Köp serveringsbord och rullbord online hos Reforma Sthlm

Rullvagnar, rullbord & serveringsvagnar

Serveringsvagn, rullvagn, rullbord, drinkvagn och brickvagn – ja, kärt barn har som bekant många namn. En serveringsvagn är en otroligt festlig möbel med många användningsområden. 

Serveringsvagnar i mässing och rullbord i järn och trä

Denna typ av bord och vagn kan verkligen användas i hemmets alla rum och hörn. Rullvagnen kan vara ett komplement eller alternativ till det klassiska soffbordet, användas som förvaringsmöbel i köket eller varför inte som snygg och dekorativ hylla i badrummet för att förvara allt från handdukar till schampoflaskor? Användningsområdena är många och vårt utbud av serveringsvagnar är brett just för att du ska kunna finna den vagn som passar bäst in i ditt hem. Lika många användningsområden som finns för denna fantastiska möbel finns även varianter och stilar av denna typ av möbel. I vårt breda utbud av serveringsvagnar kan du hitta exempelvis hitta de populära rullvagnarna i mässing och marmor eller mässing och glas från kända varumärken som Madam Stoltz eller Nordal. Dessa serveringsvagnar har en tydlig Art Deco-stil vilket förgyller och lyxar till din inredningsstil något enormt! Går din smak mer åt det industriella och vintage hållet har vi dessutom flera mer rustika varianter i järn, metall och trä. Dessa ger en ruff och häftig känsla till ditt hem och blir supersnygga att ställa allt från köksattiraljer på till handdukar i badrummet.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Form
Designstil
Bredd
Pris
Sortera
50
Köksvagn/Drinkvagn - Svart och trä
799 kr (1599 kr)
1-2 dagar
Köp
42
Köksvagn 'Nät' - Svart/Trä
1159 kr (1999 kr)
1-2 dagar
Köp
45
Brickbord - Svart 49x27
819 kr (1499 kr)
1-2 dagar
Köp
45
Serveringsfat 'Shell' - Vit
1249 kr (2269 kr)
1-2 dagar
Köp
Serveringsvagn 'Solos' -Svart
3819 kr
1-2 dagar
Köp
42
Rullbord 'Chelsea' - Vintage Brun
3149 kr (5419 kr)
1-2 dagar
Köp
50
Marmorfat - Runt
549 kr (1099 kr)
1-2 dagar
Köp
Ruldbord 'Reol' - Natur
10349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Högt bord 'Maze' Ø75 Svart
5849 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Högt bord 'Maze' Ø75 Brun
5849 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Högt bord 'Maze' Svart
5849 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Barbord 'Maze' Ø75 Svart
6299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Barbord 'Maze' Ø75 Natural
6299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Barbord 'Maze' Svart
6299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Barbord 'Maze' Natural
6299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Högt bord 'Braza' - Brun
8399 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Högt bord 'Braza' - Svart
8399 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Barbord 'Declan' Grå
5699 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Barbord 'Declan' Svart
5699 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn - Trä
7509 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsvagn - Mässing/Glas
6889 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Drinkvagn - Guld/Svart
7183 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn 'TONE' - Svart
5199 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn - Svart/Järn
3599 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullvagn 'Vigo' - Järn/Patina
2549 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
61
Serveringsfat 'Bea' - Naturvit
157 kr (399 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Bricka 'Phie'
1377 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
10
Bord 'Malo' - Bambu
4219 kr (4687 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Förvaringshylla på hjul - Järn
7399 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Rullbord galv. järn - Vintage
7349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Serveringsfat - Trä
2299 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
RESPONSIBLE
Vintage Industrivagn - Järn/Trä
3529 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Rullbord - Järn/Klarlack
2799 kr
21-26 arbetsdagar
Köp

Användningsområden för en rullvagn eller serveringsvagn

Användningsområdena för rullvagnar, serveringsvagnar och rullbord är som sagt oändliga. Denna lyxiga och exklusiva möbel passar väl in i hemmets alla hörn tack vare att den både är så pass praktisk och otroligt snygg! Det klassiska sättet som en serveringsvagn används på är ju naturligtvis att låta den vara just en drinkvagn i vardagsrummet där lyxiga och dekorativa spritflaskor och drinktillbehör ställs på display. Detta är ett roligt och snyggt sätt att servera drink på när du har gäster på besök. Detta är även det klassiska sättet att använda serveringsvagnen på och vad som var tänkt med denna typ av möbel när den började bli populär. På senare tid har rullbordet dock börjat användas mer flitigt som soffbord, sidobord och sängbord tack vare dess snygga design men även dess funktionalitet. Faktumet att den är så enkel att flytta på, på grund av de praktiska hjulen gör den till en perfekt möbel till dig som ofta gillar att flytta runt på din inredning för att skapa en ny känsla i hemmet.

Handla din nya serveringsvagn online på Reforma Sthlm

När du handlar en ny serveringsvagn, ett nytt rullbord eller en ny rullvagn på nätet vill vi på Reforma att du ska få tydlig leveransinformation, känna dig trygg med betalning och säker på att du kommer känna dig nöjd med ditt köp. Reforma erbjuder därför en dedikerad och tillmötesgående kundtjänst som är med dig under hela din köpprocess där vi alltid svarar snabbt och löser de problem som mot förmodan kan uppstå. Är du inte nöjd med ditt köp erbjuder vi dessutom smidiga returer just för att du ska kunna känna, klämma och se hur rullvagnen ser ut i just ditt hem efter att du handlat den hos oss. Vi försäkrar dig även om att vi har marknadens bästa priser och hittar du mot förmodan samma artikel billigare någon annan stans återbetalar vi självklart dig för mellanskillnaden.

Behöver du ett nytt serveringsbord eller rullbord till köket eller vardagsrummet

Letar du efter ett nytt serveringsbord eller rullbord? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av serveringsbord, som t.ex. moderna rullbord, stilrena serveringsbord, små riullbord, vintage serveringsbord och billiga rullbord. Vi har serveringsbord i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta det bord som passar ditt hem och din inredningsstil bäst!  Vi erbjuder bord och rullbord från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra serveringsbor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa bord och serveringsbord på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!