Förvaring / Lådor / Hyllor / Korgar

Reforma Sthlms vision är att göra din förvaring en vacker, praktisk och naturlig del av din inredning. Vi vill helt enkelt göra din vardag lite enklare och mycket snyggare! Utbudet sträcker sig från prisvärda vintage äppellådor och flätade korgar till vägghyllor i mässing och vackra vitrinskåp i glas och järn. Vi erbjuder hyllor och förvaring som passar in i många olika typer av inredningsstilar, så oavsett om ditt hem går i linje med den industriella, moderna, skandinaviska eller lantliga stilen kommer Reformas utbud av förvaringsmöjligheter tilltala dig och ditt hem.


Brett sortiment av hyllor

I vårt breda sortiment finns all typ av förvaring så som hyllor, lådor, korgar, byråer, bokhyllor, hatthyllor, klädstänger och klädskåp. Med vacker förvaring håller du ordning på dina ägodelar, samtidigt som du skapar trivsel och ro.

Behöver du sovrumsförvaring erbjuder vi dels lösningar för dina kläder så som klädhästar och klädstänger. Förvara dina sängkläder i vackra korgar eller varför inte i ett dekorativt och unikt skåp? En vacker hurts eller byrå går lika bra att ställa nedanför sängen som att använda som nattygsbord där du även kan lägga undan allt du inte önskar ligga framme.

Mest populära i denna kategorin

Visa filter Dölj filter
Välj kategori
Bokhyllor Byråer Hatt- och skohyllor Hurtsar Krokar & hängare Lådor & Korgar Sideboards Skåp och skänkar Småförvaring Vägghyllor
Färg
0 Beige Blå Brons Brun Champagne Glas Grå Grön Gul Guld Järn Koppar Lila Läder marmor Multi Mässing Natur Orange Rosa röd Silver Stål Svart Trä Turkos Vintage Vit zink
50
Bästsäljare
Äppellåda - vintage
299 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Bästsäljare
Äppellåda / trälåda - Vit
299 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
Hängare Rack - Svart
599 kr
6-8 arbetsdagar
30
TV-bänk - Stockholm
3498 kr (4995 kr)
1-2 arbetsdagar
Skohylla - Mässing
759 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla med läderband - Trä/vit
669 kr
1-2 arbetsdagar
33
TV-bänk - Köpenhamn
3995 kr (5995 kr)
39-41 arbetsdagar
37
TV-möbel Kivik (Vit)
2395 kr (3799 kr)
28-30 arbetsdagar
Vägghylla - vintage trä
779 kr
19-21 arbetsdagar
Förvaringshylla 'Ironet' - Svart
429 kr
21-23 arbetsdagar
Vedkorgar - 2set/Natur
819 kr
6-10 arbetsdagar
Vintage hylla - Vit
1195 kr
6-10 arbetsdagar
Populär
Spegelskåp 'Antik' - Mässing/Järn
395 kr
1-2 arbetsdagar
58
Vägghängare zink - 24 hjärtan
199 kr (469 kr)
1-2 arbetsdagar
Boklåda 2st - Rustik
349 kr
1-2 arbetsdagar
46
Bricka - Mässing
199 kr (369 kr)
1-2 arbetsdagar
Förvaringshylla 'Mitten' - Svart
729 kr
6-10 arbetsdagar
Hylla med läderrem - Large
779 kr
1-2 arbetsdagar
Vaser i brons - Set 2 st (small)
149 kr
Slutsåld för tillfället
Krok - Mörkgrön marmor
129 kr
1-2 arbetsdagar
Hatthylla - Svart
995 kr
6-10 arbetsdagar
Vägghylla 'Hangout' (2)
298 kr
6-10 arbetsdagar
Skohylla - Svart
795 kr
6-10 arbetsdagar
Hyllplan 'Pythagoras' - Vit
349 kr
6-10 arbetsdagar
Hatthylla L - Svart/5 krokar
1499 kr
6-10 arbetsdagar
Sängbord/Byrå - Ek Natur
2659 kr
6-10 arbetsdagar
35
Tvättkorg - 2 Be Washed
129 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
Hyllkonsoller 'Pythagoras' - 2st/Vit
349 kr
6-10 arbetsdagar
Tvättkorg - Stripes
139 kr
1-2 arbetsdagar

Vägghyllor för att inreda vardagsrummet

För vardagsrummet finner du unika och häftiga vägghyllor med hög designfaktor. Komplettera din tavelvägg med en dekorativ hylla med läderband eller varför inte en iögonfallande marmorhylla? Använd vintage äppellådor som sidobord eller ställ flera på raken för att skapa din egna unika bokhylla.

Till vardagsrummet erbjuder vi även en mängd större sideboards, byråer och avlastningsbord som är både praktiskt och supertrendigt! Om du är mer traditionellt lagd kan du på Reforma Sthlm även hitta klassiska bokhyllor, både i industriell och vintage design samt i modern och minimalistisk design.

Snygga förvaringslådor

Kan en dekorativ hatthylla i mässing med matchande skohylla kanske vara det just du behöver för att ge nytt liv till hallen? På Reforma Sthlm utökar vi ständigt vårt utbud med säsongens nyheter inom förvaring just för att du ska kunna hitta allt från lådor och korgar för att förvara vantar och halsdukar till hängare, krokar och hatthyllor för att hänga upp hela familjens ytterkläder.

Förvaringslådor & Korgar

Diskreta små förvaringslådor, burkar och korgar passar perfekt som köksförvaring! Låt besticken stå framme på matbordet i en häftig vintage trälåda! Eller sätt dina färska kryddor på display på en iögonfallande järnbricka! Småförvaring är tänkt för att liva upp inredningen samtidigt som de skapar ordning och reda i ditt kök eller badrum.


Förvaring, lådor, korgar, hyllor, bokhyllor

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage äppellådor, lådor, korgar, små burkar, byråer, bokhyllor, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör din förvaringsinredning till ett smycke i hemmet! Förvara brödet i en vacker brödkorg, lägg barnens leksaker i en vintage äppellåda eller göm tvätten i en snygg tvättkorg med dansk design. Hitta din nya förvaring här hos oss på Reforma Sthlm!

Vi har förvaring, lådor, korgar, hyllor, bokhyllor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den förvaring som passar ditt hem och din inredningsstil bäst!

Oavsett om du vill ha förvaring med modern eller vintage stil så hittar du den hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter!

Vår förvaring, lådor, korgar, hyllor och bokhyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage