Fåtölj 'Loveseat' - Latte | | |

Fåtölj 'Loveseat' - Latte

11897 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 12-17 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i december

Vår unika prisgaranti

 • Loveseat kommer från märket Zuiver och utstrålar en elegant, lugn och grundläggande atmosfär. Denna generösa fåtölj är täckt med ett blandat tyg i färgen 'Latte', bestående av 65% polyester och 35% acetat. Denna fåtölj har PU-skum som snabbt återgår till sin ursprungliga form. Dessutom är denna fåtölj utrustad med en fin sittdyna och ryggdyna, bestående av 50% fjädrar och 50% silikoniserade fibrer. Den mjuka ryggdynan, sittdynan och dekorativa kuddar gör att du kan sitta länge i den här fåtöljen. För att göra denna artikel komplett har den metallben med en svart pulverlack som yta. Placera den i vardagsrummet och kombinera den med de andra matchande sommarmöblerna för ett komplett utseende. Finns även i färgen: antracit.
  Sittdjup: 67 cm
  Maxbelastning: 110 kg
  Bredd: 125 cm
  Höjd: 82 cm
  Sittdel Material: Polyester
  Djup: 101 cm
  Stomme: Metall
  Benhöjd: 17.6 cm
  Material: sittdyna av polyester, Stomme av metall
  Ryggdel Material: Polyester
  Maxvikt: 110 kg
  Sitthöjd: 48 cm
  Antal sittplatser: 1
  Färg: Brun
  Varumärke: Zuiver
  Levereras monterad: Ja
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2-utsläpp: Under beräkning

  Toppsäljarna i denna kategori

  39
  RESPONSIBLE
  Fåtölj 'Gori' - Vit/Teddy
  1999 kr (3299 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Fåtölj 'Julie' - Grå
  8499 kr
  6-10 arbetsdagar

  Andra köpte även

  60
  Vägglampa 'Art Deco' - Rökfärgad
  881 kr (2202 kr)
  1-2 arbetsdagar
  42
  Sideboard - Svart/Guld
  5499 kr (9499 kr)
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.