Puff 'Weave' - Rotting - Reforma Sthlm
25

Puff 'Weave' - Rotting

2140 kr / 1605 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Vi tycker så mycket om att ha föttrna på denna underbara puff från det heta och trendiga danska varumärket House Doctor. Det är helt rätt med bohemiska sittpallar och puffiga sittmöbler just nu! När man inreder i enlighet med compact living-konceptet passar det perfekt att kunna ta fram ett par extra sittplatser! Och vad kan då vara snyggare än denna sittpuff? I den här pjäsen blandas minimalistisk skandinavisk design med bohemiska vindar. Vi älskar hur den här puffen tillsammans med andra möbler i naturnära material skapar en utomhuskänsla inne, vilket vi verkligen behöver nu när den vackra våren är på intåg!

  Diameter: 60 cm
  Höjd: 38 cm
  Material: rotting , skum , trä
  Färg: Trä
  Varumärke: House Doctor
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Dörrmatta 'Jute' - Grå
  542 kr
  10-15 arbetsdagar
  Hylla 'Display' - Grå
  6885 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bänk 'Java' 80 cm - Trä
  1260 kr
  16-21 arbetsdagar
  Lykta 2-pack - Bambu
  1199 kr
  6-10 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Taklampa - Rotting
  793 kr
  25-30 arbetsdagar
  Vas 'Jakaba'
  109 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Sittbänk - Återvunnet trä (90)
  1649 kr
  10-15 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.