Köp Tvålpumpar till Badrummet - Bästa priserna - Online på Reforma Sthlm

Tvålpumpar till badrummet

I nästan alla människors badrum finns det en tvål. Förvara tvålen snyggt i en fin tvålpump från Reforma som du enkelt köper online.

Köp din tvålpump hos Reforma på nätet

Många delar av våran inredning är mycket funktion och saker som vi måste ha i våra hem. Däribland finns tvålpumpen. Vi tycker att din tvål förtjänar att förvaras i en snygg behållare. Hos Reforma erbjuder vi snygga tvålpumpar och om du gillar att matcha så erbjuder vi även toalettborstar i samma design. Tvålpumparna kommer från kända designvarumärken som House Doctor och Bloomingville. Låt din tvålpump bli mer än en tvålpump och låt den snarare bli en viktigt detalj i ditt badrum. Matcha tvålpumpen med resterande inredning såsom toalettborste, pappershållare och tvättkorg. Vi sparar även mycket på miljön genom att ha en tvålpump som vi fyller på istället för att slänga och köpa nya tvålpumpar hela tiden och detta tycker vi är ett stort plus. Tvålpumpen går lika bra att placera i ditt kök eller på annan plats där du tvättar dina händer ofta, bara fantasin sätter stopp.

Doftspridare 'Nordic Pine'
118 kr
1-2 arbetsdagar
Handtvål 'Northern Dawn'
131 kr
1-2 arbetsdagar
Duschtvål 'Pure'
172 kr
1-2 arbetsdagar
Doftspridare 'Vivid Shades'
201 kr
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Linen Dew'
125 kr
1-2 arbetsdagar
Handtvål 'Linen Dew'
139 kr
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Pure'
140 kr
1-2 arbetsdagar
Shampoo 'Northern Dawn'
183 kr
1-2 arbetsdagar
Duschtvål 'Northern Dawn'
156 kr
1-2 arbetsdagar
Diskmedel 'Forest Garden'
122 kr
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Northern Dawn'
183 kr
1-2 arbetsdagar
Body Butter 'Northern Dawn'
156 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tvål 'Rabarberblom'
71 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Pure'
156 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Linen Dew'
141 kr
1-2 arbetsdagar
Hand Lotion 'Northern Dawn'
122 kr
1-2 arbetsdagar
Body Lotion 'Northern Dawn'
141 kr
1-2 arbetsdagar
Diskborste - Bambu/Trä
87 kr
1-2 arbetsdagar
Balsam 'Pure'
189 kr
1-2 arbetsdagar
Handtvål 'Pure'
136 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tvål 'Oparfymerad'
71 kr
1-2 arbetsdagar
Shampoo 'Pure'
166 kr
10-15 arbetsdagar
Shampoo 'Linen Dew'
196 kr
10-15 arbetsdagar
Balsam 'Linen Dew'
183 kr
10-15 arbetsdagar
Duschtvål 'Linen Dew'
141 kr
10-15 arbetsdagar
Diskmedel 'Forest Garden'
156 kr
10-15 arbetsdagar
Doftspridare 'Verbana Drizzle'
201 kr
10-15 arbetsdagar
Diskmedel 'Pure'
118 kr
10-15 arbetsdagar

Inred ditt badrum med produkter från Reforma

Vi har allt du behöver för att inreda det mest magiska badrummet. Allt köper du online till bra priser och med snabb leverans. Hos Reforma hittar du allt du behöver för att inreda ditt badrum komplett. Du hittar ett stort utbud av tvättkorgar, tvålpumpar, toalettborstar, speglar och andra ting som du vill ha i ditt badrum. Badrummet ska vara en lugn oas där vi kan få tid att ta hand om oss själva och slappna av. Därför tycker vi att man ska inreda badrummet i de kulörer och färger som har en avslappnande inverkan på dig. Badrum kan lätt uppfattas hårda och kalla tack vare kakel och liknande material som används. Därför anser vi att man ska ta in mer textil i form av stora mattor och tyger samt ljus för att skapa en mer hemtrevlig atmosfär och känsla. Badrummet ska vara ett rum där du gillar att vara och spendera din tid. Vi är ändå trots allt i badrummet flera gånger per dag.

Köp din inredning online hos Reforma

I Reformas sortiment erbjuder vi ett stort utbud utav prisvärd och kvalitativ inredning. Bland detta stora sortiment av möbler och inredning online hittar du produkter från kända varumärken som: House Doctor, Trademark Living, Ib Laursen, Madam Stoltz, Zuvier, Day Home, Cozy Living, Hubsch, Bloomingville, Eigthmood, Denby, Ib Laursen, HKliving och Speedtsbeerg. Förutom att dessa designvaror har hög kvalité så har det ett väldigt bra pris. Du kan beställa hem dina varor fram till dörren, eller till ombud. Vi erbjuder alltid fri frakt över 499kr. Om du har några frågor till oss om vårat utbud eller om andra frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst på telefon, email eller via vår chatt. Följ oss även gärna på Instagram och Facebook där vi har inspirerande sidor och bra erbjudanden ni inte vill missa. Vi är även helt klimatneutrala och klimatkompenserar för alla våra produkter. Detta är vi oerhört stolta över, så var med på vår resa att göra e-handel världen mer klimatsmart!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.