Glas 'Beldi' - Ljusgrön 3 - Reforma Sthlm
17
RESPONSIBLE

Glas 'Beldi' - Ljusgrön 3

47 kr / 39 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: Utgått

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Grönt är skönt – särskilt med en god dryck i! Vi älskar att blanda olika former tillsammans och därför skulle vi gärna matcha det här snyggt återvunna glas i en dekorativ design från det coola danska varumärket Madam Stoltz med loppisfynd och vintageporslin! Återvunnet glas är bevisligen både hållbart, miljövänligt – och snyggt! Detta fina glas i skimrande smaragdnyans vore så vackert i en större dukning tillsammans med vackra mönstrade dukar och neutralt färgade uppläggningsfat. Men den blir även en vacker ljusstake med ett värmeljus i. Produkten kommer i fler sköna färger och storlekar!

  Denna artikel är "Recycled" bilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och minska din belastning på vår jords resurser!

  Diameter: 5,6 cm
  Höjd: 5,11 cm
  Material: återvunnet glas
  Maxvikt: 0.130 kg
  Färg: Grön
  Varumärke: Madam Stoltz
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  15
  Loungestol 'Ikaro' - Natur
  2547 kr (2997 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Poster - Palmistry
  199 kr
  1-2 arbetsdagar
  15
  TV-bänk - Köpenhamn
  3399 kr (3999 kr)
  1-2 arbetsdagar
  15
  RESPONSIBLE
  Spegel 'Kaspian'- Mörkbrun
  1019 kr (1199 kr)
  16-21 arbetsdagar

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Glas 'Isador' - Grön
  68 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (L)
  688 kr
  146-151 arbetsdagar
  15
  Träbänk 'Nadi'
  533 kr (627 kr)
  10-15 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.