Skedar - Bestick - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Skedar

Välkommen till Reformas utbud av serveringsbestick och skedar! Här nedan hittar du skedar i en mängd olika storlekar och färger som passar både den tidlösa bestickuppsättningen till våra lite större skedar och slevar som gör sig utmärkt vid servering.

Handla bestick och skedar till din dukning online hos Reforma

När det kommer till din dukning handlar mycket om detaljerna. Med rätt uppsättning bestick och skedar kan du ta dukningen till nya höjder vare sig det handlar om vardagsbordet eller middagsbjudningen - på Reforma hittar du skedar som passar till alla tillfällen! Här har vi samlat allt från den perfekta tidlösa uppsättningen av kvalitetsskedar i klassiskt rostfritt stål till uppiggande lite större skedarna som passar perfekt till servering. Kombinera dina skedar med gafflar och knivar i samma serie eller komplettera något av våra bestickset.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera

Skedar och bestick från välkända varumärken som House Doctor, HK Living och Robert Welch online hos Reforma

Skedar till soppan, ägg eller frukostflingorna - här på Reforma hittar du skedarna i hög kvalitet som både ligger skönt i handen och gör sig snygga i på bordet. Här hittar du skedar från välkända varumärken som House Doctor, HK living och Robert Welch med snabb leverans till förmånliga priser som garanterat kommer ta din dukning till nya höjder. Skedar som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning.
Välkommen att handla dina skedar och bestick online hos Reforma redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!