Muggar & Koppar - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Muggar & Koppar

Härligt och fint porslin är nyckel till en lyckad dukning och bjudning. Ska du bjuda över på fika, en kopp kaffe eller te är det muggarna och kopparna som bör ligga i fokus. Porslinet du har i dina skåp bidrar till ett förhöjt intryck vid en bjudning med ger också dig själv en känsla av vardagslyx. Dags att byta ut och hitta en ny favoritkopp att avnjuta morgonkaffet i? Vi har det du söker!

Muggar och koppar online hos Reforma

Hos oss på Reforma kan du hitta dina nya favorit koppar och muggar att utöka din kollektion med. Hos oss kan du hitta muggar och koppar perfekta för en lugn stund på morgonen eller på kvällen i soffan. Upptäck våra härliga set med koppar och muggar, koppar med fat samt muggar med och utan handtag. Vi har ett utbud som täcker alla preferenser och stilar - hitta de perfekta kopparna eller muggarna för dig eller för att ge bort som den ultimata presenten!

Filtrera på
Varumärke
Pris
Färg
Sortera
67
Tekopp 'Rustic'
49 kr (149 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
Kopp med fat 'Nordic Sand' - 15x8 cm
149 kr (299 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
67
Mega Mugg 'Nordic Sand' - 40 cl
99 kr (299 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Pedalhink - Koppar
2799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
50
Mugg 'Berica' - Beige
99 kr (199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
54
Kaffefilter '70s' - Blå/Brun
299 kr (649 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
Mugg 'Nordic Sand' - 25 cl
99 kr (199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
0
Mugg - Röd
99 kr (99 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
34
Espressokopp 'Willow' - Brun
99 kr (149 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
59
Kopp 'Pion' Ø 9cm - Grå/Vit
82 kr (199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info


Muggar och koppar från Nordal, House Doctor, ByOn och Broste Copenhagen

Har du redan en bra kollektion av porslin i hemmet? Du kanske har en fin kollektion som du redan början sen innan! Vi på Reforma har många varumärken som har matchande koppar till dina tallrikar och skålar. Duka enhetlig och investera i lika härliga koppar och muggar som ditt andra porslin. Eller varför inte påbörja din kollektion med koppar eller muggar som en fin start. Upptäck flertal kända varumärken hos oss!

De perfekta kopparna och muggarna för morgonkaffet

Stunden på morgonen när du får sitta och njuta med en kopp kaffe i handen är en favoritstund på dagen för många. Ännu bättre än den om du få avnjuta den med din favoritkopp! Vi på Reforma har det perfekta utbudet för att du ska kunna hitta de kopparna eller muggarna som kan bli din framtida favorit på hyllan! Kika in vårt sortiment och gör morgonstunden ännu bättre än vad den redan är!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!