Hängstol 'Denim' - Blå - Reforma Sthlm

Hängstol 'Denim' - Blå

1959 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: Utgått

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Denna sköna stol hänger som den ska! Det fina denimmaterialet är återvunnet, vilket känns helt rätt den här säsongen när vi satsar på hållbarhet! Klänningarna på Nobelfesten återanvändes, och likadant vill vi tänka när vi inreder. Så snyggt att matcha den här fina jeansstolen med pjäser i vintagestil och andra retromaterial ? vi ser framför oss hur den här får bli granne med dina teaksideboard eller romantiska stringhyllor från 1960-talet. Den här fina loungestolen kommer från det underbara danska designvarumärket Ib Laursen, vilket inte borde förvåna någon. Ib Laursens senaste kollektion prickar helt rätt när det kommer till både trendkänsla och samvete!

  Bredd: 100 cm
  Djup: 70 cm
  Höjd: 135 cm
  Material: denim , polyester , trä
  Färg: Blå
  Varumärke: Ib Laursen
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Bokhylla 'Factory' - Järn
  5572 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bänk 'Unik' - Återvunnet Trä/Vintage
  3978 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Pall - Återvunnet trä
  1309 kr
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  15
  Träbänk 'Nadi'
  533 kr (627 kr)
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Äppellåda - Vintage
  339 kr
  1-2 arbetsdagar
  Kopp - 'Poppi'
  41 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  Muggar 'Addison' - Multi
  129 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.