Förvaring, lådor, korgar och hyllor - Köp online på Reforma Sthlm

Hyllor & Förvaring

Reforma Sthlms vision är att göra din förvaring en vacker, praktisk och naturlig del av din inredning. Vi vill helt enkelt göra din vardag lite enklare och mycket snyggare! Utbudet sträcker sig från prisvärda vintage äppellådor och flätade korgar till vägghyllor i mässing och vackra vitrinskåp i glas och järn. 

Brett sortiment av hyllor

Vi erbjuder hyllor och förvaring som passar in i många olika typer av inredningsstilar, så oavsett om ditt hem går i linje med den industriella, moderna, skandinaviska eller lantliga stilen kommer Reformas utbud av förvaringsmöjligheter tilltala dig och ditt hem. I vårt breda sortiment finns all typ av förvaring så som hyllor, lådor, korgar, byråer, bokhyllor, hatthyllor, klädstänger och klädskåp. Med vacker förvaring håller du ordning på dina ägodelar, samtidigt som du skapar trivsel och ro. Behöver du sovrumsförvaring erbjuder vi dels lösningar för dina kläder så som klädhästar och klädstänger. Förvara dina sängkläder i vackra korgar eller varför inte i ett dekorativt och unikt skåp? En vacker hurts eller byrå går lika bra att ställa nedanför sängen som att använda som nattygsbord där du även kan lägga undan allt du inte önskar ligga framme.

Filtrera på
Välj kategori
Färg
Sortera
45
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
329 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
42
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
349 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
Väggfäste 'Supply' - Svart
198 kr
1-2 arbetsdagar
Skohylla - Mässing (L)
1053 kr
1-2 arbetsdagar
15
Väggskåp - Glas/Gyllene
365 kr (429 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Vägghylla/Bokhylla 'Lea'
747 kr (879 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Tvättkorg - Wash Instructions
97 kr (114 kr)
1-2 arbetsdagar
42
TV-bänk 'Odense' - Grå
3999 kr (6889 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Klädhängare med skohylla - Ek
1214 kr (2023 kr)
1-2 arbetsdagar
Vinställ - Svart
1196 kr
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Blå
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Skohylla - Mässing
797 kr
1-2 arbetsdagar
Mortel - Olivträ
259 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslådor med lock - 2st
548 kr
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Brun
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Hatthylla - Metall
762 kr
1-2 arbetsdagar
Väggskåp - Glas/Järn
429 kr
1-2 arbetsdagar
40
Klädhängare med skohylla - Valnöt
1214 kr (2023 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Grå
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Club'
3237 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla med krokar - Metall
159 kr
1-2 arbetsdagar
53
Stjärnfat - Vit
179 kr (379 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Röd
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar

Vägghyllor för att inreda vardagsrummet

För vardagsrummet finner du unika och häftiga vägghyllor med hög designfaktor. Komplettera din tavelvägg med en dekorativ hylla med läderband eller varför inte en iögonfallande marmorhylla? Använd vintage äppellådor som sidobord eller ställ flera på raken för att skapa din egna unika bokhylla.

Till vardagsrummet erbjuder vi även en mängd större sideboards, byråer och avlastningsbord som är både praktiskt och supertrendigt! Om du är mer traditionellt lagd kan du på Reforma Sthlm även hitta klassiska bokhyllor, både i industriell och vintage design samt i modern och minimalistisk design.

Snygga förvaringslådor online

Kan en dekorativ hatthylla i mässing med matchande skohylla kanske vara det just du behöver för att ge nytt liv till hallen? På Reforma Sthlm utökar vi ständigt vårt utbud med säsongens nyheter inom förvaring just för att du ska kunna hitta allt från lådor och korgar för att förvara vantar och halsdukar till hängare, krokar och hatthyllor för att hänga upp hela familjens ytterkläder.

Förvaringslådor & Korgar från House Doctor, Bloomingville och Madam Stoltz

Diskreta små förvaringslådor, burkar och korgar passar perfekt som köksförvaring! Låt besticken stå framme på matbordet i en häftig vintage trälåda! Eller sätt dina färska kryddor på display på en iögonfallande järnbricka! Småförvaring är tänkt för att liva upp inredningen samtidigt som de skapar ordning och reda i ditt kök eller badrum.


Förvaring, lådor, korgar, hyllor, bokhyllor

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage äppellådor, lådor, korgar, små burkar, byråer, bokhyllor, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör din förvaringsinredning till ett smycke i hemmet! Förvara brödet i en vacker brödkorg, lägg barnens leksaker i en vintage äppellåda eller göm tvätten i en snygg tvättkorg med dansk design. Hitta din nya förvaring här hos oss på Reforma Sthlm!

Vi har förvaring, lådor, korgar, hyllor, bokhyllor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den förvaring som passar ditt hem och din inredningsstil bäst!

Oavsett om du vill ha förvaring med modern eller vintage stil så hittar du den hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter!

Vår förvaring, lådor, korgar, hyllor och bokhyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage