Olsson & Jensen - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Olsson & Jensen

Kopp - 'Green cross'
66 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Kopp 'Doris' - Svart/Vit
98 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Kopp 'Vigdis' - Svart/Vit
98 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Pastatallrik/Soppskål - 'Green cross'
125 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Serveringsfat - 'Boho white'
287 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Doftljus - Seasalt
319 kr
1-2 arbetsdagar
40
Middagstallrik - 'Mika'
77 kr (129 kr)
1-2 arbetsdagar
Doftljus - Flamenco
319 kr
1-2 arbetsdagar
40
Stol 'Lucas' - Grå
1124 kr (1873 kr)
1-2 arbetsdagar
Stol 'Andy' - Vit
1149 kr
1-2 arbetsdagar
Stol 'Bistro' - Brun
1949 kr
1-2 arbetsdagar
40
Kanna 'Matilda' - Brun
149 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
Stol 'Blake' - Vit
759 kr
1-2 arbetsdagar
40
Skål - 'Green cross'
67 kr (112 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Spegel 'Paula' 76 cm
1949 kr
1-2 arbetsdagar
40
Kuddfodral 'Lina' - Natur
257 kr (429 kr)
1-2 arbetsdagar
Sidobord 'Lance' - (S)
4419 kr
6-10 arbetsdagar
Sidobord 'Lance' - (L)
4679 kr
6-10 arbetsdagar
Ljuskrona 'Corinne'
6149 kr
6-10 arbetsdagar
Doftljus - Ruby
319 kr
6-10 arbetsdagar
Stol 'Båge' - Natur
2239 kr
6-10 arbetsdagar
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Lampor och belysning från Olsson & Jensen

Olsson & Jensen är ett svenskt inredningsföretag med känsla för design och stil. De säljer vintage möbler och inredning som håller högsta mått i alla kategorier. Deras designfilosofi är att det spelar ingen roll vilken inredningsstil du har i ditt hem, i sortimentet från Olsson & Jensen finns något som passar alla och samtliga produkter är mångfacetterade på så vis att de gör sig väl i vilket sammanhang som helst. Går ditt hem i linje med den klassiska, bohemiska, avskalat skandinaviska, moderna, lantliga eller industriellt råa stilen kommer ditt hem oavsett stil förbättras med hjälp av deras porslin, lampor, kuddfodral eller övriga inredningsdetaljer. 


Handla porslin från Olsson & Jensen online

Olsson och Jensen handplockar den design och de produkter de erbjuder. Utbudet är brett och innehåller både gammalt och nytt. Deras mest populära produkter är det exklusiva porslinet så som lyxiga tallrikar, koppar, soppskålar och förvaringsfat. Designen för dessa är lekfull och smakfull vilket är en kombination de balanserar med bästa fingertoppskänsla och expertis när det kommer till hem och inredning. Handla underbart porslin från Olsson och Jensen online på Reforma till marknadens bästa pris. Snygg belysning och genomtänk ljussättning är det som gör varje rum och hem unikt. Lamporna från Olsson & Jensen är noggrant utvalda i design och materialval just för att du ska kunna lysa upp ditt hem och din vardag på ett trendigt vis som håller sig relevant säsong efter säsong. Letar du efter en ny bordslampa, taklampa eller golvlampa? Då har du hamnat helt rätt. Utöver lampor och belysning finner du även underbara inredningsdetaljer i Olsson & Jensens sortiment. Exempelvis kan du snabbt och enkelt handla dekorativa doftljus som doftar lika gott som de är vackra. Låt stå i badrummet eller sovrummet för att skapa en trivsam atmosfär för dig, din familj och dina gäster.


Handla kuddfodral från Olsson & Jensen online 

Filtar, plädar och vackra kuddfodral med noggrant utvalt mönster och material beskriver de textilier du kan pryda ditt hem med från Olsson & Jensens sortiment. Vill du ge hela ditt vardagsrum ett lyft men känner att det kanske innebär att ta vatten över huvudet för att byta ut din soffa? Då kan vi rekommendera dig att prova dessa underbart dekorativa kuddfodral för att på nolltid ge ditt hem och vardagsrum ett lyft. Med mjuka filtar och snygga kuddar skapar du personlighet i din inredning samtidigt som du höjer mysfaktorn otaliga snäpp! När du handlar Olsson & Jensen online vill vi på Reforma att du ska känna dig trygg och säker. Därför erbjuder vi snabba leveranser, säkra betalningsalternativ, smidiga returer samt en snabb och tillmötesgående kundtjänst.