Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Drink & Bartillbehör

Är du på jakt efter den perfekta mixern till drinkarna eller vill du piffa upp glasen med snygga drinkpinnar på festen? Oavsett vad du är ute efter hittar du drink- och bartillbehör här på Reforma som garanterat kommer ta festen eller middagsbjudningen till nya höjder.

Köp dina drink- och bartillbehör i hög kvalitet hos Reforma

??Fixa enkelt proffsiga drinkar i hemmabaren med dessa snygga och användarvänliga drink- och bartillbehör från Reforma! Här hittar du köksredskap och bartillbehör av hög kvalitet som garanterat kommer imponera på middagsgästerna. Låt dina snygga drink- och bartillbehör stå framme och pryda en egen hylla i vitrinskåpet eller något av våra serverings- och rullbord eller förvara dina bartillbehör tillsammans med dina andra köksredskap för en extra organiserad känsla. Servera dina drinkar i någon av våra dricksglas eller vinglas som du hittar under vårt sortiment för dukning. På Reforma hittar du allt för drinken! 

Läs mer

Produkter

Handla drink- och bartillbehör med snabb leverans online hos Reforma

Handla allt till hemmabaren enkelt och smidigt online hos Reforma! Beställ dina drink- och bartillbehör idag och få dem levererade hem till dig inom 1-4 arbetsdagar. Lagerhållda kökstillbehör skickas oftast samma dag som du beställer och du väljer själv leveransalternativ som passar dig. På Reforma värnar vi om miljön och erbjuder hållbara drink- och bartillbehör och miljökompenserade leveranser. Har du några frågor angående din beställning är du givetvis varmt välkommen att kontakta vår tillmötesgående och hjälpsamma kundtjänst. Välkommen att beställa dina köksredskap och bartillbehör hos Reforma redan idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.