Köp skåp och skänkar online hos Reforma Sthlm

Skåp och skänkar

Väggskåp, vitrinskåp och skänkar är otroligt populära förvaringsmöbler till hemmet. Detta då denna typ av möbel är lika snygg som praktisk och blir pricken över i:et i din inredning samtidigt som den bidrar till inredningens helhetskänsla.

Handla skåp och skänkar online på Reforma

Ett skåp, vitrinskåp eller skänk passar i hemmets alla rum och har många användningsområden. Vi behöver ju trots allt förvaring överallt i hemmet och med hjälp av ett vackert nytt skåp får du undan dina prylar på ett snyggt och praktiskt sätt. På Reforma kan du tryggt och enkelt handla skåp som monsteras på vägg, vackra vitrinskåp i glas, järn eller trä, samt skänkar i rustik design med vintage känsla och stil. I vårt sortiment av skåp och skänkar finns något för alla smaker då vi säljer ett brett sortiment av denna snygga och praktiska möbel. Ett vitrinskåp passar i alla hemmets rum men används oftast i köket, vardagsrummet eller hallen. Ofta har vitrinskåpet glasväggar och glasdörrar men kan därefter kombineras med antingen en stomme i nordiskt trä eller en mer rustik stomme i järn eller stål. Ett vitrinskåp kan därför passa väl in i såväl den romantiska och lantliga shabby chic-stilen samt till den mer moderna och rustika industriella inredningsstilen.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
47
TV-bänk - Köpenhamn
4349 kr (8149 kr)
1-2 arbetsdagar
9
Skåp 'Amster' - Ek/Svart
5499 kr (6049 kr)
1-2 arbetsdagar
33
Skoskåp 'Elle' - Ek/Svart
4399 kr (6599 kr)
1-2 arbetsdagar
48
TV-bänk 'Stockholm'
4799 kr (9149 kr)
1-2 arbetsdagar
60
RESPONSIBLE
Skåp 'Twine' L - Natur
4759 kr (11999 kr)
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Vino'
6657 kr
1-2 arbetsdagar
14
RESPONSIBLE
TV-bänk 'Trend' - Svart/Natur
6599 kr (7699 kr)
1-2 arbetsdagar
Vintage Skåp 'Lico'
5757 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Barbier' - Valnöt
13987 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Skåp med 9 lådor - Vintage/Patina
6849 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Meena'
9179 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Skåp - Recycled Wood
6837 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Barbier' - Svart
11477 kr
1-2 arbetsdagar
-33
Skåp 'Glass' - Zink
1800 kr (1800 kr)
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Teak' - Natur
17997 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Barbier'
13987 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Jove'
6587 kr
1-2 arbetsdagar
Byrå /TV-bänk - Vintage
6837 kr
1-2 arbetsdagar
26
Vinställ - Järn/Svart
988 kr (1330 kr)
1-2 arbetsdagar
-17
Skåp 'Glass' - 25X25 Mässing
2040 kr (2040 kr)
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Downtown Raw'
12631 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Sanna'
8997 kr
1-2 arbetsdagar
Skåp 'Pablo' - Natur
13493 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vitriner - Ek/Glas
1678 kr
1-2 arbetsdagar
20
Skåp 'Harmony' - Trä L
16936 kr (21170 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidoskåp 'Aska' - Svart
9228 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Skåp - 'Treasure' - Natur
3299 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
RESPONSIBLE
Skåp 'Brooklyn' - Vitpigmenterad/Ek
15995 kr
112-117 arbetsdagar
Skåp 'Rosswood' - Grå
6495 kr
28-33 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Skåp 'Everett' - Svart 95x105
11995 kr
25-30 arbetsdagar
Vitrinskåp 'Marshalle' - Vitpigmenterad
7999 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Avlastningsbord 'Holton' 140x80 - Svart
8999 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Sideboard 'Kumamoto' - Vit/Ek
6049 kr
25-30 arbetsdagar
Sideboard 'Rimini' - Valnöt
6499 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)

Handla ett nytt vitrinskåp, väggskåp eller skänk från House Doctor, Bloomingville, Madam Stoltz eller Nordal hör på Reforma!

Denna klassiska förvaringsmöbel behövs i alla hem. Innan du införskaffar dig ett nytt skåp till hemmet bör du först fundera över vilken storlek på skåpet du behöver. Vill du ha ett mindre skåp som fästs på väggen? Ett smalare och högre skåp att ställa i det där hörnet du inte vet vad du ska göra av? Eller ett stort och rustikt skåp som till och med kan användas för klädförvaring eller garderob i hallen eller sovrummet? När du bestämt dig för vilken storlek på skåpet du är ute efter bör du tänka på vilken stil som passar i ditt hem. Vitt trä, svart trä eller naturfärgat? Rustikt stål eller vintage järn? Glas eller heltäckande dörrar? På Reforma hittar du ett brett utbud av olika väggskåp, vitrinskåp, skänkar och klassiska skåp och vi garanterar dig att du hos oss kommer hitta något som passar i just ditt hem!

Så här stylar du ditt hem med ett vitrinskåp, väggskåp eller skänk!

Skåpet är kanske först och främst praktiskt och nödvändigt i hemmet. Men det ska inte glömmas bort att ett skåp även kan lyfta din inredning och bli pricken över i:et när du inreder dina rum. Med ett snyggt skåp kan du omvandla hela känslan av ett rum. Dels för att du tack vare skåpet kan få ordning och reda på dina prylar och därmed skapa en ren och fräsch känsla i ditt hem. Samt att skåpet dessutom utgör en utsmyckning i hemmet och kompletterar din övriga inredning. Ställ en krukväxt på skåpet eller låt dina vackraste ägodelar få synas bakom glasväggen! På så vis kan du använda ditt nya vitrinskåp, skänk eller väggskåp för att sätta vackra ting på display!

Köp skåp och skänkar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage skåp och skänkar, moderna skåp och skänkar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina skåp och skänkar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya skåp och skänkar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har skåp och skänkar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den bokhylla som passar ditt hem och din inredningsstil bäst!  Oavestt om du vill ha skåp och skänkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och skåp och skänkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa förvaring och skåp och skänkar på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!