Köp Tvålpumpar till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Tvålpumpar

I nästan alla människors badrum finns det en tvål. Förvara tvålen snyggt i en fin tvålpump från Reforma som du enkelt köper online.

Köp din tvålpump hos Reforma på nätet

Många delar av våran inredning är mycket funktion och saker som vi måste ha i våra hem. Däribland finns tvålpumpen. Vi tycker att din tvål förtjänar att förvaras i en snygg behållare. Hos Reforma erbjuder vi snygga tvålpumpar och om du gillar att matcha så erbjuder vi även toalettborstar i samma design. Tvålpumparna kommer från kända designvarumärken som House Doctor och Bloomingville. Låt din tvålpump bli mer än en tvålpump och låt den snarare bli en viktigt detalj i ditt badrum. Matcha tvålpumpen med resterande inredning såsom toalettborste, pappershållare och tvättkorg. Vi sparar även mycket på miljön genom att ha en tvålpump som vi fyller på istället för att slänga och köpa nya tvålpumpar hela tiden och detta tycker vi är ett stort plus. Tvålpumpen går lika bra att placera i ditt kök eller på annan plats där du tvättar dina händer ofta, bara fantasin sätter stopp.

Handtvål 'Linen Dew'
149 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Northern Dawn'
150 kr
1-2 arbetsdagar
Doftspridare 'Nordic Pine'
125 kr
1-2 arbetsdagar
Duschtvål 'Linen Dew'
157 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Linen Dew'
150 kr
1-2 arbetsdagar
Handtvål 'Pure'
165 kr
1-2 arbetsdagar
Shampoo 'Pure'
177 kr
1-2 arbetsdagar
Shampoo 'Linen Dew'
196 kr
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Linen Dew'
173 kr
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Linen Dew'
142 kr
1-2 arbetsdagar
Body Butter 'Northern Dawn'
166 kr
1-2 arbetsdagar
Handtvål 'Northern Dawn'
154 kr
1-2 arbetsdagar
Shampoo 'Northern Dawn'
173 kr
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Northern Dawn'
125 kr
1-2 arbetsdagar
Diskmedel 'Forest Garden'
126 kr
1-2 arbetsdagar
Diskmedel 'Forest Garden'
169 kr
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Pure'
177 kr
6-10 arbetsdagar
Body Lotion 'Pure'
169 kr
6-10 arbetsdagar
Hand Lotion 'Pure'
134 kr
6-10 arbetsdagar
Diskmedel 'Pure'
132 kr
6-10 arbetsdagar
Duschtvål 'Pure'
166 kr
20-23 arbetsdagar
Doftspridare 'Vivid Shades'
198 kr
12-15 arbetsdagar
Balsam 'Northern Dawn'
196 kr
7-10 arbetsdagar
Duschtvål 'Northern Dawn'
172 kr
6-9 arbetsdagar
Diskborste - Bambu/Trä
106 kr
9-12 arbetsdagar

Inred ditt badrum med produkter från Reforma

Vi har allt du behöver för att inreda det mest magiska badrummet. Allt köper du online till bra priser och med snabb leverans. Hos Reforma hittar du allt du behöver för att inreda ditt badrum komplett. Du hittar ett stort utbud av tvättkorgar, tvålpumpar, toalettborstar, speglar och andra ting som du vill ha i ditt badrum. Badrummet ska vara en lugn oas där vi kan få tid att ta hand om oss själva och slappna av. Därför tycker vi att man ska inreda badrummet i de kulörer och färger som har en avslappnande inverkan på dig. Badrum kan lätt uppfattas hårda och kalla tack vare kakel och liknande material som används. Därför anser vi att man ska ta in mer textil i form av stora mattor och tyger samt ljus för att skapa en mer hemtrevlig atmosfär och känsla. Badrummet ska vara ett rum där du gillar att vara och spendera din tid. Vi är ändå trots allt i badrummet flera gånger per dag.

Köp din inredning online hos Reforma

I Reformas sortiment erbjuder vi ett stort utbud utav prisvärd och kvalitativ inredning. Bland detta stora sortiment av möbler och inredning online hittar du produkter från kända varumärken som: House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch, Bloomingville, Eigthmood, Denby, Ib Laursen, HKliving och Speedtsbeerg. Förutom att dessa designvaror har hög kvalité så har det ett väldigt bra pris. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om vårat utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Följ oss även gärna på Instagram och Facebook där vi har inspirerande sidor och bra erbjudanden ni inte vill missa. Vi är även helt klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!