Bloomingville - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Bloomingville

Ljusstake - Guld
44 kr
1-2 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Julpynt 'Etikett' - Vit
119 kr (149 kr)
1-2 arbetsdagar
Skål 'Jules' Ø 13 cm - Multi
132 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Kruka - Stengods/Gul
147 kr
1-2 arbetsdagar
24
Tavla - Fågel
289 kr (379 kr)
1-2 arbetsdagar
Vas - Stengods/Blå
239 kr
1-2 arbetsdagar
Skål 'Jules' Ø 22 cm - Multi
215 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
40
Poster - I love you..
55 kr (92 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Grå/Naturvit
227 kr
1-2 arbetsdagar
20
Julgran - Svart
303 kr (379 kr)
1-2 arbetsdagar
Vas 'Stoneware' - Vit
181 kr
1-2 arbetsdagar
40
Poster - Sleepy..
50 kr (83 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Väggspegel Metall - Guld
577 kr (961 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Blå/Vit
227 kr
1-2 arbetsdagar
52
Tavla - Always look on..
119 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
41
Väggdekoration 'Måne' - Vit
41 kr (69 kr)
1-2 arbetsdagar
Leklåda 'Laga mat'
277 kr
1-2 arbetsdagar
Barnkudde - Blå
474 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla 'North' - Blå
278 kr
1-2 arbetsdagar
Spegel - Röd/Glas
499 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Pläd 'Recycled Cotton' - Röd/Vit
267 kr
1-2 arbetsdagar
Vas - Grön/Glas
447 kr
1-2 arbetsdagar
53
Stjärnfat - Vit
179 kr (379 kr)
1-2 arbetsdagar
Tavla - Illustration
609 kr
1-2 arbetsdagar
Picknickkorg
747 kr
1-2 arbetsdagar
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla

Bloomingville - Inredning till hemmet

Reforma Sthlm är glada att säga att vi är en av Bloomingvilles främsta leverantörer och hos oss kan du handla allt från deras sortiment som du önskar inreda ditt hem med. Deras sortiment sträcker sig långt och utöver klassiska möblemang så som bord, lampor och stolar kan du även handla inredningsdetaljer så som porslin, krukor, kuddar och speglar. Låt oss heller inte glömma allt vackert till barnrummet! Uppdatera ditt älskade barns rum med allt från en gullig tavla till leksaker från Bloomingville!


Handla Bloomingville Online

När du handlar Bloomingville online hos oss på Reforma Sthlm vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med din köpupplevelse. Vi erbjuder säkra betalningar och gör vårt yttersta för att du ska få en så snabb leverans som möjligt. Är du osäker på något är du varmt välkommen att maila din fråga till vår kundtjänst. En trygg köpupplevelse hos oss innebär dessutom att i lugn och ro få dina varor levererade hem till dig, se om de passar, och om du sedan mot förmodan inte känner dig nöjd kan du alltid smidigt och enkelt returnera varan.

Möbler från Bloomingville

Det danska varumärket Bloomingville skapar populära möbler och inredningsdetaljer som är på alla inredningsexperters läppar. På Reforma Sthlm kan du handla alla de senaste nyheterna från Bloomingville online för ett konkurrenskraftigt pris och med snabba leveranser. Bloomingvilles möbler har en lekfullt och färgglatt utryck som passar både till den moderna och lantliga inredningsstilen. Deras fokus är vackra krukor och vaser, tidlöst porslin och trendkänsliga möbler som verkligen har det där extra! Med ett stort sortiment anpassat för de allra minsta är detta varumärke även perfekt för dig som letar inredning till barnrummet. Behöver du ett nytt soffbord till vardagsrummet, en skön soffa att vila i, en statement-lampa i mässing eller kanske en unik hylla för dina böcker? Då har du hittat rätt! Vårt sortiment av möbler från Bloomingville är stort och du kommer garanterat hitta något för att ge ditt hem en trendig uppdatering. Utöver möbler säljer vi även ett stort urval av förvaringskorgar, dekoration, kuddfodral och mattor. Allt i en exklusiv och modern stil!.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.