Småförvaring

Småförvaring så som lådor, korgar, smyckeskrin och boxar är ett effektivt, vackert och dekorativt sätt att få ordning och reda på dina ägodelar. Välkommen till vårt breda sortiment av snygg och prisvärd småförvaring!

Vacker förvaring som fyller både en praktisk funktion i ditt hem så väl som en dekorativ funktion i din inredning

När du införskaffar småförvaring till ditt hem ger du alla dina småsaker ett hem och en bestämd plats. Detta kommer i sin tur skapa lugn och ro samt ordning och reda i ditt hem då du kan slappna av och känna att du vet var alla dina ägodelar hör hemma. Till exempel har människan en tendens att låta saker så som fjärrkontroller, mobilladdare och pennor ligga framme. Detta kan skapa en underliggande stress hos oss då vi hela tiden möts med saker som ligger framme och som skapar en känsla av att saker och ting inte är i ordning. Detta kan vi enkelt ändra på tack vare småförvaring. Låt alla dina småsaker få en bestämd plats med hjälp av snygga och dekorativa boxar, lådor och korgar. På Reforma klickar du snabbt och enkelt hem vackra förvaringslådor i marmor, korgar i flätad rotting eller vintage trälådor i vackert och återvunnet material. Småförvaring fyller en praktisk funktion i hemmets alla hörn. Använd en rustik trälåda med flera fack som snygg och unik förvaring av bestick på matbordet i köket, en vacker marmorbox för att förvara smycken i garderoben, eller en häftig förvaringslåda som ser ut som en vintage bok som du kan förvara hemliga ting i och gömma dem i din bokhylla! Småförvaring är ett roligt sätt att inreda på och som samtidigt ger dig ordning och reda hemma!

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brons Brun Glas Grå Grön Gul Guld Klar Lila Multi Mässing Natur naturlig Röd Silver Svar Svart Transparent Trä Turkos Vit
Varumärke
Affari Sweden Alot Decoration Bloomingville Broste Copenhagen ByON Cozy Living DAY Home Dixie Eightmood Eja H. Skjalm P. HK Living HKliving House Doctor Hubsch Ib Laursen Intersstil Interstil Madam Stoltz MAZE Miljögården MORRIS & Co Nordal Nordstjerne Olsson & Jensen On Interiör Reforma Själsö Nordic Speedtsberg Trademark Living Vida STHLM Vintage
61
Ljuslykta - Fjäril
39 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
77
Ljuslykta - Koppar (stjärna)
39 kr (169 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage trälåda - 3 fack
379 kr
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg 'Melina'
595 kr
1-2 arbetsdagar
44
Kruka i mässing - Harlequin
179 kr (319 kr)
1-2 arbetsdagar
46
Ljuslykta x 3 - Vit och metall
195 kr (359 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage trälåda - 6 fack
279 kr
1-2 arbetsdagar
50
Stjärnfat - Vit
149 kr (299 kr)
1-2 arbetsdagar
61
Glasburk '1300 ml'
69 kr (179 kr)
1-2 arbetsdagar
17
Ljuslykta - Vit geometrisk
99 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
Vas pistol - Guld
88 kr
1-2 arbetsdagar
57
Vas i keramik - Guld
199 kr (459 kr)
1-2 arbetsdagar
Brödkorg - Koppar
249 kr
1-2 arbetsdagar
39
Korg fyrkantig - Koppar
399 kr (649 kr)
1-2 arbetsdagar
57
Förvaringskorg - Koppar
599 kr (1399 kr)
1-2 arbetsdagar
28
Ljuslykta - Koppar
179 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
Vas 'Rusted' 1 - Silver
244 kr
1-2 arbetsdagar
Mugg - Vit Ros
89 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringskorgar 'Sjögräs' - 3st/Natur
219 kr
1-2 arbetsdagar
Vas - Blå/Vit
141 kr
1-2 arbetsdagar
Doftstickor - Clean Basil
462 kr
1-2 arbetsdagar
Vas - Glas/Järn (S)
139 kr
1-2 arbetsdagar
Vas 'Lines' - S
355 kr
1-2 arbetsdagar

Handla miljövänlig småförvaring online på Reforma Sthlm

Visste du att allt du handlar på Reforma är klimatkompenserat? Vi arbetar hårt för att vara den mest miljövänliga inredning och möbelaktören på marknaden och att sätta ett gott exempel i vår bransch. Just därför säljer vi delvis förvaringsmöbler som är gjorda av återvunna material eller helt och hållet vintage. Hos oss kan du även hitta nytillverkad förvaring som är producerad i miljöcertifierade fabriker samt transporterade från fabrik till lager och sedan från lager till dig med mer miljövänliga transportalternativ. Utöver de hållbara alternativen vi valt till vår produktions och leverantörskedja har vi utöver detta beräknat alla de utsläpp som genereras av våra artiklar och klimatkompenserat för dessa så att du ska kunna handla småförvaring och dekoration utan dåligt samvete. Under fliken ”Vi är klimatneutrala” kan du läsa mer om vår hållbarhetsstrategi och hur vi jobbar för att bli ännu bättre.

Köp småförvaring och burkar från House Doctor, Bloomingville och Madam Stoltz på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage småförvaring och burkar, moderna småförvaring och burkar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina småförvaring och burkar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya småförvaring och burkar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har småförvaring och burkar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha småförvaring och burkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och småförvaring och burkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa förvaring på nätet!