Globen Lighting - Handla Lampor & Belysning med Prisgaranti - Reforma Sthlm

Globen Lighting

RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 82cm
980 kr
1-2 arbetsdagar
42
Populär
Bordslampa 'Play' - Svart
595 kr (1019 kr)
1-2 arbetsdagar
42
Bordslampa 'Play' - Vit
595 kr (1019 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 60cm
713 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Svart 82cm
1070 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'Bali' Ø 35
1198 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Globen Lightning - Belysning till hemmet

Design och kvalité är två starka ledord som Globen Lightning verkligen lever upp till. Utöver taklampor kan du även handla golvlampor, lampor till barnrummet och arbetsrummet samt utebelysning och mycket mer här! Behöver du en nattlampa till sovrummet, en punktbelysning till ett stilleben eller en badrumslampa till toaletten? Då har du hittat rätt! Hos Globen Lightning hittar du garanterat den lampan du är ute efter!


Handla Globen Lightning Online

På Reforma Sthlm kan du handla lampor och belysning från Globen Lightning – snabbt och säkert. Vi erbjuder säkra betalningar och levererar dina varor så snabbt som möjligt. Handlar du över 499 kr bjuder vi dessutom på hela fraktavgiften! Om du har frågor eller funderingar så finns vår kundtjänst alltid där för dig och att din köpupplevelse ska vara så bra som möjligt är vår högsta prioritet!

Globen Lighting AB är ett lampföretag som grundades 1984 av Anders Hall, som efter sin mångåriga erfarenhet från belysningsbranschenvalde att starta eget. Företaget har sedan dess gått från att vara ett fåmansbolag till att bli en av branschens större aktörer och idag har Globen Lightning hela Europa som sin marknad. Hos Globen Lightning hittar du ett brett utbud av belysning och lampor och proukterna kännetecknas av hög trendkänsla och stilren design.


Lampor och belysning från Globen Lightning

På Reforma har vi nyligen inlett ett samarbete med Globen Lighting, vilket vi är väldigt stolta över! Nu kan du köpa belysning och lampor av högsta kvalitet från Globen Lightning som erbjuder såväl taklampor som vägglampor, golvalmpor och fönsterlampor m.m. Globen Lighting är en etablerad och stor aktör i Europa och har ett enormt stort utbud från vilket Reforma har handplockat våra favoriter som vi tror kommer passa våra kunder! Om du är på jakt efter en lampa från Globen Lighting som inte finns med på vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss så beställer vi hem den till dig!