Småförvaring | Handla online på Reforma

Småförvaring

Småförvaring så som lådor, korgar, smyckeskrin och boxar är ett effektivt, vackert och dekorativt sätt att få ordning och reda på dina ägodelar. Välkommen till vårt breda sortiment av snygg och prisvärd småförvaring!

Vacker förvaring som fyller både en praktisk funktion i ditt hem så väl som en dekorativ funktion i din inredning

När du införskaffar småförvaring till ditt hem ger du alla dina småsaker ett hem och en bestämd plats. Detta kommer i sin tur skapa lugn och ro samt ordning och reda i ditt hem då du kan slappna av och känna att du vet var alla dina ägodelar hör hemma. Till exempel har människan en tendens att låta saker så som fjärrkontroller, mobilladdare och pennor ligga framme. Detta kan skapa en underliggande stress hos oss då vi hela tiden möts med saker som ligger framme och som skapar en känsla av att saker och ting inte är i ordning. Detta kan vi enkelt ändra på tack vare småförvaring. Låt alla dina småsaker få en bestämd plats med hjälp av snygga och dekorativa boxar, lådor och korgar. På Reforma klickar du snabbt och enkelt hem vackra förvaringslådor i marmor, korgar i flätad rotting eller vintage trälådor i vackert och återvunnet material. Småförvaring fyller en praktisk funktion i hemmets alla hörn. Använd en rustik trälåda med flera fack som snygg och unik förvaring av bestick på matbordet i köket, en vacker marmorbox för att förvara smycken i garderoben, eller en häftig förvaringslåda som ser ut som en vintage bok som du kan förvara hemliga ting i och gömma dem i din bokhylla! Småförvaring är ett roligt sätt att inreda på och som samtidigt ger dig ordning och reda hemma!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
339 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - 'Basic'
50 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
20
Hängare '5 hooks' - Svart
167 kr (209 kr)
1-2 arbetsdagar
41
Vas 'Baby' - Brun
41 kr (69 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Unika' - Brun
194 kr
1-2 arbetsdagar
20
4-pack Magneter 'Hold' - Mässing
95 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Bricka S 'Strawberry' - Blå
146 kr (244 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Unika' - Trä
398 kr
1-2 arbetsdagar
20
Korg med lock 'Reve' - Grå
202 kr (252 kr)
1-2 arbetsdagar
Väggfäste 'Supply' - Svart
183 kr
1-2 arbetsdagar
Boklåda - Vit
972 kr
1-2 arbetsdagar
40
Förvaringskorg 'Azeema' - Natur
956 kr (1593 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Bricka S 'Strawberry' - Grå
139 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
Låda - Rustik
269 kr
1-2 arbetsdagar
53
Skål 'Marblelous' - Svart
109 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg - 'Stripes'
109 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringshink - Läder/Järn
201 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghängare 'Antik' - Svart
237 kr
1-2 arbetsdagar
52
Förvaringsask 'Clear' M - Transparent
79 kr (163 kr)
1-2 arbetsdagar
31
Bricka S 'Strawberry' - Brun
159 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
Väggkorg 2st - Metall
459 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Låda 'Rustik' - Svart
102 kr
1-2 arbetsdagar
Korg - 'Rama'
201 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Korg 'Fiskben mini' 3 set - Natur
550 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
3-pack Brödkorgar 'Sjögräs' - Vit
211 kr
1-2 arbetsdagar
Vas - Stengods/Blå
231 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage Trälåda '3 Fack' - Trä
275 kr
1-2 arbetsdagar

Handla miljövänlig småförvaring online på Reforma Sthlm

Visste du att allt du handlar på Reforma är klimatkompenserat? Vi arbetar hårt för att vara den mest miljövänliga inredning och möbelaktören på marknaden och att sätta ett gott exempel i vår bransch. Just därför säljer vi delvis förvaringsmöbler som är gjorda av återvunna material eller helt och hållet vintage. Hos oss kan du även hitta nytillverkad förvaring som är producerad i miljöcertifierade fabriker samt transporterade från fabrik till lager och sedan från lager till dig med mer miljövänliga transportalternativ. Utöver de hållbara alternativen vi valt till vår produktions och leverantörskedja har vi utöver detta beräknat alla de utsläpp som genereras av våra artiklar och klimatkompenserat för dessa så att du ska kunna handla småförvaring och dekoration utan dåligt samvete. Under fliken ”Vi är klimatneutrala” kan du läsa mer om vår hållbarhetsstrategi och hur vi jobbar för att bli ännu bättre.

Köp småförvaring och burkar från House Doctor, Bloomingville och Madam Stoltz på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage småförvaring och burkar, moderna småförvaring och burkar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina småförvaring och burkar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya småförvaring och burkar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har småförvaring och burkar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha småförvaring och burkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och småförvaring och burkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa förvaring på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.