Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

REFORMAS INREDNINGSBLOGG

Matstolar för att skapa en inbjudande atmosfär

Matstolar för att skapa en inbjudande atmosfär

Att skapa en inbjudande atmosfär i hemmet handlar om mer än bara färgval och dekorationer. Matstolar spelar en avgörande roll i detta, eftersom de både bidrar till rummets estetik och komfort. Oavsett om du har en formell matsal eller en avslappnad matplats i köket, kan rätt val av matstolar förvandla ett vanligt rum till en varm och välkomnande plats där familj och vänner vill samlas. I denna artikel kommer vi att utforska hur man kan välja och arrangera matstolar för att skapa en inbjudande atmosfär.
Inredningstips för att skapa en enhetlig stil i hemmet

Inredningstips för att skapa en enhetlig stil i hemmet

Att skapa en enhetlig stil i hemmet kan vara en utmaning, men det är också en rolig och givande process. En enhetlig stil ger inte bara ditt hem ett sammanhängande och estetiskt tilltalande utseende, utan det kan också skapa en känsla av harmoni och balans som gör att ditt hem känns mer inbjudande och bekvämt. Här är några inredningstips som hjälper dig att skapa en enhetlig stil i ditt hem.
Den Perfekta Läsfåtöljen: Din Guide till Den Ultimata Bokhörnan

Den Perfekta Läsfåtöljen: Din Guide till Den Ultimata Bokhörnan

Att hitta den perfekta fåtöljen att sjunka ner i med en bra bok är en konst i sig. En mysig läsfåtölj kan vara skillnaden mellan en trevlig läsningstund och en oförglömlig upplevelse. I denna artikel kommer vi att utforska vad som gör en fåtölj till den ultimata läsfåtöljen, vilka faktorer man bör överväga vid val av fåtölj, samt tips för att skapa en perfekt bokhörna hemma. Luta dig tillbaka och låt oss börja vår resa mot den perfekta läsupplevelsen.
 Soffbord som är både praktiska och stilrena

Soffbord som är både praktiska och stilrena

Letar du efter det perfekta soffbordet som kombinerar funktionalitet och snygg design? I den här artikeln går vi igenom de bästa soffborden som inte bara är praktiska utan också tillför stil till ditt vardagsrum. Läs vidare för att hitta soffbord som passar dina behov och lyfter ditt hem.
 Skrivbord för hemmakontoret: En komplett guide

Skrivbord för hemmakontoret: En komplett guide

Med fler och fler människor som arbetar hemifrån har ett funktionellt och ergonomiskt skrivbord blivit en nödvändighet i hemmakontoret. Att välja rätt skrivbord kan påverka både produktivitet och hälsa, och det finns många faktorer att överväga. I denna artikel går vi igenom vad du bör tänka på när du köper ett skrivbord för ditt hemmakontor, och ger tips på olika typer av skrivbord som passar olika behov.
Mörkläggning och Integritet: Välj Rätt gardiner för ditt hem

Mörkläggning och Integritet: Välj Rätt gardiner för ditt hem

I en värld där ljusflöde och privatliv blir allt viktigare för vårt hemmamiljö, spelar valet av gardiner en avgörande roll. Gardiner som kan blockera ljus och samtidigt skydda din integritet är inte bara funktionella utan kan även förhöja och komplettera din inredningsstil. I den här artikeln utforskar vi olika typer av gardiner designade för att effektivt blockera ut ljus och skapa en privat sfär i ditt hem, samt ger tips på hur du väljer och stylar dem för att matcha din personliga inredningsstil.
Rustik inredning: Naturliga träytor, grova textilier och jordnära färger för en varm och inbjudande känsla

Rustik inredning: Naturliga träytor, grova textilier och jordnära färger för en varm och inbjudande känsla

Rustik inredning är en stil som fångar essensen av det naturliga och traditionella. Denna inredningsstil, som hämtar inspiration från lantliga miljöer och gamla bondgårdar, handlar om att skapa en varm och inbjudande atmosfär genom att använda naturliga material och färger. I denna artikel ska vi utforska de centrala elementen i rustik inredning: naturliga träytor, grova textilier och jordnära färger.
Mediterranean Chic: Inredningsstil Inspirerad av Medelhavsområdets Skönhet och Kultur

Mediterranean Chic: Inredningsstil Inspirerad av Medelhavsområdets Skönhet och Kultur

Mediterranean Chic är en inredningsstil som hämtar sin inspiration från den vackra och mångfacetterade regionen runt Medelhavet. Denna stil kännetecknas av en kombination av naturliga material, ljusa färger, handgjorda detaljer och en avslappnad elegans. Genom att införliva influenser från länder som Grekland, Italien, Spanien och Marocko, skapar Mediterranean Chic en atmosfär som är både elegant och inbjudande. I denna artikel kommer vi att utforska de olika elementen som definierar denna stil och hur du kan implementera dem i ditt eget hem för att skapa en vacker och harmonisk inredning.
Spegel för att skapa en större känsla av rummet

Spegel för att skapa en större känsla av rummet

Hur kan ditt rum kännas större utan en omfattande renovering? Spegeln är ett mångsidigt och stiligt verktyg i inredningsarsenalen som kan transformera även det minsta av utrymmen till en luftig och inbjudande plats. Med rätt placering och design kan speglar både fördubbla rummets ljus och visuellt expandera dess gränser. I denna artikel utforskar vi hur du kan använda speglar för att skapa en större känsla av ditt rum, oavsett stil eller storlek.
Soffor för Avslappning och Komfort: Skapande av Det Perfekta Vardagsrummet för Vila och Återhämtning

Soffor för Avslappning och Komfort: Skapande av Det Perfekta Vardagsrummet för Vila och Återhämtning

I vårt moderna samhälle, där stress och hektiska livsstilar är vanliga, är det viktigt att skapa en plats där vi kan koppla av och återhämta oss. Vardagsrummet är ofta navet för avkoppling och komfort i våra hem, och en av de viktigaste möblerna för detta ändamål är soffan. Soffor för avslappning och komfort är inte bara en plats att sitta ? de är en fristad där vi kan slappna av, varva ner och återhämta oss från vardagens påfrestningar. I detta inlägg ska vi utforska olika aspekter av soffor för avslappning och komfort och hur du kan skapa det perfekta vardagsrummet för vila och återhämtning.
ARTIKEL 1-10 338.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.