Vägglampa Game - Mässing Small - Reforma Sthlm

Vägglampa 'Game' - Mässing Small

925 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 12-17 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Stilren lampa med industriella inslag från House Doctor. Lampan är i järn med mässingfinish. Den har en smal hals med en konformad skärm som går att vinkla från sida till sida och upp och ner. Gör sig otroligt snygg som sänglampa eller att sätta över skrivbordet för bra arbetsbelysning. Tack vare sin stilrena design blir lampan en fin detalj och passar in i alla hem!
  Diameter: 20 cm
  IP-Klass: 20
  Längd: 30 cm
  Material: Blandning av järn och mässing.
  Max Watt: 25 W
  Färg: Guld
  Varumärke: House Doctor
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  24
  Sockel 'Fly' -Svart/Mässing
  319 kr (418 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Vägglampa 'FREYA' - Svart
  1954 kr
  6-10 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Vägglampa - Svart/Glas
  389 kr
  24-29 arbetsdagar

  Andra köpte även

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.