Sidobord 'Everett' - Vitpigmenterad Ek/Svart - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Sidobord 'Everett' - Vitpigmenterad Ek/Svart

12995 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 50-55 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i juni

Vår unika prisgaranti

 • Från varumärket Rowico hittar du det här moderna och stilrena sidobordet. Sidobordet har en modern borstad yta där det kan förekomma kvistar som är med och bidrar till möbelns äkta träkänsla. Innanför trädörrarna hittar du ett fast trähyllplan och du får en exklusiv känsla med hjälp av den mjukstängande soft-close funktionen till dörrarna som öppnas och stängs med metallhandtag. Passar alldeles utmärkt i hall eller vardagsrum med en blomma uppe på i din favortivas. Möbeln består av FSC 100% trä. Underrede är gjort av metall. Finns även i färgen svart.
  Djup: 41 cm
  Bredd: 160 cm
  Höjd: 75 cm
  Material: hela lameller. Stålborstad yta, monterade, Tillverkad av massiv FSC®-certifierat ek, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur
  Finish: Lackerad
  Maxbelastning: 50 kg
  Färg: Natur, Svart, Vit
  Varumärke: Rowico
  Levereras monterad: Delvis monterad
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  50
  RESPONSIBLE
  Soffbord 'Prime' L - Valnöt
  3399 kr (6749 kr)
  25-30 arbetsdagar
  39
  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun
  1999 kr (3299 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

  Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!