Skärbrädor - Köksredskap - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Skärbrädor

Välkommen till Reformas breda utbud av skärbrädor! Skärbrädor har blivit en allt mer populär inredningsdetalj i när det kommer till kök och dukning och här hittar du ett väl utvalt utbud av skärbrädor som passar till alla tillfällen. Nu används skärbrädan inte bara som ett köksredskap för att skära upp sina råvaror till middagen längre, utan de lyfts fram i dukningen som ett stilfullt och karismatiskt alternativ till uppläggningsfat. Här kan du drömma dig bort bland en mängd olika Sthlm skärbrädor att välja framtagna i olika material och former för att just du ska kunna hitta den skärbräda som passar just dig!

Handla skärbrädor och köksredskap online på Reforma

Skäm bort dina middagsgäster genom att presentera dina ostar och charkuterier rustik skärbräda eller placera dem som en del av inredningen i köket tillsammans med dina andra köksredskap. Våra väl utvalda skärbrädor är givetvis av hög kvalitet och slittåliga när du ska skära upp dina råvaror till maten, vilket skyddar både dina knivar och din köksbänk. Vi har nu även skärbrädor i trendigt skiffer som blir något extra i din dukning. Komplettera gärna din dukning med några av våra fina tallrikar, dricksglas och vinglas och låt festen börja!

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
RESPONSIBLE
Skärbräda - Återvunnet trä
399 kr
64-69 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skäbräda med bed 'Acacia' - Natur
749 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skäbräda 'Copse' - Brun
499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
20
Fat/Skärbräda 'Deko' - Mangoträ
359 kr (449 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skäbräda 'Rect' - Natur
899 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skäbräda 'Vale' - Brun
649 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Skärbräda 'Alfred'
749 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Fixa dukningen med skärbrädor av hög kvalitet från från populära varumärken hos Reforma

Vi har ett stort och väl utvalt sortiment av vackra skärbrädor från trendiga märken som kommer att göra succé i ditt kök. Du kommer att ha stor användning av dem både i ditt kök och när du dukar upp för kvällens middagsgäster. Välj en vacker skärbräda i återvunnen teak med fina läderremmar, eller välj nytt och trendigt med fina skifferplattor som skärbräda eller uppläggningsfat. Skärbrädan har många olika användningsområden i ditt kök och hos Reforma hittar du garanterat din nya favorit att addera till dina köksredskap.

Handla dina skärbrädor online

Hos oss på Reforma Sthlm kan du smidigt köpa köksredskap online med snabb och smidig leverans som passar just dig. Skärbrädor som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst. Välkommen att köpa skärbrädor och köksredskap hos Reforma Sthlm redan idag!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!