Byråer - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Byråer

Välkommen till Reformas breda utbud av byråer i trendigt vintage! Här hittar du våra lite mer rustika och industriella byråer i vintage som är både miljövänliga och trendiga.

Köp hållbara och unika byråer i vintage hos Reforma

Oavsett hur din boendesituation ser ut är vi alla beroende av smart och rymlig förvaring. Med dessa vintage byråer förvarar du både smart och trendsäkert samtidigt som dessa rustika och industriella möbler garanterat kommer ge ditt hem en unik och personlig karaktär! Många av våra vintage byråer i vårt sortiment är tillverkade i 100% återvunnet material vilket gör att varje pjäs är unik. Här hittar du allt ifrån den mindre vintage byrån som gör sig utmärkt bredvid sängen i sovrummet till den stora rustika byrån som med sitt industriella rustika intryck garanterat kommer bli en statement piece i vardagsrummet. Fixa punktbelysningen genom att placera någon av våra vintage bordslampor på din byrå för ett varmt och ombonat intryck till rummet eller addera mindre korgar och lådor till din byrå för ytterligare småförvaring.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Höjd
Sortera
46
RESPONSIBLE
Vintage Sängbord - Trä/Järn
1719 kr (3209 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Byrå 'San' - Återvunnen Teak
11489 kr
16-21 arbetsdagar
Köp
Info
14
RESPONSIBLE
Byrå 'Sunflower' - Trä
7749 kr (8999 kr)
37-42 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Byrå 'Cadle' - Trä
14999 kr
16-21 arbetsdagar
Köp
Info

Handla miljövänligt och hållbart med vintage byråer från Reforma

Att handla hållbart har aldrig varit trendigare och detta är självklart inget undantag när det kommer till dina snygga förvaringsmöbler. Dessa vintage byråer är omsorgsfullt tillverkade på någon av våra miljöcertifierade fabriker med goda arbetsvillkor och kommer med sin omsorgsfulla tillverkning och höga kvalitet att hålla i generationer framöver. För dig som vill handla hållbart så erbjuder Reforma givetvis även miljökompenserade transporter när du handlar online och utöver det har vi självklart trygga betalningslösningar, snabba leveranser och en tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst som finns här för att svara på dina frågor.
Välkommen att beställa vintage byråer hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!