Förvaring, lådor, korgar och hyllor - Köp online på Reforma Sthlm

Hyllor & Förvaring

Reforma Sthlms vision är att göra din förvaring en vacker, praktisk och naturlig del av din inredning. Vi vill helt enkelt göra din vardag lite enklare och mycket snyggare! Utbudet sträcker sig från prisvärda vintage äppellådor och flätade korgar till vägghyllor i mässing och vackra vitrinskåp i glas och järn. 

Brett sortiment av hyllor

Vi erbjuder hyllor och förvaring som passar in i många olika typer av inredningsstilar, så oavsett om ditt hem går i linje med den industriella, moderna, skandinaviska eller lantliga stilen kommer Reformas utbud av förvaringsmöjligheter tilltala dig och ditt hem. I vårt breda sortiment finns all typ av förvaring så som hyllor, lådor, korgar, byråer, bokhyllor, hatthyllor, klädstänger och klädskåp. Med vacker förvaring håller du ordning på dina ägodelar, samtidigt som du skapar trivsel och ro. Behöver du sovrumsförvaring erbjuder vi dels lösningar för dina kläder så som klädhästar och klädstänger. Förvara dina sängkläder i vackra korgar eller varför inte i ett dekorativt och unikt skåp? En vacker hurts eller byrå går lika bra att ställa nedanför sängen som att använda som nattygsbord där du även kan lägga undan allt du inte önskar ligga framme.

Filtrera på
Välj kategori
Varumärke
Pris
Färg
Sortera
RESPONSIBLE
Tvättkorg 'Laundry' - Linne
693 kr
10-15 arbetsdagar
Krok - 'Basic'
50 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Vägghylla 'North' - Vit
302 kr
10-15 arbetsdagar
Hängare 'Rack' - Svart
428 kr
12-17 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
339 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Svart
4599 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Teak' - Natur
12551 kr
10-15 arbetsdagar
Tv-Bänk 'Barbier' - Valnöt
6997 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Grå
3999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord 'Hylde' - Rotting
1986 kr
10-15 arbetsdagar
Byrå 'Lux' - Svart/Koppar
4099 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Vit
3999 kr
1-2 arbetsdagar
Soffbord 'Bali' - Natur
3337 kr
20-25 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslådor med lock - 2st
569 kr
1-2 arbetsdagar
Korg - 'Rama'
201 kr
1-2 arbetsdagar
Rumavdelare 'Rattan' - Natur
4649 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tvättkorg 2set - Vattenhyacinth
1455 kr
10-15 arbetsdagar
43
Väggdekor 'Face' - Grå
249 kr (438 kr)
1-2 arbetsdagar
Bokhylla 'Factory' - Järn
5572 kr
10-15 arbetsdagar
Hylla 'North' - Blå
309 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Vino'
6836 kr
1-2 arbetsdagar
Skoskåp 'Elle' - Vit/Koppar
4849 kr
14-19 arbetsdagar
Vintage skåp 'Lico'
5733 kr
10-15 arbetsdagar
Skohylla - Mässing
797 kr
10-15 arbetsdagar
Skoskåp 'Elle' - Grön/Koppar
4849 kr
19-24 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tv-bänk 'Råg' - Natur/Svart
3299 kr
10-15 arbetsdagar
Skohylla - Mässing (L)
1053 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Fyr' - Natur
8397 kr
19-24 arbetsdagar
52
Förvaringsask 'Clear' M - Transparent
79 kr (163 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Sunflower' - Trä
5980 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslåda med lock - Ek/Trä
431 kr
25-30 arbetsdagar

Vägghyllor för att inreda vardagsrummet

För vardagsrummet finner du unika och häftiga vägghyllor med hög designfaktor. Komplettera din tavelvägg med en dekorativ hylla med läderband eller varför inte en iögonfallande marmorhylla? Använd vintage äppellådor som sidobord eller ställ flera på raken för att skapa din egna unika bokhylla.

Till vardagsrummet erbjuder vi även en mängd större sideboards, byråer och avlastningsbord som är både praktiskt och supertrendigt! Om du är mer traditionellt lagd kan du på Reforma Sthlm även hitta klassiska bokhyllor, både i industriell och vintage design samt i modern och minimalistisk design.

Snygga förvaringslådor online

Kan en dekorativ hatthylla i mässing med matchande skohylla kanske vara det just du behöver för att ge nytt liv till hallen? På Reforma Sthlm utökar vi ständigt vårt utbud med säsongens nyheter inom förvaring just för att du ska kunna hitta allt från lådor och korgar för att förvara vantar och halsdukar till hängare, krokar och hatthyllor för att hänga upp hela familjens ytterkläder.

Förvaringslådor & Korgar från House Doctor, Bloomingville och Madam Stoltz

Diskreta små förvaringslådor, burkar och korgar passar perfekt som köksförvaring! Låt besticken stå framme på matbordet i en häftig vintage trälåda! Eller sätt dina färska kryddor på display på en iögonfallande järnbricka! Småförvaring är tänkt för att liva upp inredningen samtidigt som de skapar ordning och reda i ditt kök eller badrum.


Förvaring, lådor, korgar, hyllor, bokhyllor

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage äppellådor, lådor, korgar, små burkar, byråer, bokhyllor, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör din förvaringsinredning till ett smycke i hemmet! Förvara brödet i en vacker brödkorg, lägg barnens leksaker i en vintage äppellåda eller göm tvätten i en snygg tvättkorg med dansk design. Hitta din nya förvaring här hos oss på Reforma Sthlm!

Vi har förvaring, lådor, korgar, hyllor, bokhyllor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den förvaring som passar ditt hem och din inredningsstil bäst!

Oavsett om du vill ha förvaring med modern eller vintage stil så hittar du den hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter!

Vår förvaring, lådor, korgar, hyllor och bokhyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.