Lådor & Korgar

Välkommen till Reformas breda sortiment av lådor och korgar. Här nedan finner du förvaringsinredning från välkända varumärken så som House Doctor, Nordal, Madam Stoltz och Bloomingville. Du kan även hitta en hel del vintage varianter att uppdatera ditt hem med!

Handla lådor och korgar online på Reforma

Förvaringsmöblerna i ett hem kan vara de allra viktigaste vi införskaffar oss till våra hem. Lådor och korgar är ett lustfyllt, trendigt och praktiskt sätt att förvara dina ägodelar på. Med hjälp av en ny förvaringslåda eller förvaringskorg kan du på ett kreativt och vackert vis få ordning och reda hemma, vare sig det behövs i hallen, sovrummet eller i köket. Att investera i ett gäng bra förvaringslådor är guld värt för din inredning. De fyller en viktig funktion i ditt hem och har oändligt med användningsområden. Exempelvis kan du använda dem som förvaring under sängen, i vardagsrummet eller på hathtyllan i hallen. Men du kan även använda en vacker och dekorativ korg eller låda som en häftig blomkruka och ställa dina krukväxter i dem! Detta är ett modernt och snyggt vis att förvara just växter på.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brons Brun Grå Grön Gul Guld Multi Mässing Natur Röd Silver Svart Transparent Trä Turkos Vit
Varumärke
Alot Decoration Bloomingville Broste Copenhagen Dixie Eightmood House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Nordal Reforma Speedtsberg Trademark Living Vida STHLM Vintage
50
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
299 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Bästsäljare
Äppellåda - vintage
299 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg 'Melina'
595 kr
1-2 arbetsdagar
Brödkorg - Koppar
249 kr
1-2 arbetsdagar
39
Korg fyrkantig - Koppar
399 kr (649 kr)
1-2 arbetsdagar
57
Förvaringskorg - Koppar
599 kr (1399 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslådor med lock - 2st
548 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringskorgar 'Sjögräs' - 3st/Natur
219 kr
1-2 arbetsdagar
40
Tvättkorg - Add Water & Soap
119 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
13
Korgar - Simply Guld
279 kr (319 kr)
1-2 arbetsdagar
60
Korgar - Simply Koppar
199 kr (499 kr)
1-2 arbetsdagar
Vedställ - Metall/Svart
1049 kr
1-2 arbetsdagar
31
Korgar x 3 - Bambu
589 kr (849 kr)
1-2 arbetsdagar
10
Förvaringslåda (S) - 'Craft'
215 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Järnlåda vintage - Turkos
729 kr
1-2 arbetsdagar
Förvaringslåda 'Kenya'
2899 kr
6-10 arbetsdagar
Korgar 'Sikar' - 4pack
1749 kr
6-10 arbetsdagar
Korgar med handtag - 2 set
3249 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslådor 'Vattenhyacinth' - 3st
899 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringskorgar 'Sjögräs' - 3st/Svart
359 kr
6-10 arbetsdagar
Korg 'Adisa' - 2st
995 kr
6-10 arbetsdagar
Soptunna - Zink (M)
796 kr
6-10 arbetsdagar
Soptunna - Zink (L)
957 kr
6-10 arbetsdagar
Förvaringslådor - Mocka/Gul
489 kr
Slutsåld för tillfället

Skapa ordning och reda med nya lådor och korgar

Med hjälp av lådor och korgar kan du snabbt, smidigt och enkelt få ordning och reda på dina ägodelar. Med en förvaringskorg eller förvaringslåda kan du förvara allt från underkläder och t-shirts i garderoben, till handdukar i badrummet. En förvaringskorg eller låda passar verkligen i rummets alla hem och är lika snygg som praktisk. Förvaringskorgarna och lådorna som du hittar på Reforma håller alla hög designfaktor och är mycket prisvärda. Välkommen till vårt breda sortiment av lådor och korgar, just för att du ska hitta det du behöver för att få ordning och reda i ditt hem!

Lådor och korgar från Bloomingville, House Doctor, Nordal m.fl.

På Reforma Sthlm kan du handla lådor och korgar från välkända varumärken online. Vi säljer lådor och korgar från bland andra House Doctor, Nordal, Bloomingville, Ib Laursen och Madam Stoltz. I vårt sortiment hittar du korgar i metall, vävda förvaringskorgar, förvaringslådor i trä, samt förvaringsboxar i marmor och läder. Kanske du är ute efter klassiska vintage äppellådor att använda som sängbord eller förvaring på balkongen? Då har du hamnat helt rätt. Bland vårt utbud av denna typ av förvaring finner du en uppsjö av varianter och stilar, just för att du ska hitta något som passar in i ditt hem och med din inredningsstil! På Reforma kan du känna dig trygg när du handlar dina nya lådor och korgar på nätet. Vi erbjuder snabba leveranser, trygga betalning och en lösningsorienterad kundtjänst.

Köp lådor och korgar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lådor och korgar, moderna lådor och korgar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina lådor och korgar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lådor och korgar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lådor och korgar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha lådor och korgar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och lådor och korgar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en låda eller en korg på nätet!