Sittdynor - Textilier - INREDNING| | [TEXT_KORT]

Sittdynor

Välkommen till Reformas breda utbud av sittdynor! Maximera komforten på dina utemöbler eller köksstolar med dessa hjälp av dessa mjuka och stilrena sittdynor som med sin höga komfort och stilrena desig kommer ta din inredning till nya höjder.

Handla sittdynor av hög kvalitet online hos Reforma

Vare sig du är ute efter nya sittdynor till loungegruppen, trädgårdsstolarna eller köket har vi sittdynorna som passar just dig. Våra sittdynor och textilier från välkända varumärken som Bloomingville, HK living och Madame Stoltz kommer i en mängd olika färger och material och håller hög standard och komfort. Dessa sittdynor passar lika väl på uteplatsen under sommarhalvåret som till matgruppen i köket.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
27
RESPONSIBLE
Sittdyna läder - 30 cm
729 kr (999 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
50
Stolsdynor 'Wire' - Terracotta
549 kr (1099 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Sittdyna läder - 27 cm
549 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!