Köp Kryddkvarnar Online | Reforma Sthlm

Kryddkvarnar

Välkommen till Reformas utbud av salt och pepparkar och kryddkvarnar! Här hittar du allt ifrån den perfekta uppsättningen av lite större kryddkvarnar till som passar perfekt på köksön eller köksbänken till de lite mindre salt och pepparkaren i en mängd olika modeller för att passa just dig och din dukning.

Sätt smak på maten med kryddkvarnar från Reforma

??Vare sig det kommer till din matlagning eller dukning så anser vi på Reforma blir allt mycket roligare och enklare ifall man använder sig av snygga och användarvänliga köksredskap! Därför har vi här nedan samlat dekorativa och högkvalitativa kryddkvarnar som både är enkla att använda och blir en snygg del av din inredning. Låt dessa kryddkvarnar pryda din köksbänk tillsammans med någon av våra snygga skärbrädor eller addera dom på middagsbordet tillsammans med några ljusstakar och lyktor som en del av din dukning. Våra kryddkvarnar kommer från välkända varumärken och är givetvis av hög kvalitet för att du ska kunna njuta av dina nya köksredskap lång tid framöver!

Handla köksredskap och kryddkvarnar online hos Reforma

Handla dina nya kryddkvarnar enkelt och smidigt online hos Reforma. Dessa stilrena kryddkvarnar gör sig lika bra framme på köksbänken som en del av din dukning på middagsbordet. Reforma erbjuder snabba leveranser, smidiga returprocesser och trygga betalningsvillkor. Kryddkvarnar och köksredskap som finns i lager skickas vanligtvis samma dag och har du några frågor angående din beställning finns vår hjälpsamma kundtjänst för att svara på dina frågor.
Välkommen att beställ dina kryddkvarnar och köksredskap hos Reforma redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!