Champagneglas - Glas - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Champagneglas

Det finns få saker som ger en mer elegant känsla till din dukning som en uppsättning vackra champagneglas! Här på Reforma hittar du ett brett utbud av champagneglas i olika stilar och material som garanterat kommer ta din dukning till nya höjder.

Champagneglas i hög kvalitet online hos Reforma

Finns det något lyxigare än att skåla in måltiden i en uppsättning av eleganta champagneglas? Oavsett vad du väljer att ha i glaset kommer dessa champagneglas från välkända varumärken som Urban Nature Culture, Trademark Living och House Doctor sätta den extra guldkanten på dukningen både till vardag och fest. Många av våra champagneglas går givetvis under vårt RESPONSIBLE segment och är framtaget i 100% återvunnet glas för att du ska ha möjligheten att handla hållbart även när det kommer till dina nya favoritglas till dukningen.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
52
Champagneglas 'Main' - Klar
119 kr (249 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Stol 'Gal' - Svart
659 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Skapa dynamik och lekfullhet till dukningen med champagneglas från Reforma

När det kommer till den perfekta dukningen finns det egentligen inga regler. Mixa och matcha med champagneglas, vinglas och dricksglas i flera olika lekfulla färger eller håll det stilrent och avskalat med klassiskt klarglas. Ett tips för att skapa dynamik och liv i dukningen är att jobba med olika höjder genom att till exempel addera olika ljusstakar och lyktor med olika höjd och materiel för att skapa liv och rörelse till din dukning. Inled middagsbjudningen med att fylla champagneglasen med en härlig fördrink eller avrunda med att presentera efterrätten i ett elegant champagneglas, oavsett användningsområde har vi på Reforma champagneglasen för dig!

Handla champagneglas tryggt och säkert online

Beställ dina champagneglas online och få dina nya favoriter till dukningen skickade ända hem till dörren. Champagneglas vi har i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och vi erbjuder självklart säkra betalningsalternativ, tillmötesgående kundtjänst och snabba leveranstider. Beställ dina nya champagneglas hos Reforma redan idag!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!