Globen Lighting - Handla Lampor & Belysning med Prisgaranti - Reforma Sthlm

Globen Lighting

RESPONSIBLE
Bordslampa 'Tropez'
766 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 82cm
980 kr
1-2 arbetsdagar
20
Taklampa 'Kate XL' - Vit
1199 kr (1498 kr)
1-2 arbetsdagar
16
Vägglampa 'Omega' - Svart
1199 kr (1427 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 60cm
713 kr
1-2 arbetsdagar
40
Taklampa 'Kate' - Rosa
569 kr (948 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Taklampa 'Kate' - Vit
554 kr (923 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Vägglampa 'Box' - Svart
879 kr (1034 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Bordslampa 'Play' - Vit
428 kr (713 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Taklampa 'Ritz' - Vit/Mässing
759 kr (891 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Populär
Bordslampa 'Play' - Svart
357 kr (595 kr)
1-2 arbetsdagar
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla

Globen Lightning - Belysning till hemmet

Design och kvalité är två starka ledord som Globen Lightning verkligen lever upp till. Utöver taklampor kan du även handla golvlampor, lampor till barnrummet och arbetsrummet samt utebelysning och mycket mer här! Behöver du en nattlampa till sovrummet, en punktbelysning till ett stilleben eller en badrumslampa till toaletten? Då har du hittat rätt! Hos Globen Lightning hittar du garanterat den lampan du är ute efter!


Handla Globen Lightning Online

På Reforma Sthlm kan du handla lampor och belysning från Globen Lightning – snabbt och säkert. Vi erbjuder säkra betalningar och levererar dina varor så snabbt som möjligt. Handlar du över 499 kr bjuder vi dessutom på hela fraktavgiften! Om du har frågor eller funderingar så finns vår kundtjänst alltid där för dig och att din köpupplevelse ska vara så bra som möjligt är vår högsta prioritet!

Globen Lighting AB är ett lampföretag som grundades 1984 av Anders Hall, som efter sin mångåriga erfarenhet från belysningsbranschenvalde att starta eget. Företaget har sedan dess gått från att vara ett fåmansbolag till att bli en av branschens större aktörer och idag har Globen Lightning hela Europa som sin marknad. Hos Globen Lightning hittar du ett brett utbud av belysning och lampor och proukterna kännetecknas av hög trendkänsla och stilren design.


Lampor och belysning från Globen Lightning

På Reforma har vi nyligen inlett ett samarbete med Globen Lighting, vilket vi är väldigt stolta över! Nu kan du köpa belysning och lampor av högsta kvalitet från Globen Lightning som erbjuder såväl taklampor som vägglampor, golvalmpor och fönsterlampor m.m. Globen Lighting är en etablerad och stor aktör i Europa och har ett enormt stort utbud från vilket Reforma har handplockat våra favoriter som vi tror kommer passa våra kunder! Om du är på jakt efter en lampa från Globen Lighting som inte finns med på vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss så beställer vi hem den till dig!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.