Affari - Möbler och Inredning till de Bästa Priserna!

Affari

Pall 'Arvid' Ø 30 cm
493 kr
31-36 arbetsdagar
Pall 'Arvid' 33x23 cm
549 kr
31-36 arbetsdagar
Hylla 'Milan' - Svart/Vit
6587 kr
10-15 arbetsdagar
Stol 'Raw 2' - Järn
1259 kr
10-15 arbetsdagar
Bokhylla 'Industrial 1' - Grå
7989 kr
10-15 arbetsdagar
Hopfällbar pall 'Oxford' - Vit
1262 kr
10-15 arbetsdagar
Skåp 'William' - Järn
7279 kr
10-15 arbetsdagar
Bokhylla 'Wide' - Grå/Svart
6029 kr
10-15 arbetsdagar
Stol 'Raw 3' - Järn
1259 kr
18-23 arbetsdagar
Bokhylla 'Industrial 2' - Grå
2802 kr
10-15 arbetsdagar
Taklampa 'Zoe' - Vit 82cm
1289 kr
10-15 arbetsdagar
Taklampa 'Zoe' - Vit 44cm
389 kr
10-15 arbetsdagar

Korgar och förvaring från Affari

Om du letar efter korgar och förvaring till rätt pris och med bra kvalitet så har Affari garanterat något för dig! Vi på Reforma Sthlm är bland annat väldigt förtjusta i de vackra förvaringskorgarna från Affari som även kan användas till blomkrukor, tvättkorgar m.m.


Lampor och belysning från Affari

Med sin kreativitet och nytänkande design har Affari ett väldigt spännande utbud av lampor och belysning. Vi på Reforma Sthlm har såväl taklapmpr, vägglampor och bordslampor från Affari from Sweden och vi kan garantera att dessa lampor blir en riktig ögonfångare i ditt hem! Affari har lampor som passar såväl det moderna som det bohemsika hemmet och inredningsstilen och vi är säker på att du kan hitta din nya favorit av lampor från Affaris nyheter!

Välkommen att handla Affari – varumärket som har en vision om att kunna erbjuda dig som kund stilfulla och vackra produkter till ett fördelaktigt pris! Affari startade redan 1998 och har sedan dess haft full fokus på att hitta möber och inredning i spännande material och former utan att ge avkall på priset. I sortimentet finns bland annat fat, ljusstakar och lyktor och det mesta inom heminredning. Idag räknas Affari som en av Sveriges största grossister inom inredning och vi på Reforma Sthlm är stolta över att kunna titulera oss som återförsäljare av det fantastiska varumärket Affari.

Utemöbler och trädgårdsmöbler från Affari

Hos Reforma Sthlm hittar du ett stort utbud av Affaris underbara möbler för trädgård och uteplats. Vi har t.ex. ett stort urval av trädgårdssoffor, stolar i rotting och hängmattor som både är moderna och tidlösa i sin design. Affaris utemöbler är ofta tillverkade i hållbara och slitstarka material som rotting och bomull och du som kund kan känna dig trygg att Affaris trädgårdsmöbler håller hög kvalitet samtidigt som de är mycket prisvärda. Om du letar efter utemöbler eller inredning till uteplatsen så har du med andra ord kommit helt rätt och vi hoppas att du kan hitta din nya favorit bland Affaris nyheter bland utemöbler och inredning till uteplats och balkong!


Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!