Köp Barnmöbler och Inredning till Barnrummet Online - Reforma Sthlm

Barnrum

Välkommen till Reformas breda sortiment av inredning och möbler till barnrum. Hos oss finner du prisvärda och gulliga stolar, bord, belysning och inredningsdetaljer anpassade för de små!

Handla barnstolar, barnbord, barnposters och barnrumsinredning online hos Reforma!

Låt dig inspireras av vårt underbart gulliga utbud av barnrumsinredning! Hos oss på Reforma finner du allt du kan tänkas behöva när du önskar inreda ett barnrum med hög designfaktor. Skapa en underbar och kreativ plats för dina barn med hjälp av inredning och möbler för barn från Reforma. Ett barnrum bör inredas på ett lekfullt och kreativt sätt men fortfarande bringa trygghet och lugn till de små. Just därför erbjuder vi på Reforma allt från klassisk inredning med hög designgrad – till mer nytänkande och kreativ inredning med lekfull och rolig design. Ett tips är att satsa på smarta möbler som ger dina barn en plats att låta kreativiteten flöda. Med ljusslingor, smart förvaring och gulliga plädar och kuddar ger du inredningen pricken över i:et. Svårare än så behöver det inte vara att skapa en härlig oas i dina barns rum!

Filtrera på
Välj kategori
Varumärke
Färg
Sortera
RESPONSIBLE
Skrivbord 'Prime' - Valnöt
6499 kr
20-25 arbetsdagar
Skrivbord 'Line' - Ek/Svart
3799 kr
25-30 arbetsdagar
20
Skrivbord 'Amster' - Ek/Svart
3039 kr (3799 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sänghimmel 'Ronja' - Brun
1097 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Brooklyn Vit
999 kr
1-2 arbetsdagar
25
Barnservis 'Cupcake'- Rosa
301 kr (402 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Poster - I love you..
83 kr (110 kr)
1-2 arbetsdagar
Skrivbord 'Barbier' - Valnöt
5733 kr
1-2 arbetsdagar
20
Skrivbord 'Mass' - Ek/Svart
2639 kr (3299 kr)
1-2 arbetsdagar
20
Skrivbord 'Berkley'- Ek/Natur
3599 kr (4499 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Vit
399 kr
1-2 arbetsdagar
Skrivbord 'Barbier' 2
5733 kr
10-15 arbetsdagar
Sänggavel 'Grid' - Beige/Brun
1963 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Pastelrosa
399 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Ljusgrå
399 kr
1-2 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Soffbord 2 st - Copenhagen - Svart
1279 kr (1599 kr)
1-2 arbetsdagar
48
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Klargrön
129 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
51
Taklampa 'Kate' - Rosa
469 kr (948 kr)
1-2 arbetsdagar
Boklåda - Vit
1309 kr
1-2 arbetsdagar
Korg med hjul - Natur
2297 kr
65-70 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Soffbord 2 st - Copenhagen - Vit
1279 kr (1599 kr)
1-2 arbetsdagar
Skrivbord 'Eda'
4541 kr
1-2 arbetsdagar
25
Sovorm 'Räv' - Grå
594 kr (792 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Pastellgrön
399 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
RESPONSIBLE
Skrivbord 'Nordisk' - Ek
7361 kr
1-2 arbetsdagar
Gungstol barn 'Tedd' - Vit
3999 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Soffbord/Barnbord - Brooklyn Svart
999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Barnstol 'Brooklyn' - Pastelblå
399 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp

Möbler till barnrum och inredning till barnrummet

Vill du förnya dina barns rum och inredning i barnrummet? Då har du kommit till rätt ställe! Här hos Reforma Sthlm hittar du genvägarna och inredningen till en inspirerande, vacker och organiserad oas för dina barn. Låt ditt barnrum bli ett rum att trivas i! Trendig inredning och möbler till barnrummet behöver inte vara svårt. På Reforma Sthlm har vi både vintage inredning och moderna möbler till barnrummet och vi strävar alltid efter att erbjuda de senaste trenderna inom inredning till barnrum. Därför har vi ett stort sortiment av väggdekor, sänghimlar, designstolar och designbord, krokar, tavlor, posters, affischer och mycket mer för att ditt barn ska få ett så fint barnrum som möjligt!

Belysning och förvaring till barnrummet online

Som i alla andra rum är lampor och belysning en av de viktigaste sakerna i barnrummet! Oavsett om du letar efter en lampa att ha ovanför sängen, en taklampa ovanför spegeln eller en kanske en vägglampa ovanför hyllan så kommer du garanterat att kunna hitta något i vårt stora utbud av lampor och belysning. Det finns flera sätt att ordna med den bästa förvaringen I barnrummet. Nya lådor, hurtsar, krokar, vägghyllor och skohyllor gör hallen både snygg och ändamålsenlig! Våra möbler och inredning till ditt barnrum kommer från kända varumärken och designers som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Hubsch, Nordal, Ib Laursen m.fl. och vi har både vintage möbler och modern inredning till ditt barnrum. Välkommen till Reforma när du letar barnrumsinredning på nätet!


Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.