Dekoration och inredningsdetaljer - Köp online på Reforma Sthlm

Dekoration

Välkommen till Reformas breda sortiment av dekoration och inredningsartiklar. Här hittar du vackra posters och planscher med äkta vintage känsla, ljusstakar, smyckeskrin, dekorationsstatyer, krukor, lyktor, tavlor med mera! Allt du behöver för att dekorera ditt hem helt enkelt.

Handla dekoration från House Doctor, Bloomingville, Nordal och Madam Stoltz på Reforma

Dekorera mera! Dekoration är ett brett spektrum där allt mellan himmel och jord ryms. Eller ska vi kanske säga allt mellan golv och tak? Att handla dekoration på nätet har aldrig varit enklare och mer inspirerande än på Reforma Sthlm då vi här erbjuder ett makalöst brett sortiment av all dekoration du kan tänkas behöva i ditt hem. Med rätt dekoration kompletterar du din inredning och skapar den där personliga känslan som alla vill åt. Hos oss hittar du vacker inredning och dekoration från välkända varumärken så som House Doctor, Bloomingville, Nordal och Madam Stoltz. Du kan enkelt navigera beroende på vilken typ av dekoration du är ute efter, vilken färgskala du vill att din dekoration ska gå i samt vilket varumärke du gillar bäst. Oavsett om du är ute efter en ny vas, en vacker kruka, en klassisk tavelram eller en staty, kommer du hos oss hitta det du är ute efter. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av dekoration och inredning!

Filtrera på
Välj kategori
Färg
Varumärke
Pris
Sortera
40
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
215 kr (359 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Doftspridare 'Sandcastles & Sunsets'
121 kr (161 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Skulptur 'Figure' - Svart 1
58 kr (77 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Skulptur 'Figure' - Svart 3
58 kr (77 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
359 kr
1-2 arbetsdagar
Populär
Poster - Vintage Världskarta
127 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Black Beam'
1737 kr
37-42 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Väggdekor - Palm (S)
371 kr
42-47 arbetsdagar
Poster - Skelett
239 kr
1-2 arbetsdagar
40
Poster - Synundersökning
143 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Lykta 'Fhia'
129 kr
13-18 arbetsdagar
27
Posterhängare - Mörkt Ekträ 30 cm
109 kr (149 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Poster - Skrivstil
119 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Industrivägg - Svart S
2799 kr
1-2 arbetsdagar
40
Poster - Periodiska systemet
143 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Väggspegel 'Round' - 110 cm
719 kr (1199 kr)
1-2 arbetsdagar
Spegel 'Vintage Window'
2286 kr
13-18 arbetsdagar
Förvaringslådor - Metall
1271 kr
16-21 arbetsdagar
Ljushållare 'Mist' - L
237 kr
34-39 arbetsdagar
Vas pistol - Guld
117 kr
1-2 arbetsdagar
55
Väggspegel med hylla 'Svart'
999 kr (2199 kr)
1-2 arbetsdagar
Vedkorg 'Galler' - Grå
1098 kr
32-37 arbetsdagar
Poster - Anatomi
127 kr
1-2 arbetsdagar
40
Poster - System of Colors
143 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Poster - Vintage Världskarta 4
143 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Stålkorg på hjul - Svart
2951 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Väggförvaring 'Iron basket'
399 kr
13-18 arbetsdagar
25
Ljuslykta 'Calore' M - Lila
267 kr (356 kr)
1-2 arbetsdagar
Vas 'Jakaba'
109 kr
1-2 arbetsdagar
Vas - Grönt Glas
385 kr
1-2 arbetsdagar
Vas 'Rill' - Grön
383 kr
1-2 arbetsdagar
25
Toalettpappershållare 'Text' - Mässing
131 kr (175 kr)
1-2 arbetsdagar

Vintage dekoration gjort av återvunna material och moderna inredningsdetaljer för det skandinaviska hemmet

Letar du efter de där detaljerna som sätter pricken över i:et i din inredning? Då har du hamnat helt och håller rätt. Bland Reformas dekoration finner du mängder med olika dekorationsfavoriter så som posters, posterramar, tavelramar, posterklämmor, posterhängare, industriväggar, statyer, skulpturer, väggdekorationer, dekorativa draperier, ljusstakar, ljuslyktor, väggklockor, snygga förvaringsboxar och ja, bara din fantasi sätter gränser för vad du kan hitta i dekorationsväg här på Reforma. Hos oss hittar du dessutom all dekoration du kan behöva till våra olika säsonger. Exempelvis all juldekoration du behöver för att komma i rätt stämning inför julhelgen, så som fönsterstjärnor, ljusslingor, julljusstakar med mera. Botanisera bland Reformas breda sortiment av dekoration och inredningsartiklar. Vi lovar att det kommer vara lika härligt som inspirerande.

Dekoration, tavlor, vaser, ljusstakar och skyltar

Trött på din dekoration hemma? Ta en titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta nya tavlor, vaser och ljusstakar som faller dig i smaken! Behöver du nya tavlor till köket? Ljusstakar till vardagsrummet? En ny vas till hallen eller dekoration till sovrummet? Vi har dekoration med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Trademark Living, Hubsch m.fl. Hitta dina nya inredningsdetaljer här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har dekoration och inredning i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den dekoration som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder dekoration och inredning från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra dekorationsprodukter passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa dekoration och inredning på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.