Köp hurts online hos Reforma Sthlm

Hurtsar

Välkommen till vårt breda sortiment av hurtsar. En hurts är en viktig och praktisk möbel i ditt hem och kan beskrivas som en mindre och nättare byrå. 

Inred vardagsrummet, sovrummet eller arbetsrummet med en ny hurts

En hurts är en perfekt förvaringsmöbel då den oftast går att ställa under en bordsskiva eller intill ett skrivbord och är på så sätt ett perfekt förvaringsutrymme för allt från skrivbordspapper och pärmar till pennor och ritblock. I vårt sortiment av hurtsar kan du hitta allt från klassiska till moderna varianter från kända varumärken så som Hubsch, House Doctor, Nordal och Bloomingville. Våra hurtsar passar därför till alla hem och kommer att kunna agera snygg och praktisk förvaringsmöbel var du än väljer att placera den. Är du ute efter extra förvaringsutrymme till ditt hem är en hurts den ultimata möbeln för dig. I en hurts kan du förvara allt från solglasögon, vantar och mössor i hallen, till skrivbordstillbehör så som papper, pennor och pärmar i vardagsrummet. Hurtsen passar dessutom perfekt att använda som förvaringsmöbel i sovrummet eller vardagsrummet för nätt och praktisk förvaring av dina ägodelar. Ett hem kan verkligen aldrig få för mycket förvaringsutrymme då vi genom att förvara våra ägodelar skapar rymd och en känsla av ro i vårt hem. Handla en modern hurts med skandinavisk design eller en rustik hurts med vintage känsla här på Reforma.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
Hurys/Byrå 'Boxit - Svart
3139 kr
6-10 arbetsdagar
13
Rullvagn 'Vigo' - Järn/Patina
1895 kr (2179 kr)
1-2 veckor
13
TV-bänk 'Odense' - Grå
5995 kr (6889 kr)
1-2 veckor
Hurts - Vintage/Järn
11209 kr
6-10 arbetsdagar
13
TV-bänk 'Jylland' - Grå/Trä
5995 kr (6889 kr)
29-31 arbetsdagar
Tv-Bänk 'Barbier' - Valnöt
6989 kr
30-32 arbetsdagar

Handla en ny hurts till ditt hem online

Letar du efter en ny, snygg hurts till ditt hem har vi på Reforma ett brett sortiment av denna praktiska möbel för att du ska kunna välja och vraka bland hurtsar för att hitta något som passar just dig. Alla hurtsar som vi har i lager skickas oftast samma dag som du lägger ordern och vi kan därmed garantera dig snabb och smidig leverans av din nya hurts. När du handlar en ny hurts hos oss på Reforma vill vi dessutom att hela din köpupplevelse ska kännas smidig och enkel och därför har vi ett dedikerat kundtjänstteam till hands som gärna hjälper dig om du har några frågor eller funderingar om din hurts, din leverans eller din order. Är du mot förmodan inte nöjd med din nya hurts kan du enkelt och smidigt returnera den till oss. Vi hoppas att du blir nöjd med din nya praktiska förvaringsmöbel!


Köp hurtsar i modern och vintage stil på nätet hos Reforma Sthlm


Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage hurtsar, moderna hurtsar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina hurtsar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya hurtsar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har hurtsar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den hurts som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha hurtsar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och hurtsar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en hurts på nätet!