nästan alla husets rum, men i vardagsrummet bör alla ha en puff. Soffegruppen får direkt ett mycket mer ombonad och hemtrevligare utseende med din nya puff. Förutom att ge din soffgrupp ett mer ombonat utseende så är det väldigt praktiskt då det ger en extra sittplats som även går att flytta runt dit den behövs mest. Om du saknar en schäslong eller divan på din soffa kan puffen vara den perfekta fotpallen. Förutom i vardagrsummet passar sittpuffarna som du hittar hos Reforma online i andra rum såsom sovrummet. En snygg puff kan vara den perfekta möblen att ställa i hörnet av sovrummet som en avlastningsyta eller varför inte i din walk in closet för en plats att kunna sitta och vila.

Sittpuffar och sittsäckar i alla stilar i Reformas stora utbud online

I Reformas utbud på nätet av just puffar hittar du puffar i alla möjliga stilar. Om du söker en mer modern puff med mässingsdetaljer och i sammet så har vi det. Vi har även puffar för de som vill inreda ditt hem mer bohemiskt. Reforma har puffar för alla hem helt enkelt. I vårt utbud hittar du sittpuffar från kända designvarumärken som House Doctor, Hubsch, Bloomingeville, HK Living och Zuvier, för att nämna några. Så du har kommit rätt ifall du vill hitta en sittpuff eller sittsäck. Med hjälp av en ny sittpuff i ditt vardagsrum kommer du förvandla hela känslan snabbt och nedan hittar du sittpuffar för alla typer av hem och inredningsstilar ?Letar du efter en ny puff eller sittsäck? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av puffar, som t.ex. stilrena sittsäckar, sobra puffar och sittpuffar med dansk design.?Vi har puffar och sittsäckar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den sittpuff och sittsäck som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! ?Våra sittsäckar och puffar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa puffar och sittsäckar på nätet!