Tidnningshållare - Svart/Trä - Reforma Sthlm

Tidningshållare - Svart/Trä

559 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 24-29 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • En riktigt tjusig och rymlig tidningshållare i svart metall och med brun trähylla som kan användas som förvaring. Du kan med fördel placera en fin vas och blomma på för att skapa det lilla extra. Denna tidningshållare bidrar till riktig 60-talsanda i ditt hem och är en väldigt fin inredningsdetalj! Här kan du förvara dina tidningar och dina böcker på ett snyggt sätt!
  Bredd: 36 cm
  Djup: 29 cm
  Höjd: 47 cm
  Material: Järn , Mangoträd
  Färg: Natur , Svart
  Varumärke: Madam Stoltz
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Andra köpte även

  Stol 'Carmen' - Vit pigmenterad
  1145 kr
  65-70 arbetsdagar
  Skrivbord 'Barbier' - Valnöt
  5187 kr
  1-2 arbetsdagar
  25
  Poster - Fosiler
  202 kr (269 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Poster - Mineraler
  319 kr
  1-2 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.