Rullvagnar, rullbord & serveringsvagnar

Serveringsvagn, rullvagn, rullbord, drinkvagn och brickvagn – ja, kärt barn har som bekant många namn. En serveringsvagn är en otroligt festlig möbel med många användningsområden. 

Serveringsvagnar i mässing och rullbord i järn och trä

Denna typ av bord och vagn kan verkligen användas i hemmets alla rum och hörn. Rullvagnen kan vara ett komplement eller alternativ till det klassiska soffbordet, användas som förvaringsmöbel i köket eller varför inte som snygg och dekorativ hylla i badrummet för att förvara allt från handdukar till schampoflaskor? Användningsområdena är många och vårt utbud av serveringsvagnar är brett just för att du ska kunna finna den vagn som passar bäst in i ditt hem. Lika många användningsområden som finns för denna fantastiska möbel finns även varianter och stilar av denna typ av möbel. I vårt breda utbud av serveringsvagnar kan du hitta exempelvis hitta de populära rullvagnarna i mässing och marmor eller mässing och glas från kända varumärken som Madam Stoltz eller Nordal. Dessa serveringsvagnar har en tydlig Art Deco-stil vilket förgyller och lyxar till din inredningsstil något enormt! Går din smak mer åt det industriella och vintage hållet har vi dessutom flera mer rustika varianter i järn, metall och trä. Dessa ger en ruff och häftig känsla till ditt hem och blir supersnygga att ställa allt från köksattiraljer på till handdukar i badrummet.

Visa filter Dölj filter
Färg
Brons Brun Grå Grön Guld Mässing Natur Rosa Silver Svart Transparent Trä Vit
Varumärke
Affari Sweden Bloomingville Broste Copenhagen ByON Cozy Living Dutchbone House Doctor Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Miljögården Nordal Reforma Speedtsberg Trademark Living Vintage
Rullvagn - Svart/Järn
3193 kr
1-2 arbetsdagar
Rullbord 'Industrial' - Järn
7894 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Raw' - Järn
7548 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Easy' - Svart (S)
7297 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Easy' - Svart (L)
9494 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Industri' - Järn
6569 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn - Trä/Marmor
5779 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Nordic' - Betong
7689 kr
6-10 arbetsdagar
Populär
Serveringsvagn - Mässing och glas
4846 kr
1-2 veckor
Rullvagn 'Ease' - Rosa
3997 kr
6-10 arbetsdagar
15
Serveringsvagn 'Roger' - Järn/Glas
4572 kr (5379 kr)
6-10 arbetsdagar
15
Rullvagn - Guld/Glas
4470 kr (5259 kr)
1-2 veckor
15
Serveringsvagn 'Roger' - Järn/Terrazzo
6068 kr (7139 kr)
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Fine' - Svart
2597 kr
6-10 arbetsdagar
Rullbord - Svart/Metall
3339 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn/Bokhylla - Svart
11505 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn/Sidobord 'Vene'
5077 kr
6-10 arbetsdagar
15
Rullvagn Järn - Industristil
12035 kr (14159 kr)
1-2 veckor
15
Rullvagn med hyllor
2235 kr (2629 kr)
1-2 veckor
15
Rullbord - Järn/Klarlack
2320 kr (2729 kr)
6-10 arbetsdagar
15
Förvaringshylla på hjul - Järn
6765 kr (7959 kr)
6-10 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Rullbord galv. järn - Vintage
6489 kr
6-10 arbetsdagar
15
Järnhylla på hjul - Industri
7938 kr (9339 kr)
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'William' - Vintage
1089 kr
4-6 arbetsdagar
15
Bara 1 kvar!
Brickvagn - Koppar
1852 kr (2179 kr)
1-2 veckor
Trolley Vagn Use - Svart
2116 kr
49-51 arbetsdagar

Användningsområden för en rullvagn eller serveringsvagn

Användningsområdena för rullvagnar, serveringsvagnar och rullbord är som sagt oändliga. Denna lyxiga och exklusiva möbel passar väl in i hemmets alla hörn tack vare att den både är så pass praktisk och otroligt snygg! Det klassiska sättet som en serveringsvagn används på är ju naturligtvis att låta den vara just en drinkvagn i vardagsrummet där lyxiga och dekorativa spritflaskor och drinktillbehör ställs på display. Detta är ett roligt och snyggt sätt att servera drink på när du har gäster på besök. Detta är även det klassiska sättet att använda serveringsvagnen på och vad som var tänkt med denna typ av möbel när den började bli populär. På senare tid har rullbordet dock börjat användas mer flitigt som soffbord, sidobord och sängbord tack vare dess snygga design men även dess funktionalitet. Faktumet att den är så enkel att flytta på, på grund av de praktiska hjulen gör den till en perfekt möbel till dig som ofta gillar att flytta runt på din inredning för att skapa en ny känsla i hemmet.

Handla din nya serveringsvagn online på Reforma Sthlm

När du handlar en ny serveringsvagn, ett nytt rullbord eller en ny rullvagn på nätet vill vi på Reforma att du ska få tydlig leveransinformation, känna dig trygg med betalning och säker på att du kommer känna dig nöjd med ditt köp. Reforma erbjuder därför en dedikerad och tillmötesgående kundtjänst som är med dig under hela din köpprocess där vi alltid svarar snabbt och löser de problem som mot förmodan kan uppstå. Är du inte nöjd med ditt köp erbjuder vi dessutom smidiga returer just för att du ska kunna känna, klämma och se hur rullvagnen ser ut i just ditt hem efter att du handlat den hos oss. Vi försäkrar dig även om att vi har marknadens bästa priser och hittar du mot förmodan samma artikel billigare någon annan stans återbetalar vi självklart dig för mellanskillnaden.

Behöver du ett nytt serveringsbord eller rullbord till köket eller vardagsrummet

Letar du efter ett nytt serveringsbord eller rullbord? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av serveringsbord, som t.ex. moderna rullbord, stilrena serveringsbord, små riullbord, vintage serveringsbord och billiga rullbord. Vi har serveringsbord i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta det bord som passar ditt hem och din inredningsstil bäst!  Vi erbjuder bord och rullbord från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra serveringsbor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa bord och serveringsbord på nätet!