Köp sängbord online hos Reforma Sthlm

Sängbord & Nattduksbord

Här hittar du vårt breda sortiment av sängbord och nattduksbord. Sängbordet är en otroligt viktig möbel i våra hem då det är något som vi alla behöver ha bredvid sängen.

Nattduksbord och sängbord online

På sängbordet kan du placera en dekorativ och snygg bordslampa som lyfter din inredning i sovrummet samt förvara dina böcker och kanske ett vattenglas under natten. På Reforma hittar du mängder med olika modeller av nattduksbord och sängbord i flera olika designer och prisklasser. Allt från klassiska sängbord med traditionell design i trä, till mer moderna sängbord i metall som monteras direkt på väggen. Sängbordet är en viktig möbel i sovrummet då det är en möbel som kompletterar din inredning i rummet och även fyller en viktig funktion. Sängbordet behöver vara en snygg inredningsdetalj lika väl som det ska vara praktiskt och funktionellt. När du uppdaterar ditt sovrum med ett par snygga sängbord bör du fundera på vilken höjd du vill att ditt sängbord ska vara samt vilken design och form som passar med din inredning. Det praktiska med sängbord som monteras på väggen är att du kan montera det på den höjd du själv önskar och behöver därför inte vara nitisk när det kommer till måtten. Antingen kan du välja ett sängbord som går i linje med din övriga inredning, exempelvis ett romantiskt sängbord i vitmålat trä om du har en mer romantisk känsla i ditt rum. Eller så väljer du ett sängbord som bryter av den övriga inredningen – exempelvis ett vintage sängbord i rustikt trä och återvunnet järn i en annars avskalad och ljus inredning. Möjligheterna är oändliga.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
40
RESPONSIBLE
Pall 'Rustic' 45 cm - Trä/Stål
293 kr (489 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord/Sängbord - Återvunnet trä
2127 kr
10-15 arbetsdagar
40
Sidobord 'Timpa' - Grön marmor/Mässing
1079 kr (1799 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Sideboard 'Elle' - Svart/Mässing
5099 kr (8499 kr)
1-2 arbetsdagar
50
RESPONSIBLE
Sängbord - Ystad (Vit)
1799 kr (3599 kr)
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Sängbord 'Nordisk' - Ek
2279 kr (3799 kr)
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Sängbord 'Prime' - Valnöt/Mässing
2099 kr (3499 kr)
1-2 arbetsdagar
Sideboard 'Line' - Ek/Svart
6499 kr
29-34 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sängbord - Vintage
1186 kr
1-2 arbetsdagar
40
Sängbord 'Line' - Ek/Svart
1199 kr (1999 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Sidobord 'Timpa' - Vit marmor/Mässing
1199 kr (1999 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Sängbord 'Elle' - Vit/Mässing
2499 kr (4999 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage Sängbord - Trä/Järn
4999 kr
1-2 arbetsdagar
50
Sängbord 'Elle' - Svart/Mässing
2499 kr (4999 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sängbord 'Fiskben' - Ek
3698 kr
137-142 arbetsdagar
50
Sängbord 'Elle' - Turkos/Mässing
2499 kr (4999 kr)
1-2 arbetsdagar
Konsolbord 'Teak' - Natur
7545 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sängbord - Natur/Ek
3185 kr
1-2 arbetsdagar
40
Sidobord 'Tidningsställ' - Svart/Trä
719 kr (1199 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sängbord Rustik - Trä
3123 kr
Slutsåld för tillfället
Sängbord 'Punt' - Ek/Svart
1799 kr
16-21 arbetsdagar
50
Sidobord 'Rumbi' - Vit/Mässing
749 kr (1499 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Sängbord 'Amster' - Ek/Svart
1019 kr (1699 kr)
1-2 arbetsdagar
Sängbord 'Koln' - Ek/Svart
1999 kr
16-21 arbetsdagar
40
Soffbord 3st - Svart/Trä
1439 kr (2399 kr)
1-2 arbetsdagar
Sängbord 'Elle' - Ek/Svart
2999 kr
16-21 arbetsdagar

Nattduksbord från House Doctor och Bloomingville

I vårt sortiment av sängbord och nattduksbord hittar du mängder med olika varianter och sängbord i flera olika prisklasser. Är du ute efter ett trendigt nattduksbord från det kända varumärket House Doctor har du hamnat helt rätt. Här nedan hittar du flera sängbord och nattduksbord från House Doctor. Vi säljer även flera varianter av nattduksbord och sängbord från andra varumärken så som Bloomingville, Nordal och Ib Laursen. Vår stora variation av sängbord är för att du ska kunna hitta något som passar in i just ditt hem!

Välj ett sängbord som passar i ditt sovrum

När du väljer vilket sängbord du ska inreda ditt sovrum med bör du fundera över vilken funktion du vill att det ska fylla samt vilken stil på sängbordet du vill ha. Är det viktigt för dig med förvaringslådor på sängbordet för att kunna förvara allt från smycket till böcker? Satsa då på ett sängbord med en eller flera lådor under bordsytan. ÄR du mer estetiskt lagd och vill ha ett sängbord som är mer dekorativt kan ett sängbord från det svenska varumärket MAZE kanske vara bäst för dig! Vi har sängbord som står på golvet och monteras på väggen, sängbord i marmor och sängbord i metall, stora sängbord med lådor och mindre sängbord som passar bättre in i det lite mindre sovrummet.

Sängbord, avlastningsbord, små bord och sidobord

Behöver du ett nytt sängbord? Ta ett titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta ett sängbord som faller dig i smaken! Behöver du ett sängbord till sovrummet eller gästrummet? Ett sängbord till barnrummet? Eller kanske behöver du köpa ett sängbord till sommarstugan? Vi har sängbord med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz m.fl. och även från vårt eget varumärke Reforma Sthlm. Hitta ditt nya sängbord här hos oss på Reforma! Vill du köpa ett prisvärt och billigt sängbord online så har du alltså hittat rätt! Vi har flera olika modeller och stilar på olika typer av bord som passar alla stilar och plånböcker! Våra sängbord och avlastningsbord passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa sängbord på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.