Hubsch- dansk heminteriör och design
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Hubsch- dansk heminteriör och design

Möbler från det danska Hubsch-interior är vackra och stilfulla i sin enkelhet. Hubsch är ett danskt högkvalitativt företag som har uppmärksammats av medvetna och designintresserade. Möblerna och produkterna designas i Danmark men produceras sedan världen över. Fokus ligger på att hålla hög kvalité på produkterna och att dom produceras under goda förhållanden ur en aspekt som tar hänsyn till såväl miljön som människan. Möbler kombinerar industriella influenser med den nordiska möbeltraditionen i stilrena jordnära färger som grått, vitt, svart och pastell. Det unika i möblerna och designen sitter i alla spännande detaljer som hubsh-produkterna har. Dom strävar ständigt efter att skapa och ge sina kunder den exemplariska kvaliteten för ett rättvist pris. Möblerna tillverkas i naturmatreal som exempelvis ek, rotting och betong. Man har även valt att komponera de olika material som oftast är återvunna med en industripräglad touche. Det tillsammans utgör varumärkets breda vidd och sortiment. Möblerna är även ämnade fler en multifunktionell användning, en möbel skall ha flera användningsområden än bara ett. Exempelvis en sittbänk med plats för paraplyer, mössor och vantar eller en bokhylla med rum för en stor grön växt. Sortimentet är utformat för den medvetna inredningskonsumenten som vill fylla sitt hem med snygga och funktionella möbler och inredningsdetaljer. Hubsch tar upp tidlösa inredningsklassiker sida vid sida med nya designalster och vintagemöbler, allt presenterat med ambitionen att skapa något nytt och inspirera. Visionen är att inspirera och ge just ditt hem något alldeles extra.

På Reforma Sthlm erbjuder vi ett brett sortiment av möbler från varumärket Hübsch med alla dom senaste nyheter. Vårt breda sortiment innefattar till stor del deras populära rottingmöbler, stilrena skrivbord, trendiga stolar, praktiska förvaringsmöjligheter och vackra lampor. Kanske vill du komplettera din soff-grupp med en trendsäker sittpuff i vardagsrummet? Då är Hübsch rätt varumärke för dig. Med ett brett utbud av just sittpuffar och fotpallar kommer du enkelt kunna ge ditt vardagsrum ett riktigt uppsving i inredningsväg.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden bQWuBp:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!